Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LT18i
    4.0.4
  • cihazım rootlu ben içinden istediğim sürümleri sildim ama cwm yüklerken yanlış seçiyorum herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitrOnur

cihazım rootlu ben içinden istediğim sürümleri sildim ama cwm yüklerken yanlış seçiyorum herhalde

Bl kilidi açıksa cmw yüklemeye gerek yok kerneli flaşla cmw yüklenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sonunda cwm yi yükleyip kurmayı başardım şuan sorunsuz çalışıyor romu da yükledim yeni rom tavsiyelerinizi merakla bekliyorum
    Arkadaşlar çok hızlı stabil ve mükemmel bir rom kesinlikle başka rom aramayınız sadece usb debugging i bulamadım ama sanırım karıştırdıkça bulucam
  • quote:

Çok teşekkür ederim sonunda cwm yi yükleyip kurmayı başardım şuan sorunsuz çalışıyor romu da yükledim yeni rom tavsiyelerinizi merakla bekliyorum
    Arkadaşlar çok hızlı stabil ve mükemmel bir rom kesinlikle başka rom aramayınız sadece usb debugging i bulamadım ama sanırım karıştırdıkça bulucam

Rica ederim

• ryalp kullanıcısına yanıt
    Üstad herşey normal telefonu kapatıp açtığımda leganccy xperia da donup kalıyo sanırım room kasıyo cihazı update paketi felan varmı ?
  • NitrOnur N kullanıcısına yanıt
    Birde üstad son bir sorum olacak düğmelerimin üzerinde ekranda beliren dokunmatik menü geri ve pencere düğmelerini nasıl gizleyebilirim ? Pil durumunu %sel olarak nasıl dfeğiştirebilirm ?
  • quote:

Birde üstad son bir sorum olacak düğmelerimin üzerinde ekranda beliren dokunmatik menü geri ve pencere düğmelerini nasıl gizleyebilirim ? Pil durumunu %sel olarak nasıl dfeğiştirebilirm ?

Sanal tuşlar gizlenmiyor pil göstergeri ekran ayarlarında cihazlar acılırken uzun sürüyor

• telefon her açılıp kapandığında rehber siliniyor.bunun cözümü var mı?
  • Hocam iyi günler rom gerçekten çok güzel şimdiye kadar böyle bişey görmedim telefonuma aşık oldum tekrar ama HDMI çalışmıyor bende çok sık kullanıyorum işlerim aksadı yokmudur bunun bir çözümü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scrpion

Hocam iyi günler rom gerçekten çok güzel şimdiye kadar böyle bişey görmedim telefonuma aşık oldum tekrar ama HDMI çalışmıyor bende çok sık kullanıyorum işlerim aksadı yokmudur bunun bir çözümü ?

HDMI portu disable edilmiş çözümü yok, ya yardan ya serden :)

• bahadir03 B kullanıcısına yanıt
    Ana menüde ciddi küçültmüyor, bizzat kontrol ettim.

Şöyle daha açık söyleyeyim;

Bende 2 tane Arc S var.

1ini Ultrakat'a çektim, ilk bakışta benim de gözüme küçülmüş gibi gelmişti ancak "stok ics" ile yan yana koyunca ultrakatta ana menü de simgeler küçüldüğü ve alt-üst barlar inceldiği için yine aynı genişliği sağlıyor, keskinlik daha da artmış gibi geldi gözüme ancak oyunlarda kontrol edemedim henüz.
  • Bir yolu var ama
    Sormadan etmeden
    O seni nasıl zararına verebiliyor
    Aramadığım yer kalmıyor seni
    Sabahtan yatana kadar
    Sanırım hep seni sevecek kalbim
    Son kez atana kadar
    Aramadığım yer kalmıyor seni
    Sabahtan yatana kadar
    Bana göre sürer gider sönmez bu yangın
    İkimizi de yakana kadar
    = FM RADYO?

Bilemedim, bulamadım..

• Dolphin browser'i kaldırım chrom kurmaya çalıştım ancak kurulum sırasında -Hata kodu: "-24"- aldım , dolphin'i sevmedim chrom çakması gibi duruyor. Chrom yada muadil olabilecek stabil, hızlı ve kendi kendine kasılıp triplere girmeyen bir browser tavsiyesi olan var mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eercelik

Dolphin browser'i kaldırım chrom kurmaya çalıştım ancak kurulum sırasında -Hata kodu: "-24"- aldım , dolphin'i sevmedim chrom çakması gibi duruyor. Chrom yada muadil olabilecek stabil, hızlı ve kendi kendine kasılıp triplere girmeyen bir browser tavsiyesi olan var mı? :)

Cm browser

• ARC S'imi alalı belki de 3 yıl oldu, çok şık duruşuna aşıktım ancak haliyle zaman geçtikçe bu aşk yerini sevgiye bıraktı ve son zamanlarda artık temanın koyu renginin verdiği karamsarlık beni iyice bunaltmaya başlamıştı, tabi aradan zaman geçtiği için yaşlanan bataryasının da eski performansının kalmamıştı, biraz vefa borcundan (o kadar kahrımı çekti, düştü yuvarlandı yılmadı, hep benimleydi) biraz da düğün borcundan ayrılamadım ARC S'imden ancak son zamanlardaki stok ICS ile akşam beni eve geri götüren şarj, UK 4.4.2 ile mesai bitmeden bitiyor. Anlamadım ben neden böyle oldu, eski telimde 2. baharı mı yaşıyorum ne, anlamıyorum, sanki ilk kavuştuğumuz günlere döndüm ihtiyarla... Dokunmalarım böyle artarak devam ederse heralde ısıttığımız su da boşa gitmeyecek

Edit: Şarj'ın neden bu kadar hızlı gittiğini çözdüm;

UK'ı ilk yüklediğim sıralarda geliştirici modunu açıp işlemci çalışma şeklini performansa, hızını da 1400'e dayamıştım. Cihaz 2 gündür bekleme modunda bile 1400Mhz'de çalışmış durmuz garibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eercelik -- 20 Şubat 2015; 18:17:36 >

• Kernel değiştirmeden Stock roma dönebilir miyiz hocam?ben memnun kalmadım orjinal é döneceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem81

Kernel değiştirmeden Stock roma dönebilir miyiz hocam?ben memnun kalmadım orjinal é döneceğim

Kernel degismeden stok rom olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Kernel değiştirmeden Stock roma dönebilir miyiz hocam?ben memnun kalmadım orjinal é döneceğim

Peki nasıl döneriz?kernel ve rom icin link var mı hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Peki nasıl döneriz?kernel ve rom icin link var mı hocam?

Arc s ftf diye formda bulursun indirip flasla

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.