Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ya cwm falan gayet düzgün çalışıyodu telefonda kerneli flaşladım cwmye giriyom ama yazılar çıkmıyo ilk defa oldu napcam ben
  • oyy abi rom çok iyi ya yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim bide yarısı türkçe yarısı ingilizce olmasa süper :) on screen butonsu nasıl kaldırıcaz ya istemiyom ben :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir03

oyy abi rom çok iyi ya yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim bide yarısı türkçe yarısı ingilizce olmasa süper :) on screen butonsu nasıl kaldırıcaz ya istemiyom ben :(

Beğenmene sevindim , on screen buttons kaldırılmıyor stock halde geliyor. Kullandıkça fiziksel tuşları unutacaksınız eminim.
  • ama ekranı küçültüyor onlar hiç mi kaldırma şansı yok :(
  • kardeşim orjinal 4.0.4 romuna nasıl çevirebilirim ? yüklediğin rom çok güzel de 4-5 tane hata aldım kullandığım programlarla ilgili mesela g.playe girmiyo internetim olduğu halde. google hesabımı sildim tekrar kurmaya çalıştım güvenli bağlantı kurulamadı dedi. wi-fi den denedim yine olmadı. ama yinede sürüm çok güzeldi ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblack61

kardeşim orjinal 4.0.4 romuna nasıl çevirebilirim ? yüklediğin rom çok güzel de 4-5 tane hata aldım kullandığım programlarla ilgili mesela g.playe girmiyo internetim olduğu halde. google hesabımı sildim tekrar kurmaya çalıştım güvenli bağlantı kurulamadı dedi. wi-fi den denedim yine olmadı. ama yinede sürüm çok güzeldi ellerine sağlık.

4.0.4 Orjinal stock ftf bulun flashtool ile flaşlayın.
  • on screen butons çözümü: ayarlara girin interface e girin aradığınız sorunun cevabı expanded desktopta. expanded desktopu değiştirin değişecektir.
    4.0.4 orjinal rom rootlanabiliyor mu bu arada??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

on screen butons çözümü: ayarlara girin interface e girin aradığınız sorunun cevabı expanded desktopta. expanded desktopu değiştirin değişecektir.
    4.0.4 orjinal rom rootlanabiliyor mu bu arada??

Rootlanabiliyor ama sıkıntılı yöntem uğraştırıyor.
  • theblack61 T kullanıcısına yanıt
    Eroot denen program ile hiç uğraşmadan 30 sn de root oluyor bizzat yaptım

• birisi bana 4.0.4 orjinal romun linkini atabilir mi?? sitelerin hepsi ingilizce pek bişi anlamadığım içn fazla güvenemedim.
  • quote:

birisi bana 4.0.4 orjinal romun linkini atabilir mi?? sitelerin hepsi ingilizce pek bişi anlamadığım içn fazla güvenemedim.

http://www.mediafire.com/?rhr59r4o6oarnfx

• yerimizi alalım
  • dostum iyi geceler

xperia arc s kullanıcısıyım. artık iyice yavaşladığı için bu romu yükleyim diyorum fakat bazı sorularım var

1-) rom dediğimiz şey telefonun işletim sistemi mi oluyor?

2-) bu telefonların hafızası düşük olduğu için bikaç uygulama yüklediğimizde hemen yavaşlıyor. uygulamaları hafıza kartına yüklemeyi sağlayan bi programa ihtiyacımız var. böyle bi program var mıdır veya bu mümkün müdür?

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_kocak

dostum iyi geceler

xperia arc s kullanıcısıyım. artık iyice yavaşladığı için bu romu yükleyim diyorum fakat bazı sorularım var

1-) rom dediğimiz şey telefonun işletim sistemi mi oluyor?

2-) bu telefonların hafızası düşük olduğu için bikaç uygulama yüklediğimizde hemen yavaşlıyor. uygulamaları hafıza kartına yüklemeyi sağlayan bi programa ihtiyacımız var. böyle bi program var mıdır veya bu mümkün müdür?

şimdiden teşekkürler

Günaydın ;

1- Verdiğim ROM işletim sistemi değil , işletim sisteminin oynanmasıdır. İşletim sistemi Android olacaktır yine ancak tema , arayüz , donanımı yöneten kernel vs değişecektir.

2- Uygulamaları hafıza kartına taşıma programları var ROOT gerektiriyor , ROM'u yüklediğinizde ROOT stock halde geliyor.

• flaşlamak, kernel, google apps vsvs dostum bunlar nedir?

edit: "Cihaz bir tek 4.0.2.A.0.42 sürümünde Root'lanabilmekte , bu sürümdeyseniz rootlayabilirsiniz ama .62 ya da ICS sürümünde iseniz verdiğim linkteki Stock Rom'u Flashtool ile flaşlamanız gerekmekte. " demişsiniz. benim telefonun android sürümü 4.0.4 olarak göründüğü için dediğiniz sürüme geçirecem. fakat flaşlama'nın ne demek olduğunu nasıl yapıldığını bilmiyorum. yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_kocak -- 1 Eylül 2014; 14:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_kocak

flaşlamak, kernel, google apps vsvs dostum bunlar nedir?

edit: "Cihaz bir tek 4.0.2.A.0.42 sürümünde Root'lanabilmekte , bu sürümdeyseniz rootlayabilirsiniz ama .62 ya da ICS sürümünde iseniz verdiğim linkteki Stock Rom'u Flashtool ile flaşlamanız gerekmekte. " demişsiniz. benim telefonun android sürümü 4.0.4 olarak göründüğü için dediğiniz sürüme geçirecem. fakat flaşlama'nın ne demek olduğunu nasıl yapıldığını bilmiyorum. yardım pls

bak kardeşim sen verdiği programları ve dosyaları indir anlatımı da güzel kardeşimizin takıldığın yerleri bize veya google amcaya sor ör: android rom nasıl flashlanır?. yapacağın şey bu kadar basit azcık araştırmacı olalım. Türkiyenin geleceği bizleriz çünkü.

• bu arada 2011 modellerine 4.1.2 sürümü çıkmış diye duydum xperia arc s için de çıktı mı veya çıkacak mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblack61 -- 4 Eylül 2014; 23:27:28 >
  • quote:

bu arada 2011 modellerine 4.1.2 sürümü çıkmış diye duydum xperia arc s için de çıktı mı veya çıkacak mı??

Hayır yok öyle bir şey Arc S ömrünü çoktan doldurdu.
  • bu işlerden hiç anlamıyorum yinede yüklemeye alışam inş telefon elimde kalmaz
  • Flashtool ve Flashboot seçekleri yok flashmood ve fastboot seçeekleri çıkıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.