Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler bende bu romu yüklemek istedim başladım yapmaya bl kilidini açma kısmında takıldım anlatılan kısımda fastboot modda açma yerinde birincide pc ye bağlayınca manuel olarak sdk klasörünü gösterin demişsiniz ama benim pc win8 menü tuşuna basılı şekilde pc ye bağladım sürücüleri otomatik yükledi bana sormadı sonra ikinci defa taktığımda ilk komutu girdiğimde waiting device diyor ve bekliyor yaklaşık bir iki dakika bekledim ama birşey olmadı acaba sürücüyü mü yükleyemedim birde verdiğiniz linkteki sdk nın boyutu küçük başka bir yerden indirmek istediğimde 500 mb lık birşey çıktı karşıma bir yanlışlık olabilirmi teşekkür ederim
  • iyi günler ben bu romu yüklemek istiyorum ama bl kilidi açma kısmında takıldım fastboot modunda açmak için birinci bağlamamda sürücüleri manuel olarak yükleyin demişsiniz ama benim pc win8 sürücüleri otomatik olarak yükledi sonra ikinci taktığımda komutu girince waiting device diyor ve bekliyor yaklaşık bir iki dk bekliyorum ama birşey olmuyor acaba sürücüler kurulmamışmı birde verdiğiniz linkteki sdk nın boyutu küçük başka bir yerden indirmek istediğimde 500 mb lık birşey çıktı karşıma bir yanlışlık olabilirmi teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan2317

iyi günler ben bu romu yüklemek istiyorum ama bl kilidi açma kısmında takıldım fastboot modunda açmak için birinci bağlamamda sürücüleri manuel olarak yükleyin demişsiniz ama benim pc win8 sürücüleri otomatik olarak yükledi sonra ikinci taktığımda komutu girince waiting device diyor ve bekliyor yaklaşık bir iki dk bekliyorum ama birşey olmuyor acaba sürücüler kurulmamışmı birde verdiğiniz linkteki sdk nın boyutu küçük başka bir yerden indirmek istediğimde 500 mb lık birşey çıktı karşıma bir yanlışlık olabilirmi teşekkür ederim

Win7 ve Win8'de aygıt yönetecisine girin kabloyu taktığınızda yeni gelen donanıma sağ tıklayın güncelleştir deyin ve verdiğim linkteki SDK klasörünün içindeki USB Driver klasörünü gösterin.

• klasörü gösterdiğimde S1boot fastboot aygıtınız yüklenemedi diyor
  • quote:

klasörü gösterdiğimde S1boot fastboot aygıtınız yüklenemedi diyor

Cihaz bağlı olacak o sırada , bağlıysa yine okumuyorsa Aygıt Yöneticisinden kaldırın yeniden gösterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Cihaz bağlı olacak o sırada , bağlıysa yine okumuyorsa Aygıt Yöneticisinden kaldırın yeniden gösterin.

Üstat pc cihazı fashtboot modda sağ altta s1boot aygıtı aygıt yöneticisinde adb inter face olarak görmesi normalmi sdk driver klasörünü gösterip tanıttım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Üstat pc cihazı fashtboot modda sağ altta s1boot aygıtı aygıt yöneticisinde adb inter face olarak görmesi normalmi sdk driver klasörünü gösterip tanıttım

Evet öyle gözükmesi gerekiyor.
  • Arkadaşlar arc s için 42 firware lazım linklerin çoğu ölmüş yardımcı olurmusunuz

• quote:

Arkadaşlar arc s için 42 firware lazım linklerin çoğu ölmüş yardımcı olurmusunuz

Linki yeniledim.
  • ûstat bu sadece ftf mi ,4 mb birsey iniyor

• quote:

ûstat bu sadece ftf mi ,4 mb birsey iniyor

Hangisi ? .42 FTF linkini yeniledim , 164MB boyutu var.
  • Media fr dan indıremedim bir türlü

• quote:

Media fr dan indıremedim bir türlü

Tamam üstat şimdi oldu teşekkür ederim ilgin için .hızır gibisin bunu flaşlamada bl kilidi açık kapalı herhangi bir sıkıntı yaratırmı

• quote:

quote:

Media fr dan indıremedim bir türlü

Tamam üstat şimdi oldu teşekkür ederim ilgin için .hızır gibisin bunu flaşlamada bl kilidi açık kapalı herhangi bir sıkıntı yaratırmı

Rica ederim , stock rom BL kilidini kapatmana gerek yok.
  • ben bir türlü bl kilidini açamadım açmadan yükleyemiyormuyuz bunu
  • quote:

ben bir türlü bl kilidini açamadım açmadan yükleyemiyormuyuz bunu

BL kilidini açamazsanız kerneli yükleyemezsiniz. ROM'da bu CM kerneller üzerine inşa edildiği için eski kernelinizin üzerine yüklesenizde hata verir.
  • Üstat bu xperialardaki drm keyleri ile bir bilgin varmı bl,kilidini flastoldan açınca bu drm ler siliniyormuş oyüzden bl herkez diğer yöntenle açıyormuş flastoldan açılanlarda bazen sorun yaratıyormuş benim sorunda bunla alakalı galiba

• quote:

Üstat bu xperialardaki drm keyleri ile bir bilgin varmı bl,kilidini flastoldan açınca bu drm ler siliniyormuş oyüzden bl herkez diğer yöntenle açıyormuş flastoldan açılanlarda bazen sorun yaratıyormuş benim sorunda bunla alakalı galiba

DRM keylerin yeni nesil Xperia'larda olduğunu biliyorum , sorunun bundan alakalı değil bence.
  • abi ben bi türlü sdk klasörünü gösterip tanıtamadım cihazı nerde hata yhapıyor olabilirim bi öneriniz varmı

SORUN ÇÖZÜLDÜ benimle aynı sorunu yaşayan olur diye söylüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

bu konudaki pdanet driver ları kurarak sorunu çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan2317 -- 8 Haziran 2014; 23:23:16 >
  • quote:

abi ben bi türlü sdk klasörünü gösterip tanıtamadım cihazı nerde hata yhapıyor olabilirim bi öneriniz varmı

SORUN ÇÖZÜLDÜ benimle aynı sorunu yaşayan olur diye söylüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm

bu konudaki pdanet driver ları kurarak sorunu çözdüm

Bu sorunu yaşayan bi kaç arkadaş vardı , konu başına ekledim mesajını.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.