Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O soruna önceki yazılımdan kalan kalıntılar neden oluyor. Bu durum romlar arası geçiş yaparken de karşınıza çıkabilir. Telefonu fastboot modunda bağlayıp
    Fastboot erase system
    Fastboot erase userdata
    Fastboot erase cache
    komutlarını yazarsanız recoverye sorunsuz girecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

O soruna önceki yazılımdan kalan kalıntılar neden oluyor. Bu durum romlar arası geçiş yaparken de karşınıza çıkabilir. Telefonu fastboot modunda bağlayıp
    Fastboot erase system
    Fastboot erase userdata
    Fastboot erase cache
    komutlarını yazarsanız recoverye sorunsuz girecektir.

Sağolun hocam bir bilgi daha katmış oldum sayenizde , arkadaşlarda bu yöntemi deneyebilir.
  • Merhaba, Romu yükledim yaklaşık 15 güdür kullanıyorum genel olarak güzel ama bazı sıkıntılar var benim arc s cihazda. mesela mesaj yazarken bazen hatta çoğu zaman alıcı ekle ye basınca hiç bir şey gelmiyor öylece duruyor. bir de hesap ekleme ekranında gmail hesabımı ekledim fakat facebook hesabı ekle deyince ekran açılır gibi olup kayboluyor. Bu tarz ufak tefek sorunlar yaşıyorum. Tekrar yüklemem sorunu giderir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferd77

Merhaba, Romu yükledim yaklaşık 15 güdür kullanıyorum genel olarak güzel ama bazı sıkıntılar var benim arc s cihazda. mesela mesaj yazarken bazen hatta çoğu zaman alıcı ekle ye basınca hiç bir şey gelmiyor öylece duruyor. bir de hesap ekleme ekranında gmail hesabımı ekledim fakat facebook hesabı ekle deyince ekran açılır gibi olup kayboluyor. Bu tarz ufak tefek sorunlar yaşıyorum. Tekrar yüklemem sorunu giderir mi sizce?

Ufak hatalar var , tekrar yüklemekle düzelmeyecektir.

Bu arada hızlı bir kernel buldum isterseniz bunu flaşlayarak kullanabilirsiniz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2583953

• Arkadaşlar merhaba telim 4.1.B.0.587 sürümü var bir türlü flashtoll vs. yapıpı 4.4 ü yükleyemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
  • Ben bu romu yüklemiştim ama şimdi orjinal dönmek istiyorum pc companion ile onar desem bi sıkıntı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: wizard12

Arkadaşlar merhaba telim 4.1.B.0.587 sürümü var bir türlü flashtoll vs. yapıpı 4.4 ü yükleyemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Telefon sürümünün ne olduğu önemli değil önemli olan modeli Arc/Arc S olsun yeterli. Konu başında sırasıyla işlemleri gerçekleştirirseniz yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan2317

Ben bu romu yüklemiştim ama şimdi orjinal dönmek istiyorum pc companion ile onar desem bi sıkıntı olur mu

PC Companion ile onar deme , konu başında verdiğim 4.0.2.a.0.42 stock rom'u Flashtool ile flaşla eski haline dönecektir.
  • lt18i cihazda 2.3.4 ofical yüklü idi, sony companion update olmadığını söylüyordu, bu 4.0.2 veya 4.0.4 v.s. nereden çıktı anlamadım? kingo ile root yapıp cwm ardından, buradaki romu 1. mesajdakine göre yükledim, tüm wipeları yaptım, ancak albüm,walkmen v.s. xperia uygulamaları çalışmıyor, bu hata 4.0.2 nin üstüne kurmadığım için mi oldu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezilen

lt18i cihazda 2.3.4 ofical yüklü idi, sony companion update olmadığını söylüyordu, bu 4.0.2 veya 4.0.4 v.s. nereden çıktı anlamadım? kingo ile root yapıp cwm ardından, buradaki romu 1. mesajdakine göre yükledim, tüm wipeları yaptım, ancak albüm,walkmen v.s. xperia uygulamaları çalışmıyor, bu hata 4.0.2 nin üstüne kurmadığım için mi oldu acaba?

Bu ROM'u yüklemeden önce hangi sürümde olursanız olun farketmez çünkü eskiye dair hiç bir şey kalmıyor. 2.3.4 ( 4.0.2.A.0.42 yapım numarası ) ile yapın dememin sebebi Root'lamanın bir tek bu sürümde daha kolay olduğundandır. 4.0.4'de yani ICS'de de Rootlayıp yapabilirsiniz ama daha çok uğraştırıyor 2.3.4 ( 4.0.2.A.0.42 ) ile daha kolay. ROM'da hata alıyorsanız tekrar yüklemenizi öneririm , eğer durum tekrar ederse cihazınızın yeni parti ürünlerden olduğu kanısına varılabilir , geçen bir arkadaşta bundan müzdaripti çünkü.

• teşekkür ederim, ben 4.0.2... şeklindeki numarayı android versiyonu sanmıştım bu 4.0.4 ICS versiyonunun linkini internette bulamadım, zaten forumlara bakılırsa pek makbul bir rom değilmiş, android 4.0 veya üstü en sorunsuz rom sanırım bu. cihaz yurtdışından gelme ve kardeşim kullanıyor. lt18i olarak iki farklı orjinal rom gördüm ( 4.0.2.A.0.42 ve 4.0.2.A.0.62) bunlar arasındaki fark nedir? bendeki cihaza hangisinin uyacağını nasıl anlarım? şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezilen S kullanıcısına yanıt
    Yok sürüm numarası değil bunlar yapım numarası 0.62 ile 0.42 te yapım numarası 0.42 ye root var ama 0.62 ye root yok yani ille 0.42 romunu yükleyeceksiniz.

• Tüm adımları geçtim kerneli yükledikten sonra telefonu açmaya çalıştığımda açılmıyor sadece ekranı yanıp yanıp sönüyor.Dolayısıyla cwm'ye giremiyorum.Acaba kernelde mi bi sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Tüm adımları geçtim kerneli yükledikten sonra telefonu açmaya çalıştığımda açılmıyor sadece ekranı yanıp yanıp sönüyor.Dolayısıyla cwm'ye giremiyorum.Acaba kernelde mi bi sorun var?

Kerneli yükledikten sonra telefonu açmayacaksınız kerneli başarılı şekilde yüklediyseniz açılışta Sony yazısı yerine LX-LegacyXperia logosu gelecektir. Geldiyse kerneli sıkıntısız yükleyebilmişsinizdir demektir. Telefonu açtıktan sonra defalarca ses yükseltme tuşuna hızlı hızlı basın CWM ekranı gelecektir. Oradan ROM'u ve GApps'i flaşlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Tüm adımları geçtim kerneli yükledikten sonra telefonu açmaya çalıştığımda açılmıyor sadece ekranı yanıp yanıp sönüyor.Dolayısıyla cwm'ye giremiyorum.Acaba kernelde mi bi sorun var?

Kerneli yükledikten sonra telefonu açmayacaksınız kerneli başarılı şekilde yüklediyseniz açılışta Sony yazısı yerine LX-LegacyXperia logosu gelecektir. Geldiyse kerneli sıkıntısız yükleyebilmişsinizdir demektir. Telefonu açtıktan sonra defalarca ses yükseltme tuşuna hızlı hızlı basın CWM ekranı gelecektir. Oradan ROM'u ve GApps'i flaşlayın.

Yani telefon açılmıyor derken o senin dediğin Logo bile gelmiyor. Ekran yanıp sönüyor telefon tepkisiz kalıyor açma tuşuna basınca.yeniden verdiğin orjinal roma flaşlıyorum açılıyor ama Kernel adımından sonra ilerleyemedim :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Yani telefon açılmıyor derken o senin dediğin Logo bile gelmiyor. Ekran yanıp sönüyor telefon tepkisiz kalıyor açma tuşuna basınca.yeniden verdiğin orjinal roma flaşlıyorum açılıyor ama Kernel adımından sonra ilerleyemedim :(

Adımları sırasıyla takip ediniz , atladığınız yer vardır muhakkak.

• ya arkadaşlar 2. 3 aydır kullanıyorum ama acılışta 4 5 dakika bekletiyo sizde de öylemi yoksa ben mi yanlış birşey yapıyorum ???
  • sezilen S kullanıcısına yanıt
    4.0.4 linki buyur
    https://mega.co.nz/#fm/yFZiHDgB
  • ben de boyle bı hata aldım hocam kac gundur ugrasıyorum ama omuyor bu bolumu gecemıyorum service info dkı bolumde yes yazısı var ama uygulamada hata verıyor bı yardımcı olursan]
  • Slm üstat bu rom benim cihazda çalismıyordu ,arkadasın tele yükledim sorun yok gayet güzel.emeğine sağlık .senden bir konuda fikir almak istedim aynı marka modeldeki cihazda biri sorunlu nedeni belli değil diğeri sorunsuz bu cihazlarda sistem dosyaları yada bugları bir birine aktarılırmı yani sorunsuz cihazın sisteminı,diğerine aktarabilinirmi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.