Şimdi Ara

SONY ERICCSON P10i hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY ERICCSON P10i'Yİ ALMASI İÇİN MÜDÜRÜME O KADAR ÇOK OLUMLU ELEŞTİRİLERDE BULUNMUŞTUM Kİ ALDI. BEN ŞİMDİ KENDİME ÇOOOK KIZIYORUM. BU TELEFON BENİM KABUSUM HALİNE GELDİ.
    TELEFON OLUR OLMADIK ZAMANLARDA ACILMALAR, KENDİ KENDİNE FİLM ÇEKMELER VE ŞARJ BİTİRMELER, KİLİTLENMELERLE DOLU BİR 8 AY GEÇTİ. SONUNDA HAZİRAN AYINDA MÜDÜRÜMÜDE İKNA EDEREK TEKNİK SERVİSE VERDİK. BUGÜN 22 HAZİRAN VE TEKNİK SERVİSİ YİNE BİZ ARIYORUZ VE YENİSİ İLE DEĞİŞTİRİLECEĞİNİ ÖĞRENİYORUZ. DÜŞÜNSENİZE ARAMASAK HABERİMİZ OLMAYACAK. GARANTİ ŞARTLARINI OKUYORUZ VE YAZAN BİR ÜRÜN 30 İŞGÜNÜ ( YANİ 45 NORMAL GÜN ) ÜZERİNDEN FAZLA TUTULACAKSA YENİSİ İLE DEĞİŞTİRİLİR DİYOR. O KADAR SOĞUDUK Kİ BU MARKADAN BİLMİYORUM AMA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN SÖLEDİĞİ PARA İADESİNİN OLMADIĞI. YENİSİNİ İSTEMEZSENİZ ESKİSİNİ VERİRİZ GİBİ ABUK CEVAPLARDA VERİLİYOR. EĞER TEKNİK SERVİS YENİ TELEFONU 30 İŞGÜNÜNDEN SONRA TEDARİK EDERSE İŞTE O ZAMAN PARA İADESİ YAPILIR DİYOR. AMA BUNLAR HEP LAF SALATALIĞI.

TEKNİK SERVİSE YEDEK TELEFON VERİN DİYORUZ. KOCA SERVİSTE YEDEKLEME SİSTEMİ KAPUT. TELEFON YOK. TELESERVİSTE SORUMLU HATİCE HN. ADINDA BİR BAYANI ARIYORUZ LÜTFEDİP TELEFONA BİLE ÇIKMIYOR BEN TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAM DİYOR. UKALALIĞIN DANİSKASI ANLAYACAĞINIZ. AVRUPADA AMERİKADA BÖLEMİ YAHU. ADAMI RESMEN YALIYORLAR. BİZDE DE YOLUYORLAR.

YANİ KISACA BUNDAN SONRA BU MESAJI BU MARKA İLE İLGİLİ HERYERE ASACAĞIM.

SONY ERICCSON MU BİRDAHA ASLA KİMSEYE ÖNERMİYORUM.

• P910i çıkalı 8 ay geçti mi yahu?
    Ben iki SE kullanıyor.. S700i ve P800.. S700i'de kilitlenme haricinde hiçbir sorun yok.. Kilitlenmeyi de çok ender olarak yapıyor.
  • P800 telefonumda ben aramadan servisten bilgi vermemişlerdi.Çok küçük bir arıza için bekletmişlerdi. Ama hanımın kullandığı T68İ arızalanınca yenisini göndermişler, yeni verdikleri için değil, anlayış olarak çok takdir etmiştim.

Şimdi yine garantili P910İ var ve arızalanır diye endişe etmiyorum. Güveniyorum servise.

Sevgi ve esenlikle.
  • nokia da kitlenme sorunu duymadım nedendir SE de oluyor belki yazılımdan
  • bende p910i war hiç kilitlenme sorunu yok hiç bir sorunu yok gidipte SPOT telefon alırsanız her sorunla karşılaşırsınız benim Garantili bir problem yok
  • canım kardeşim iyi yazmışsın şikayetini belirtmelisin. sony nin gir kendi sitesine yaz derdini. ingilizcen yoksa türkçe yaz ama konuyu kesinlikle ingilizce yaz. onlar çevirirler merak etme. ama şunu söyleyeyimki emin ol tüm genel servisler böyle bir arkadaşımın telfonu (6630) yemin ediyorum 1 aydır serviste ve etmediği kavga konuşmadığı insan kalmadı. böyle şeyler sürekli oluyor. biz bile bazen müşteriye (kendi işim için söylüyorum) hemen cevap veremiyoruz ki ben yem sektöründe çalışıyorum. bence bukadar kızma. (kızmakta yerden göğe kadar haklı olsan da)
    p910i bence harika bir telefon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vocky

canım kardeşim iyi yazmışsın şikayetini belirtmelisin. sony nin gir kendi sitesine yaz derdini. ingilizcen yoksa türkçe yaz ama konuyu kesinlikle ingilizce yaz. onlar çevirirler merak etme. ama şunu söyleyeyimki emin ol tüm genel servisler böyle bir arkadaşımın telfonu (6630) yemin ediyorum 1 aydır serviste ve etmediği kavga konuşmadığı insan kalmadı. böyle şeyler sürekli oluyor. biz bile bazen müşteriye (kendi işim için söylüyorum) hemen cevap veremiyoruz ki ben yem sektöründe çalışıyorum. bence bukadar kızma. (kızmakta yerden göğe kadar haklı olsan da)
    p910i bence harika bir telefon...

İngilizce yazmasına gerek yok..Çünkü SE'nin müşteri hizmetleri Türkiye'de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY ERICSSON W610İ SATILIK !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak34

nokia da kitlenme sorunu duymadım nedendir SE de oluyor belki yazılımdan

sen symbianlı tel kullanda gör sorunları
  • SE nin en güzel yanı bence çok içten davranıyorlar. servislerle uğraşmayın bence direk SE yi arayın onlar yardım ediyorlar.

benim almış olduğum bi se vardı bozuk çıktı küçük bi lamba arızası idi gittim servise dedim ki bunu değişin yeni si ile dedi 7 gün sürer oo dedim bekleyemem filan başka bişi yapamayız dediler neyse bıraktım. daha sonra SE nin kendisini aradım dedim böyle böyle oldu bi hafta bekletiyorlar yeni aldım ürünü hemen değişmeleri gerekir şudur budur tamam efendim dediler bıraktığım yerin tel ve form numarasını istediler sonra benim tel ialdılar tel bekle edediler. 30 dakka sonra aradılar ve yarın gidip alabilirsin dediler. ve ben se ye herzaman güvenirm
  • quote:

ak34 Tarih 23 Haziran 2005, 20:37:53
    nokia da kitlenme sorunu duymadım nedendir SE de oluyor belki yazılımdan

Bende Noki 3650 vardı onun kadar takılan ve kilitlenen telefon görmedim.hafıza kaRTINDAKİ BİR OBJEYİ AÇMASI BAZAN BİR DAKİKAYA YAKLAŞIYRDU. Ve insanların en çok bu konuda yani takılma konusunda nokiadan şikayetçi olduklarına şahit oldum.Ben Su an se kullanıyorum o tür problemler yok.
  • bazi servisler sadece para kazanmakla ilgileniyorlar hizmet sorunlari cozmek onlar icin onemli degil boyle yerlerde hizmetin onemini paralarini kaybetme korkusunu asilayarak o insanlara anlatmak gerekiyor sikayetvar.com a yazin bunu yazacaginizi da gidip servise soyleyin (telefonla degil giderek ) olmazsa baska yasal yerlere de basvuracaginizi soyleyin tuketici koruma derneginin soyledigi kurallara gore telefon 30 is gunu icinde tamir edilmek ya da degistirilmek zorunda ve 15 is gunu icinde yapilmamissa yerine gecici olarak ayni gorevi gorebilecek bir tel verilmek zorunda 30 is gunu sonunda telin sahibine ulastirilmamasi halinde sorgusuz para iadesi de sozkonusu olur bu tarz sorunlar ne yazikki sadece se de degil bir suru elektronik cihaz servisinde goruluyor ama bazen anlayisli insanlarin oldugu bir servise rastlama sansiniz da olabilir sans isi yani
  • sonyericssona güvenin admalar sattığı ürürnün arkasında kullanıcı memnuniyeti için her şeyi yapar.size bir olay anlatacağım

aylar önce kardeşime 6230 almıştık.bir süre kullandı tel sonra sapıtmaya başladı.bir sürü sorunu vardı.tel 6-7 kere servise gitti ama sorunlar düzelmedi.sonra nokıayı tüketici haklarına şikayet ettim.aradılar falan.telefonu değiştireceklerini söyledir.

eski 6230un hoparlöründeki o delikli bez ses çıkışının olduğu yerdeki bez yerinden çıkmıştı aşağıya göçmüştü.daha sonra nokıa sorunlardan dolayı telefonu değiştireceğini söyledi.

yeni tel için beklediler.beklemeyide şöyle baha ne ettiler. ''ellerinde telefon kalmamaış finlandiyadan yeni 6230 geititiriyorlarmış bizim için.

bizde sevindik yeni tel olacak diye.kardeşim baya sevinmişti.

sonra yeni tel geldi.tel yeni diye kardeşimde çok sevinmişti.

eski modelin yan hoparlöründeki bez içe göçmüştü bu yeni gelen telide incelerken 2-3 hafta sonra adi nokıanın telefonu değiştirmediğini anladım.çünkü yeni gönderdikleri 6230da da hoparlör bezi gçözüktü yani eski modeli getirmişler bize.sonra bende fazla üstelemedim ama kardeşim anlamadı.

işte nokıa bu kadar adli bir marka!!! sanırım sadece iç kasanın kapağın değiştirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 26 Haziran 2005, 13:08:23 >

• kullanmayı bilmiyorsan
    gidip nie pda alıyorsun ki
    o sadece yazılım sorunudur

artı se nin spot teli olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.