Arkadaşlar lgla691s tv de hdmı arc ses çıkışı var. sony sistemde de var bağlantıyı yapıyorum görüntü alıyorum fakat ses yok. sistem ile verilern hdmı kabloda sorun olabilir diye tv pc arası bağladığım 4.1 hdmı kablo ile de denedim sonuç değişmedi bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden minnettar kalıcam. En son ihtimal fiber optik kablo kullanacağım fakat hdmı varken optik kullanmak istemiyorum.
can46100
kullanıcısına yanıt
hiç mi yardımcı olacak arkadaş yok :S
can46100
kullanıcısına yanıt
TV'nin sesini ses sisteminden almak istiyorsunuz sanırım...
Teşekkür ederim cevap için, optik kablo aldım bugün tv- ses sistemi arasına. Zaten bilgisayarı hdmı ile bağlamıştım tv ye oradan da 5+1 ses aldım sorun çözülmüş oldu...
Kursun_
kullanıcısına yanıt
S.A kardeş birşey daha sorabilir miyim? Tv den normal kanalları izlerken tüm hoparlörlerden ses alamıyorum hepsinden ses alabilir miyim? optik kablo ile bağlı ses sistemi tv arası.
can46100
kullanıcısına yanıt
Digiturk gibi uydu yayınların bazı kanallarında Dolby Digital ses var. Sadece iki kanal ses olan yayınlarda Dolby Pro Logic kullanabilirsiniz. Bunun için cihazınızın kullanma kılavuzuna bakınız. http://download.sony-europe.com/pub/manuals/tvhc/BDVE_4446734151_OI_TR.pdf Sayfa 49'da "sound mode"un açık olması belirtilmiş. Bazı ses sistemlerinde 5/7 kanal stereo özelliği olur. Bu sizinkinde yok galiba.
Kursun_
kullanıcısına yanıt
hızlı ve net cevabınız için teşekkürler ben cinema modunda çalıştırıyor muşum sound mode on seçeneğini açınca düzeldi çok teşekkür ederim.