Şimdi Ara

SONY E4G 2 ay temiz kullanılmış, 22 ay garantili 4.5G destekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,
    iPhone 6 Plus'ım arızalandığı için yurt dışına yolladım bu süre içinde kullanmalık almıştım. Kullandığım süre zarfında çok memnun kaldım özellikle SONY ara yüzünü temiz ve kullanışlı buldum. Tek elle kullanıma uygun, ekran boyutu 4.7 inç ve dokunmatik kalitesi gerçekten iyi, çin markaları gibi dandik değil. Sony farkını hissedeceksiniz.
    Özelliklerini internette bulabilirsiniz lakin bana göre en güzel özelliği entegre FM radyosu :)
    GENPA garantilidir, TURKCELL'den alınmıştır. 21 Ekim tarihinde, bu tarihten itibaren 24 ay garantilidir. Kalan süre 22 ay.
    Diğer garantiler ile kıyaslamayın en güvenilir yer GENPA'dır. Fiyat farkı bu sebeple siteden siteye değişir.
    Fotoğraflar kendi çekimimdir, kozmetik olarak %95 alır. Kesinlikle problemi bulunmamaktadır.
    8 gb dahili hafızaya sahip ve 4.5G hat desteği sunuyor. Tüm kutu içeriği verilecektir ayrıca kulaklığı KULLANILMAMIŞTIR.
    İstanbul içi elden teslim ederim, Kadıköy ve Mecidiyeköy uygundur. Dileyene ödeme sonrası kargo ile de yollarım.

Fiyat: 400 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Satıldı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.