Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia arc için başka rom yayınlıyacak mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesaykut7887

Xperia arc için başka rom yayınlıyacak mısınız?

Daha iyisi olursa elbette yayınlarım. Şu an için UltraKatRom çok stabil.
  • Kardeşim eline sağlık gayet güzel açıklamışın. Arc s telefonumda yüklü ve çalışıyor şuan. Türkçe karakter sorununu uzun denemeler sonucu şu fontu cmw ile yükleyerek çözdüm

http://www.mediafire.com/download/nvvpn7j6ajer9d4/RobotoKitkatFontPack.zip

Bu font tam olarak uyumlu. başka fontlarda çalıştı fakat hep başka bir yerde sorun yarattı. Bu hem telefonda hem tarayıcıda Türkçe karakter sorunu çıkarmıyor. üstelik çok şık.

Rom gayet stabil. Sadece theme seçeneklerinde ve status bar da ufak hatalar var. Birde telefon eskisine göre daha çok ısınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

Kardeşim eline sağlık gayet güzel açıklamışın. Arc s telefonumda yüklü ve çalışıyor şuan. Türkçe karakter sorununu uzun denemeler sonucu şu fontu cmw ile yükleyerek çözdüm

http://www.mediafire.com/download/nvvpn7j6ajer9d4/RobotoKitkatFontPack.zip

Bu font tam olarak uyumlu. başka fontlarda çalıştı fakat hep başka bir yerde sorun yarattı. Bu hem telefonda hem tarayıcıda Türkçe karakter sorunu çıkarmıyor. üstelik çok şık.

Rom gayet stabil. Sadece theme seçeneklerinde ve status bar da ufak hatalar var. Birde telefon eskisine göre daha çok ısınıyor.

Rica ederim beğenmene sevindim , fontu hemen konu başına ekleyeceğim Türkçe karakter sorununu da gidermiş olacağız böylelikle. Durum barındaki NFC , Throw vs gösteri amaçlı konulmuş durum barı ayarlarından kaldırabiliyorsunuz. Min CPU yüksek ise evet fazla ısınma yapıyor indirin 122'lere boştayken rahatlar.

• ben bu romu yaklaşık 2 3 haftadır kullanıyorum ilk başlarda çok iyiydi ama şimdilerde sürekli kapanmaya başladı daha güzel romlardan bahsetmiştiniz çalışmalarınız varmı
  • Slm üstat ubuntu ile ilgili birbilgin varmı yada denedinmi

• Merhaba

Konuyu baştan sona inceledim,çok başarılı teşekkürler bilgiler için...

telefon : xperia arc s
    model : LT18i
    Android sürümü : 4.0.4
    Derleme Numarası : 4.1.B.0.587

ultrakat ı buna kurabilirmiyim?
  • romu kurdum 1 gün oldu şuanlık gayet güzel stabil. ama benim telefonum xperia arc s. telefon hakkında da xperia neo v yazıyor sıkıntı olur mu? nasıl düzeltebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.gulmez

romu kurdum 1 gün oldu şuanlık gayet güzel stabil. ama benim telefonum xperia arc s. telefon hakkında da xperia neo v yazıyor sıkıntı olur mu? nasıl düzeltebilirim

Neo V mi ? İlginç , bi sıkıntı çıkarmaz.
  • aynen bana da ilginç geldi. birde kilit ekranı açılımında butonlardan mesajlar kayıtlar müzikleri seçiyorum sadece ekran açılıyor mesajlar kayıtlar yada müzikler açılmıyor sizde de öle bir sorunla karşılaştınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.gulmez

aynen bana da ilginç geldi. birde kilit ekranı açılımında butonlardan mesajlar kayıtlar müzikleri seçiyorum sadece ekran açılıyor mesajlar kayıtlar yada müzikler açılmıyor sizde de öle bir sorunla karşılaştınız mı ?

Orada boş simgeler var siz Ayarlar'dan dolduruyorsunuz ( tam yerini hatırlamıyorum azıcık gezin ) istediğiniz kısayolu atayabiliyorsunuz.
  • tamam buldum teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaldera33

Merhaba

Konuyu baştan sona inceledim,çok başarılı teşekkürler bilgiler için...

telefon : xperia arc s
    model : LT18i
    Android sürümü : 4.0.4
    Derleme Numarası : 4.1.B.0.587

ultrakat ı buna kurabilirmiyim?

Derleme numarasının , sürümün vs bir önemi yok telefonunuzun modeli Arc/Arc S ise bu işlemi yapabilirsiniz. Yapmadan önce korkmayın Sony telefonlarda EFS uçma , hard brick olma vs gibi sıkıntılar yok. Verdiğim talimatları tek tek yerine getirin , takıldığınız yerde sorun.
  • 11/042/2014 13:42:14 - INFO - Root hack did not work. Cleaning hack files
    11/045/2014 13:45:14 - INFO - Pushing C:\Flashtool\.\devices\busybox\1.20.2\busybox to /data/local/tmp/busybox
    11/045/2014 13:45:15 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\su to /data/local/tmp/su
    11/045/2014 13:45:15 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\Superuser.apk to /data/local/tmp/Superuser.apk
    11/045/2014 13:45:16 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\chattr to /data/local/tmp/chattr
    11/045/2014 13:45:16 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\install-recovery.sh to /data/local/tmp/install-recovery.sh
    11/045/2014 13:45:16 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\99SuperSUDaemon to /data/local/tmp/99SuperSUDaemon
    11/045/2014 13:45:17 - INFO - Please look at your device and click RESTORE!
    11/045/2014 13:45:17 - INFO - You have 60 seconds to follow the restore advice
    11/045/2014 13:45:17 - INFO - Running adbrestoreexploit
    11/046/2014 13:46:19 - INFO - Root hack did not work. Cleaning hack files

rootlama yaparken bu hatayı alıyorum.? yardımcı olurmusunuz ?

• quote:

11/042/2014 13:42:14 - INFO - Root hack did not work. Cleaning hack files
    11/045/2014 13:45:14 - INFO - Pushing C:\Flashtool\.\devices\busybox\1.20.2\busybox to /data/local/tmp/busybox
    11/045/2014 13:45:15 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\su to /data/local/tmp/su
    11/045/2014 13:45:15 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\Superuser.apk to /data/local/tmp/Superuser.apk
    11/045/2014 13:45:16 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\chattr to /data/local/tmp/chattr
    11/045/2014 13:45:16 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\install-recovery.sh to /data/local/tmp/install-recovery.sh
    11/045/2014 13:45:16 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\subin\Supersu\99SuperSUDaemon to /data/local/tmp/99SuperSUDaemon
    11/045/2014 13:45:17 - INFO - Please look at your device and click RESTORE!
    11/045/2014 13:45:17 - INFO - You have 60 seconds to follow the restore advice
    11/045/2014 13:45:17 - INFO - Running adbrestoreexploit
    11/046/2014 13:46:19 - INFO - Root hack did not work. Cleaning hack files

rootlama yaparken bu hatayı alıyorum.? yardımcı olurmusunuz ?

Dediğim sürümü flaşladınız mı , başlamadan önce ? 0.42 ile bitiyor , sayfa başında var.

• evet onu atlamışım uyguladım yüklemeleri başarıyla yaptım şimdi cıhazın açılmasını beklliyorum...sırada xperia u var. teşekkürler herşey için
  • Neo V için başarıyla yüklendi ve yer sorunu çözüldü.. Teşekkürler...
  • quote:

evet onu atlamışım uyguladım yüklemeleri başarıyla yaptım şimdi cıhazın açılmasını beklliyorum...sırada xperia u var. teşekkürler herşey için

Rica ederim , güle güle kullanın.
  • CWM recovery boot.img dosyasının içinde bulunur. Bu yüzden romu kurmak için telefonun rootlanmasına ve üstüne recovery yüklenmesine gerek yoktur. Bootloader kilidinin açılması aşamasından devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make.believe -- 13 Temmuz 2014; 18:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

CWM recovery boot.img dosyasının içinde bulunur. Bu yüzden romu kurmak için telefonun rootlanmasına ve üstüne recovery yüklenmesine gerek yoktur. Bootloader kilidinin açılması aşamasından devam edebilirsiniz.

Evet CWM boot.img kernelinin içinde mevcut , hatta rootta mevcut fakat benimde BL kilidini açıp flaşlamamdan sonra CWM ekranı gelmedi , ROM'u geliştiren arkadaşta kurma yöntemine bu şekilde yazmış.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.