Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] iPhone 6s 850 TL Pasaport Kayıtlı Temiz, Yeni Bataryalı, Amerika cihazı Satın Al 3 Nisan 2020 17:08 1 1 [SATILDI] iPhone 6s 850 TL Pasaport Kayıtlı Temiz, Yeni Bataryalı, Amerika cihazı SATILDI.Merhaba arkadaşlar,Yeni telefon aldığım için eski telefonumu satmaktayım. 2017 yılında Amerika'dan alınmıştır, geldiği gibi gerçek pasaport kaydı yapılmıştır. Kutusunu, ülkemize girerken sorun olmasın diye atmıştım o yok. Kendi orijinal (ABD tip) adaptörü var, kablosu yıprandığı için Baseus kablo kullanıyorum. Söylediğim şeylerle birlikte iPhone 6S'i vereceğim.+ Çalışmayan hiçbir özelliği yoktur.+ Bataryasını Baseus marka ile kendim değiştirdim. Pil sağlığı %90 civarında gösteriyor, şarj sorunu yaşamazsınız.+ Sadece şarj entegresi değiştirildi, diğer parçalar fabrikasyondur ve tamir görmedi.- Kasasının üst kısmında kılcal çatlak mevcut ancak hiçbir şeye engel değil. + Kasanın yanlarında ve arkasında hiç çizik yoktur.- Ön camın ortasında, kullanırken rahatsız etmeyecek derecede kılcal çizik mevcut.+ Söylediğim şeyler dışında fiziksel sorun yoktur. Yazılım ve özellik olarak zaten hiçbir sorunu yok.*** Fotoğraflar da açıklamalar da gayet detaylıdır, alıcı iseniz ulaşın lütfen. ***** TAKAS YOK - SON FİYATTIR** Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır - Anker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth Hoparlör [SATILDI] iPhone 6s 850 TL Pasaport Kayıtlı Temiz, Yeni Bataryalı, Amerika cihazı Tertemiz 2014 Mid Apple MacBook Pro 13 inç 256 GB Hama HS Ethernet Altın uçlu 3s 10 metre HDMI Kablo 23 ay garanti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır - Anker Soundcore Motion+ Kablosuz 30W HiFi Bluetooth Hoparlör [SATILDI] iPhone 6s 850 TL Pasaport Kayıtlı Temiz, Yeni Bataryalı, Amerika cihazı Tertemiz 2014 Mid Apple MacBook Pro 13 inç 256 GB Hama HS Ethernet Altın uçlu 3s 10 metre HDMI Kablo 23 ay garanti