Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepzelan

arkadaşım ben alalı beri hiç bir yazılım rom vs yuklemedim tele.
    En başta diyorsun ki :
    " Yeni başlayanlar için detaylıca anlatacağım , ilk olarak cihazımızı Root'layacağız. Cihaz bir tek 4.0.2.A.0.42 sürümünde Root'lanabilmekte , bu sürümdeyseniz rootlayabilirsiniz ama .62 ya da ICS sürümünde iseniz verdiğim linkteki Stock Rom'u Flashtool ile flaşlamanız gerekmekte. "

Yani benim tel sürümüm ilk hali orijinal hali yani 2.3.4 sürümü. Bunu önce 4.0.2.A.0.42 ye çevireceğiz ondan sonra mı senin dediklerini yapacağız. cehaletimden dolayı benim gözümde çok büyüyor bu iş yaw.

.42 sürümünde ROOT işlemi gerçekleşiyor bir tek o yüzden bunu kurmanızı söyledim , uzun yazıları gözünüzde büyütmeyin yapılan işlem indirme sürelerini saymazsanız 5 dakikanızı alıyor takıldığınız yerde dönün.

• 2 yıldır kullandığım Arc S'in yerine LG G3 siparişi verdiğim bugünde bu ROM'u yükledim. Gayet güzelmiş, telefon yeni gibi oldu. Keşke daha erken yapsaymışım. İlk defa Root işine giren biri olarak açıklamalarda bazı yerlerde takıldım ama Google reyize sorarak hallettim. Paylaşım için teşekkürler.

Şimdilik fazla karıştırma fırsatı bulamadım ama ilk olarak dikkatimi çeken kamerada fotoğraf çekerken klik sesini kapatamadım. Onun ayarı nerededir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

2 yıldır kullandığım Arc S'in yerine LG G3 siparişi verdiğim bugünde bu ROM'u yükledim. Gayet güzelmiş, telefon yeni gibi oldu. Keşke daha erken yapsaymışım. İlk defa Root işine giren biri olarak açıklamalarda bazı yerlerde takıldım ama Google reyize sorarak hallettim. Paylaşım için teşekkürler.

Şimdilik fazla karıştırma fırsatı bulamadım ama ilk olarak dikkatimi çeken kamerada fotoğraf çekerken klik sesini kapatamadım. Onun ayarı nerededir?

hacı bende yeni tel alacaktım, tel yenigibin oldu :) ama tek sorun pil ömrü sanırım lg g3 gorunce merak etme arc ı elıne bile almazsın sesi kapatma menüsü yok

• Bu romu paylaşan arkadaşa teşekkürler şu An için çok memnunum sadece hdmi çalışmıyor. Ona da modül bulup flaşlayınca sorun çözülebilir. Ama gerekli modülleri bulmak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jonquil16 J kullanıcısına yanıt
    on screen butons çözümü: ayarlara girin interface e girin aradığınız sorunun cevabı expanded desktopta. expanded desktopu değiştirin değişecektir.
  • arc s içn 5.0 romu çıktı mı çıktıysa onuda bi anlatrmsn?
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    fotoğraf ve kamera sesini kapatmak için "system\media\audio\ui\ " klasöründe "camera" ve "video" ile başlayan ".ogg" dosyalarını silin; veya adlarını değiştirin yeterlidir. misal ben belki ihtiyacım olur diye silmedim, "camera_click.ogg" dosyasını "camera_click.bak" olarak değiştirdim, ses falan çıkmıyor. değişim veya silmeleri yapmak için root yetkisine sahip bir dosya yönetici kullanmanız gerekir, misal "root explorer"
  • Öyle çok uğraştırdı ki beni saatlerimi aldı ama en sonunda hallettim. Çok güzel bir rom telefon başkalaşım geçirdi resmen.(Z2 duvar kağıdı da çok yakıştı) Geriye bir tek uygulamaların hafıza kartına aktarılması olayı kaldı.Bununla ilgili çok konu var ama çoğu eski ve bizim tele uyar mı bilmiyorum. Bu konuda ne tavsiye edersiniz? Bir de yazı fontunu çok beğenmedim değiştirme imkanı var mıdır?
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    bu konuda en iyisi "titanyum backup" uygulamasıdır, sağ üstteki okey butonuna basınca veya menüden "toplu işler" kısmına girerek, sdkarta taşıma kısmına gelin, tüm uygulamaları birden taşımayın, böyle 5 adet 5 adet taşıtın, launcher uygulamaları, çalar saat, takvim v.b. uygulamalar, widgetini kullandığınız uygulamalar, antivirüs v.b. güvenlik uygulamaları, bankacılık uygulamalarını taşımamanızı tavsiye ederim.
  • sezilen S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeş bakacağım ona. Yalnız şu font olayına kafayı taktım. Gittim playstoredan bir font app indirip font kurdum. Tel kafayı iyice yedi. Sd cardı görmüyor, yok. Kaş yapalım derken göz çıkardım yani. Nasıl hallederim bilmiyorum. İçindeki herşey de gitti. cwm modundan yeniden başlasam kurtarır mıyım teli?
  • Sil baştan yeniden kurdum bu saatte, yalnız bir şey daha farkettim. Kamera autofocus yapmıyor, bir yerde bir ayarı var mıdır bunun?
  • XPERIA U kullanıyorum özellikleri aynı bu romu kullanabilir miyim yoksa sıkıntı çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler acele yazın arkadaşa yüklerken bozmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

Sil baştan yeniden kurdum bu saatte, yalnız bir şey daha farkettim. Kamera autofocus yapmıyor, bir yerde bir ayarı var mıdır bunun?

Kamera focus yapıyor herhangi bir ayarı yok sadece focuslamak istediğiniz yere dokunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblack61

XPERIA U kullanıyorum özellikleri aynı bu romu kullanabilir miyim yoksa sıkıntı çıkar mı?

Xperia Arc ile Arc S bile tasarım olarak birbirinin kopyasıyken sadece CPU'da frekans farkı varken bile birbirine uyum sağlamıyor Xperia U çok ayrı bir cihaz cihazı uçurursunuz.
  • Cevap için teşekkürler, yalnız bu font uygulaması sayesinde sdcardım görünmez oldu,uçtu ve bilgisayara takıp biçimlendirmek zorunda kaldım. Haliyle rehberimdeki kayıtlar da uçtu 600e yakın tel no.Bunları root işlemi sırasında bir yere yedeklemişmiydik hatırlamıyorum, geri kurtarma imkanı var mı o kayıtları.Ne lanet bir programmış bu font programı.
    Font için geri sayfalarda birisi bir font paylaşmıştı. Onu cwm ile yükleyince türkçe karakter sorunu çözülüyor. Konunun tam orta sayfalarındaydı sanırsam.

google yedeklemiş olabilir, yeni rom kurunca google senkronizasyonu aç rehber gelir, gelmezse, sen de ayrıca yedek almadıysan, canın sağolsun :) , eğer rom yüklemeden önce titanyum yedek veya recoveryden nandroid yedek aldıysan onlardan elde edebilirsin, Her rom yüklemeden önce titanyum backup ile tüm yedeklerini al, ayrıca sms, rehber ve arama kayıtları için ayrı uygulamalar var, onlarla da yedek al.
  • sezilen S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Fontu yükledim harika oldu Nen-el. Fontu paylaşan arkadaşa da teşekkürler. Bu arada tel reberi yok hiçbiryerde galiba. Ben yazılımdan önce yedeklediğimi sanıyordum ama tel rehberini unutmuşum. Eşimin telefonundan çoğunu hallettim benzer kayıtlar çok. Teşekkür ederim tekrar.
    Rehber için google senkronizasyonu kullanın çok işe yarıyor. Telefonda bir tane gmail hesabı tanımlı olacak (iki tane değil yoksa karman çorman olur tecrübeyle sabit) rehber senkronizasyonu açık olacak. Bundan sonra da her eklediğiniz kişiyi telefon kaydı olarak değil de gmail kaydı olarak kaydederseniz her format/telefon değiştirmede kolaylıkla bu rehberi geri çağırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.