Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hımm ben de niye kayıt yaparken çıkıyor hep diyordum. Tekrar teşekkür ederim, öyle yaparım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 4.4.4. Cikti daha stabil google aratin indirin

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammettuncer

Arkadaslar 4.4.4. Cikti daha stabil google aratin indirin

Örnek verebilirmisin hangisi stabil denedinizmi

• Bu romu bl açmadan kernel stock iken yüklenebilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

Bu romu bl açmadan kernel stock iken yüklenebilirmi?

Malesef

• bende yükledim bugün teşekkür ederim.

benim iki sorunum var:
    1.şarj göstergesi takılı kalıyor şarj azda kalsa %90 larda kalıyor. EDİT:çözdüm yazılı şekle dönüştürdüm
    2.internette 'ğ' harfini göstermiyor.

bunların çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbithole -- 4 Aralık 2014; 15:51:04 >
  • Ğ'nin çözümünü önceki sayfada tarif ettim eski sayfalarda bir font paylaşılmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Ğ'nin çözümünü önceki sayfada tarif ettim eski sayfalarda bir font paylaşılmıştı.

bu fontu cwm ile mi kuruyoruz
  • Evet CWM ile
  • yeni romla çok iyi oldu tavsiye ederim.
  • arkadaslar uzun suredır kullanıyorum ve bır ıkı tane eksıklık var, xperia arc cıhazım a kurdum ve bazen kapatıp acınca kısayol sımgelerı kayboluyor ana launcher ekranından ve açılıp kapanırken 1,5 dakıka suruyor ve dokunmatik hassasiyeti çok ama çok arttı buda cok itinalı basmadıkca programları açmak yerıne kaydırmak gibi bir algılama yapıyor ve nokta atışı yapmak zorunda bırakıyor acaba bu dezavantajlar başkalarınında başına geldı mı? + (whatsappda ekranı kazara yan çevirince klavye ekranı kaplıyor ve yazıları gorecek alan bırakmıyor, tekrar dık konuma çevirdiğimdeyse whatsappdaki yazının en üst kısmına gelmıs goruyorum ve aşagı dogru suruklemek zorunda kalıyorum yazıları) bunlar belkı sıkayet konusu degıl ama sadece bende mı oluyor merak edıyorum kullanan arkadaslar tecrubelerını paylasırsa sevınırım...
  • Bende de kapatıp açınca sd karta taşımış olduğum uygulamaların kısayolları ana ekrandan siliniyor tekrar koyuyorum, Açıp kapanma hızı sanırım o seviyelerde ama çok sık aç kapa yapmadığım için hiç dikkatimi çekmedi, dokunmatik hassasiyeti bende de aynı durumda telefon görüşmelerinden sonra çok hafif dokunmalarla başkasını çok sık arar oldum tabi bu birazda benim dikkatsizliğimden kaynaklanıyor olabilir ama özellikle kısayol taşımak istendiğinde biraz sorun yaratıyor. whatsapp'ı da denedim hiç yan kullanma ihityacı duymamıştım ama dediğin gibi oluyor. Fakat tüm bunlara rağmen bence stok romlardan çok daha iyi eğer bunlarıda düzeltmenin bir yolu varsa çok daha iyi olur.
  • Baya ugrastım ama ekran hassasıyetı konusunda istedıgım sekılde kalıbrasyon ayarlayamadım, ve sımdı stock rom a donus yapınca ekranın ne kadar onemlı oldugunu anladım, aynen senın dedıgın gıbı sımge tasırken cok ıtınalı olmak gerekıyor yoksa hemen ekran kaydırma moduna gırıyor ve sımgeyı tutamıyorsun ve buda insanı sinir ediyor , sımdı 4.0.2.A.0.62 surumune guncellıyorum ve cıhazım arc olmasına ragmen arc s olarak gorunuyor ^.^ diğer romları bıraz deneyecegım bakalım gorselı UltraKat rom kadar olmasada hızlı ve stabıl rom varmı ona bakacagım eger bır gelısme olursa olumlu sekılde gerı donus yapacagım...
  • ben şuan için memnunum sonuçta simgeleri sürekli yer değiştirmiyoruz ama daha iyi bir rom varsa denemek isterim. Haberlerinizi bekliyoruz. Bu sorunlarla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlarda varsa onlarında görüş ve önerilerini bekleriz. Emeği geçen ve geçecek olan arkadaşlara teşekkürler.

Birde sd kartı dahili hafıza yapabiliyor muyuz? diğer sürümlerle ilgili bu tür ayarlar var ama bu roma uygun olanı bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirrr -- 26 Aralık 2014; 16:32:19 >
  • Arkadaşlar Rom yükledim ama XPERİA yazısı dönüyor sürekli açılışta ve öyle kalıyor. Bilgisi olan var mı neden öyle yapabilir
  • ogutcus O kullanıcısına yanıt
    kardeşim kerneli dogru yukleyemememıssın gıbı gorunuyor, talımatları bastan uygula ve kernelı yukledıgıne emın ol , muhtemelen sorun cozulecektır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 2 Ocak 2015; 8:51:38 >
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Sorunu daha öncesinde hallettim. İlgin için çok teşekkür ederim
  • Üstadım yaklaşık bir on güne yakın bu romu yüklemeyi deniyorum ama bir türlü cihazı root layamadım hatta iş o kadarda ciddiye bindi ki bana yardımcı olursanız size ücreti neyse vermeye razıyım yapamıyorum bunu kabulleniyorum beceriksizliğimden yapabilen bir arkadaş varsa temasa geçmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitrOnur

Üstadım yaklaşık bir on güne yakın bu romu yüklemeyi deniyorum ama bir türlü cihazı root layamadım hatta iş o kadarda ciddiye bindi ki bana yardımcı olursanız size ücreti neyse vermeye razıyım yapamıyorum bunu kabulleniyorum beceriksizliğimden yapabilen bir arkadaş varsa temasa geçmek istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Cihaz hangi sürümde

• http://upfile.mobi/download/?page=download&server=3&f=301234&p=&key=c044afa20e4d50f2321e5bbd34c5676a&ref=1422052951 bunu indir cihazı bağla tek işlemde olur takıldığın yerde yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 24 Ocak 2015; 0:51:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.