Şimdi Ara

SONY E3 2008 - Ana Konu (Son 1 Gün) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda öyle marka aşığı arkadaşlar varki şaşıyorum. Sony nin Microsoftun ceoları sizin kadar savunmaz firmalarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: E3

quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

quote:

Ne gol ama FF13'ü UT3 gibi anca 6ay 1 sene sonra oynarsınız

önemli olan geç oynamak değilki? oyunu kaptırmış olmak.dostum anla artık.hepimize geçmiş olsun.

Senin Yaş ufak galiba MGS 2 de XBOX 1' çıkmıştı Noldu MGS4 Çıktı mı yada 3

hmmm sanırım senden anlayış beklemekle hata yaptım,kusura bakma kardeş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gol ama FF13'ü UT3 gibi anca 6ay 1 sene sonra oynarsınız

önemli olan geç oynamak değilki? oyunu kaptırmış olmak.dostum anla artık.hepimize geçmiş olsun.

Senin Yaş ufak galiba MGS 2 de XBOX 1' çıkmıştı Noldu MGS4 Çıktı mı yada 3

hmmm sanırım senden anlayış beklemekle hata yaptım,kusura bakma kardeş.

oyle veya boyle ff13 u atiyorum xboxa cikmasi icin 1 yil bekliyenler olucakmi saniyorusn?

herkes dalar ps3e gene sony karli cikar

• quote:

Orjinalden alıntı: blackhedgehog

quote:

Ya noldu herkes neden birden sustu aaaaaaaa ama olmuyo hani eğleniyoduk hepberaber valla küserim şimdi

E3 kes sesini bende ps3 sever olarak MS'yi ayakta alkışlıyorum ve bende xbox360'ın yolunu tutuyorum.Time ex bile olsa Sony ne kadar batacak biliyor musun?

blackhedgehog kes sesini bende bir xbox360 sever olarak SONY'yi ayakta alkışlıyorum ve bende PLAYSTATION 3'ün yolunu tutuyorum . Japonya Time EX nedemek biliyo musun Bütün RPG severler orda amerika avrupa pek sevmez BİLİYO MUSUN ? Ben bitirp Burda SSPOILER verirken napıcaksın

• Adam akıllı konuş.PS3 sahibiyim ve FF'nin ilk oyunundan tut son oynuna kadar oynadım.Ayrıca Spoiler fala hikaye çünkü her oyunda başka bir konu oluyor güzel sallamışsın.FF'de hayatında hiç oynamamışsın.Burava klavye delikanlılığı taslaman harika!Amerika Avrupa işlerini senden daha iyi bilirim 8 sene yurt dışında kaldım orada kim neyi sevip seğmediğini senden iyi biliyorum.Kapiş?
  • E3, oğuz diye biri vardı forumda meşhur sen o musun ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: x3x

E3, oğuz diye biri vardı forumda meşhur sen o musun ??

Değilim kardeş olsam soylerim
  • quote:

Adam akıllı konuş.PS3 sahibiyim ve FF'nin ilk oyunundan tut son oynuna kadar oynadım.Ayrıca Spoiler fala hikaye çünkü her oyunda başka bir konu oluyor güzel sallamışsın.FF'de hayatında hiç oynamamışsın.Burava klavye delikanlılığı taslaman harika!Amerika Avrupa işlerini senden daha iyi bilirim 8 sene yurt dışında kaldım orada kim neyi sevip seğmediğini senden iyi biliyorum.Kapiş?

Önce "gözünü" aç adam gibi oku ! POST kasma ezilirsin yanımda ! OYUN 1 SENE SONRA ÇIKACAK XBOX360'a , BEN AYNI OYUNU BİTİRİP SANA BOL BOL SPOILER ATARIM NERDE NE OLUYO DİYE ! Hala diyo her oyun farklı hikayesi var ! Bebeler balon ! ben 8 sene kaldım hadi bakalım bende 18 sene kaldım

• Bazi hazimsizlar var..
    Hocam eger FF ile mutlu oldunuzsa oldugunuz yerde kalin burayada gelip aptal saptal yorumlar yapmayin.
    Eger yorum yazacaksaniz konunun gidisati ve icerigi hakkinda yorum yapin..
    Konu "MS basin aciklamasinda ne oldu" degil yarin ki SOny konferansi hakkinda..

Ne hazimsiz insanlarsiniz yaa..
    Size burdan bir kucak "Beypazari" marka Soda gonderiyorum.
  • quote:

quote:

Adam akıllı konuş.PS3 sahibiyim ve FF'nin ilk oyunundan tut son oynuna kadar oynadım.Ayrıca Spoiler fala hikaye çünkü her oyunda başka bir konu oluyor güzel sallamışsın.FF'de hayatında hiç oynamamışsın.Burava klavye delikanlılığı taslaman harika!Amerika Avrupa işlerini senden daha iyi bilirim 8 sene yurt dışında kaldım orada kim neyi sevip seğmediğini senden iyi biliyorum.Kapiş?

Önce "gözünü" aç adam gibi oku ! POST kasma ezilirsin yanımda ! OYUN 1 SENE SONRA ÇIKACAK XBOX360'a , BEN AYNI OYUNU BİTİRİP SANA BOL BOL SPOILER ATARIM NERDE NE OLUYO DİYE ! Hala diyo her oyun farklı hikayesi var ! Bebeler balon ! ben 8 sene kaldım hadi bakalım bende 18 sene kaldım

Her konuya Muahha Time Ex ezuq MS muhaa yazan şahıs sensin ben değil post kasmak nedemek öğren gel.Seninle sidik yarışına gircek halim yok.Sen hala Türkiye'ye gelmesini beklerken çıktığı anda benim elimde olcak Kavye artisti Kim bilir yaş kaç Xbox360'a çıkacaksa ne yapayım? PS3 sahibiyim ben Hala anladımı herhalde Bak Anla BEN PS3 SAHİBİYİM FF'yi PS3'Te OYNAYACAĞIM OK? yok anlamamıştır

• quote:

quote:

quote:

Her konuya Muahha Time Ex ezuq MS muhaa yazan şahıs sensin ben değil post kasmak nedemek öğren gel.Seninle sidik yarışına gircek halim yok.Sen hala Türkiye'ye gelmesini beklerken çıktığı anda benim elimde olcak Kavye artisti Kim bilir yaş kaç Xbox360'a çıkacaksa ne yapayım? PS3 sahibiyim ben Hala anladımı herhalde Bak Anla BEN PS3 SAHİBİYİM FF'yi PS3'Te OYNAYACAĞIM OK? yok anlamamıştır

Hah işte bukadar ne demişsin ??? " BEN PS3 SAHİBİYİM FF'yi PS3'Te OYNAYACAĞIM OK? " Hah şöyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hah işte bukadar ne demişsin ??? " BEN PS3 SAHİBİYİM FF'yi PS3'Te OYNAYACAĞIM OK? " Hah şöyle

İlk mesajımdada belirttim yazdıklarımı okumuyorsun herhalde

• Türkiye saati ile kaçta başlayacak acaba bir bilginiz var mı?
  • IGN 1 saat 10 dk sonra diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: x3x

E3, oğuz diye biri vardı forumda meşhur sen o musun ??

Oğuz nerde ya hadi forumda öyle adam istenmiyorda çok uzun zamandır gelmiyor özledim ya

edit: Oğuz olması imkansız Oğuz mesajlarına resim ekler.

Oğuzdan nameler :

SONY E3 2008 -  Ana Konu (Son 1 Gün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 15 Temmuz 2008; 10:28:38 >

• Bu da onun bir alt versiyonu galiba. :)
  • SONY Kılzone2'i ve God Of War 3'ü tanıtırken lütfen alıcılarınızın ve gözlerinizin ayarlarıyla oynamayın ,
    emin olun hepsi gerçek
  • son 15 dk hazirolun
  • GOW 3 iyi olacaktır ama çok alternatifi çıktı.

Kişisel olarak Crysis'i High'da oynadığım için Killzone da çok özel gelmiyor bana.

FF yeter.
  • Yeni hızlı ve kaliteli linkleri vere bilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.