Şimdi Ara

SONY E3 2008 - Ana Konu (Son 1 Gün) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Then, after everything is complete, the game will be developed for the Xbox 360 Burayı okuyan yok herhalde... Oyun PS3'den port edilecek Bu da demek oluyorki ertelenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 15 Temmuz 2008; 0:13:24 >
  • Hala heyecanlı bazıları anlamadılar bir daha koyim yazıyı

- The game will first be released in Japan, and then the localization process will begin. Then, after everything is complete, the game will be developed for the Xbox 360.

FF13 Önce japonyada çıkacak ! Sonra oyun üzerinde Xbox360 için çalışılmaya başlanıcak !

• Arkadaşım şakamısınFinal Fantasy 13 Turn-Based Değil ki dediğin gibi olsun.Hayatında RPG Oynamadın mı hiç
    quote:

Orjinalden alıntı: E3

Boşuna kimse kendini kandırmasın ! FF13 vur sonra bekle sen vur tarzında bir oyun ama FinalFantasy Versus İlerlemeli ve hızlı bir oyun ve HALA PS3 EX !
    Ha bide yarın lütfen herkes burada olsun gelmezseniz darılırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİNEQ -- 15 Temmuz 2008; 0:12:34 >
  • Durun durun yarıldım ya FF13 (Time EX) biz yalayıp yutalım sonra onlar oynasın ! Hadi yarılın nolduuuu
    Hadi hep beraber Zuhaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Bu Microsofttan korkulru kendi fanlarını bile kandırıyor ya

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Kendi kendine yazıp kendini inandırıyor arkadaş bir şeylere. Bırakın ellemeyin

ayh bugün süper geçti yav

Harbiden de süper geçti [/b]

• quote:

Durun durun yarıldım ya FF13 (Time EX) biz yalayıp yutalım sonra onlar oynasın ! Hadi yarılın nolduuuu
    Hadi hep beraber Zuhaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Bu Microsofttan korkulru kendi fanlarını bile kandırıyor ya

Yazmiyim yazmiyim diyorum amaX360 Sahipleri oyunları yalaıp yutarken ps3 sahipleri için oyun yeni çıkıyordu.
    Fake'misin anlamadım gitti yahu.Bu kadar da Fan olunmaz ki çıkarın şu at gözlüklerinizi

• Genelde PS3'te gördüğümüz port oyunlar felaketti bakalım PS3 - Xbox 360 portu nasıl oluyormuş bu da önemli bir noktadır sonuçta...
  • Yazık ya cidden cevap vermeyin

Ms bu golleri önceden de attı aslında Devil May Cry'lar Resident Evil'lar Silen Hill'ler hey yavrum hey

Resident Evil 5 ilk baş Ms konferansında gösteriliyor artık peheeeyyyy

Yarın,aslında bugünkü sony konferansını daha çok merak etmeye başladım bu golden sonra
  • Emin olun Sony konferansı da en az bugünkü kadar etkileyici olacaktır. Bi bakalım neler var: Killzone 2, Little Big Planet, Motorstorm 2, Resistance 2, God of War 3, HOME ve dahası...
  • Ya noldu herkes neden birden sustu aaaaaaaa ama olmuyo hani eğleniyoduk hepberaber valla küserim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Emin olun Sony konferansı da en az bugünkü kadar etkileyici olacaktır. Bi bakalım neler var: Killzone 2, Little Big Planet, Motorstorm 2, Resistance 2, God of War 3, HOME ve dahası...

Hocam haklısın da önemli olan kendi platformunun süper oyunlarını tanıtmak değil,önemli olan sürpriz yapmak ekran başında ohaaa dedirtmek daha cazip bana göre ki Ms bunu fazlasıyla başarmıştır bu gece.

Sony kendi platformunda olan oyunlardan ister gow 6 killzone 8 mgs 25'i tanıtsın yine de Ms'nin attığı golün önüne geçemez.

Sürpriz bekliyorum sony'den

• Ne gol ama FF13'ü UT3 gibi anca 6ay 1 sene sonra oynarsınız
  • Öyle birşey olacağını senin aklın kesiyor mu bu video ve konuşmalardan sonra
  • Hocam sen de haklısın yalnız Sony geçmişten günümüze hep emin adımlarla gelmiş büyük bir firma bunu Microsoft'u eleştirmek amacıyla söylemiyorum o da çok büyük firma ve şaşırtmayı seviyor ne de olsa başında Amerikalılar var. Sony ve malum Japonlar daha ağır kanlı ve sakin insanlar onlar yavaş ve emin ilerlemeyi seviyorlar her yiğidin yoğurdu yiyişi meselesi kısacası ben de MS tarzı bir şaşırtma sürpriz beklemiyorum Sony cephesinden ama çok sağlam yapımlar olacak yarın şovda kaçırmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 15 Temmuz 2008; 0:44:47 >
  • quote:

Ya noldu herkes neden birden sustu aaaaaaaa ama olmuyo hani eğleniyoduk hepberaber valla küserim şimdi

E3 kes sesini bende ps3 sever olarak MS'yi ayakta alkışlıyorum ve bende xbox360'ın yolunu tutuyorum.Time ex bile olsa Sony ne kadar batacak biliyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Öyle birşey olacağını senin aklın kesiyor mu bu video ve konuşmalardan sonra

DİKKATLİ OKU !

quote:

PS3 Fanboy: Final Fantasy exclusivity clarified at Square Enix conference
    66
    PS3 Fanboy: "The announcement was heard all around the world: Final Fantasy XIII on Xbox 360? No way! Well, today's Square Enix E3 press conference clarified a few details. First: Final Fantasy XIII is still a PS3-exclusive ... at least in Japan. According to Kotaku, Square Enix exec Shinji Hashimoto told reporters: "I think you are right [in assuming that (the Xbox 360 version) is not coming out in Japan.]" It will only appear on Xbox 360 in English-speaking territories.

In addition, Final Fantasy XIII will release in Japan first -- and then will be localized for the international audience. That means Japanese gamers will enjoy FFXIII on PS3 long before the rest of the world will see it go multiplatform. Hashimoto says that the Xbox 360's large install base in English territories is what led to the decision to make the game multiplatform. Because the decision was recent, there's no way of estimating how many discs the Xbox 360 version will be.

Also, Final Fantasy Versus XIII is still in development as a PS3 exclusive."

quote:

So, Final Fantasy XIII is being released on the XBox 360 and the Playstation 3, but that isn't the case everywhere. Square Enix announced during their press conference that Japan wouldn't be seeing an XBox 360 version and their PS3 version would hit before the US and Europe see their versions.

• quote:

Ne gol ama FF13'ü UT3 gibi anca 6ay 1 sene sonra oynarsınız

önemli olan geç oynamak değilki? oyunu kaptırmış olmak.dostum anla artık.hepimize geçmiş olsun.
  • Geow gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

quote:

Ne gol ama FF13'ü UT3 gibi anca 6ay 1 sene sonra oynarsınız

önemli olan geç oynamak değilki? oyunu kaptırmış olmak.dostum anla artık.hepimize geçmiş olsun.

Senin Yaş ufak galiba MGS 2 de XBOX 1' çıkmıştı Noldu MGS4 Çıktı mı yada 3

• PS3'ün en önemli exclusivelerinden biri (çoğu kişiye göre en iyisi) efsane FF kaptırılımış sen hala kahkaha nidaları atıyorsun cidden söyleyecek söz yok sana kendi kendine gülmeye devam et sen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.