Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Allah razı olsun pm den de msaj atmıştım amma biraz uğraşınca çözüldü
    Cihazın kurulumunun son evresine gelip de ekranda hiçbir görüntü göremeyen arkadaşlara tavsiyem kernel ve rom un sağlıklı download edildiğine dikkat etmeleridir.
    Benim gerizekalı browserim yarım indirip tamamlandı dediği için 2 gün uğraştım.
    hocam tekrar ellerine kollarına sağlık .
    Xperia arc ları ve arc cıları unutmaman heyecan verici

• Lolipop ne zaman çıkar acaba? bir duyumu olan var mı?
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Hocam otg denedim direk açılmıyor
    Yine USB Storage manager kullanarak açabiliyorsunuz
    Oda sd card usbstorage diye bi dosya açıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscs01 -- 30 Ekim 2014; 19:17:35 >
  • cscs01 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscs01

Hocam Allah razı olsun pm den de msaj atmıştım amma biraz uğraşınca çözüldü
    Cihazın kurulumunun son evresine gelip de ekranda hiçbir görüntü göremeyen arkadaşlara tavsiyem kernel ve rom un sağlıklı download edildiğine dikkat etmeleridir.
    Benim gerizekalı browserim yarım indirip tamamlandı dediği için 2 gün uğraştım.
    hocam tekrar ellerine kollarına sağlık .
    Xperia arc ları ve arc cıları unutmaman heyecan verici

Özel Mesaj'ınız kapalı açmayı unutmuşsunuz sanırım mesaj gönderilmiyor, engel yediğimden buradan da cevap verememiştim hallettiğinize göre sıkıntı yok güle güle kullanın :)

• Dark rawen kernel ile bu rom ucuyor resmen kendi kerneli bende calismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize sağlık güzel bir konu olmuş. Bunun gibi ama açılışta 5 dk bekletmeyen önerebileceğiniz güzel bir ROM var mıdır?
  • Dark rawen kerneli nerden indirdiniz? ryalp.

• weysel6 W kullanıcısına yanıt
    Darkraven kernel simdilik test aşamasında şarj sorunu var batarya cabuk bitiyor
    Denemek istersenhttp://www.mediafire.com/download/eqs83hrnopr3o1e/11DarkAnzu20140608.img

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 2 Kasım 2014; 14:56:53 >
  • Teşekkürler kardeş...

• şuan indiriyorum, deneyince bende yorumumu yazacağım. ancak birşey sormak istiyorum, daha önce kurmuştum ama açılmamıştı üzerinde ics kernel vardı sanırım ondan açmadı, bu defa sizin yüklediğiniz kerneli de kuracağım. bu arada birşey sormak istiyorum CİHAZIM ÇOK YAVAŞLADI, bununla düzelir mi ? @Marquis-de-Sade`
  • Carbonrom 4.4.4`ü nasıl yükleyebilirim bilgisi olan var mı ?
  • Eyvallah kardesım makbule gectı, gayet guzel calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Hocam elinize sağlık güzel bir konu olmuş. Bunun gibi ama açılışta 5 dk bekletmeyen önerebileceğiniz güzel bir ROM var mıdır?

Cihaz sadece kurulumda 5 dakika bekletiyor daha sonra 1 dakikada açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

şuan indiriyorum, deneyince bende yorumumu yazacağım. ancak birşey sormak istiyorum, daha önce kurmuştum ama açılmamıştı üzerinde ics kernel vardı sanırım ondan açmadı, bu defa sizin yüklediğiniz kerneli de kuracağım. bu arada birşey sormak istiyorum CİHAZIM ÇOK YAVAŞLADI, bununla düzelir mi ? @Marquis-de-Sade`

Deneyin beğenmezseniz dönmesi 5 dakikanızı almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurGSLi

Allah razı olsun az önce bazı şeyleri yanlış yapmıştım şimdi düzelttim onları. Emeğine sağlık kardeşim

Rica ederim sıkıntısız kullanmanız dileğiyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Eyvallah kardesım makbule gectı, gayet guzel calısıyor

Rica ederim , sıkıntısız kullanmanız dileğiyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Hocam elinize sağlık güzel bir konu olmuş. Bunun gibi ama açılışta 5 dk bekletmeyen önerebileceğiniz güzel bir ROM var mıdır?

Cihaz sadece kurulumda 5 dakika bekletiyor daha sonra 1 dakikada açılıyor.

Ben her açılışta 5 dk bekletiyor diye anlamıştım. O zaman bu ROM kurmaya değer. Teşekkürler.
  • arkadaşım ben alalı beri hiç bir yazılım rom vs yuklemedim tele.
    En başta diyorsun ki :
    " Yeni başlayanlar için detaylıca anlatacağım , ilk olarak cihazımızı Root'layacağız. Cihaz bir tek 4.0.2.A.0.42 sürümünde Root'lanabilmekte , bu sürümdeyseniz rootlayabilirsiniz ama .62 ya da ICS sürümünde iseniz verdiğim linkteki Stock Rom'u Flashtool ile flaşlamanız gerekmekte. "

Yani benim tel sürümüm ilk hali orijinal hali yani 2.3.4 sürümü. Bunu önce 4.0.2.A.0.42 ye çevireceğiz ondan sonra mı senin dediklerini yapacağız. cehaletimden dolayı benim gözümde çok büyüyor bu iş yaw.
  • bu arada benim derleme numarası yazan kısım sonu 62 ile bitiyor 42 ile bitmiyor. 42 den aşağı mı olmaması gerekiyor yoksa illa 42 ile mi bitmesi gerekiyor?

edit: anlamaya başladım galiba illa 42 olacak onu önce flastool ile flaşlayacağız sanırım. Geniş bir vakitte deneyeceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 20 Kasım 2014; 3:27:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.