Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarım ssat oldu telefon açılmadı daha acil yardım
  • telefon yarım saat oldu açılmadı daha acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde37373

yarım ssat oldu telefon açılmadı daha acil yardım

İşlemleri en baştan sırasıyla yapın cihazınız sussada Flashtool ile düzeltilebiliyor orjinale dönersiniz en kötü ihtimal.
  • Hocam benim annemim telefonunda şöyle bi sıkıntı var. Telefonu açtığım zaman Xperia yazısından sonra ana ekrana gelir gelmez ekran kararıyo ve yeniden başlatıyo ve pili çıkarana kadar bu böyle devam ediyor. Pc Companion ile geçen gün format attım ve yeni yazılım yükledim ancak 2 gün sonra tekrar aynı sorun baş gösterdi. Şimdi bu romu yüklesem sorun gider mi yada donanımsal bi sorun mu var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Hocam benim annemim telefonunda şöyle bi sıkıntı var. Telefonu açtığım zaman Xperia yazısından sonra ana ekrana gelir gelmez ekran kararıyo ve yeniden başlatıyo ve pili çıkarana kadar bu böyle devam ediyor. Pc Companion ile geçen gün format attım ve yeni yazılım yükledim ancak 2 gün sonra tekrar aynı sorun baş gösterdi. Şimdi bu romu yüklesem sorun gider mi yada donanımsal bi sorun mu var acaba?

Telefonun yazılımı sakladığı alanda yani Nand flashta sorun olduğunu düşünüyorum. Yedek board bulması sıkıntı o cihazda elinde olan varsa bunu bildiği için yüksek meblağa çekecektir. Siz en iyisi yine orta seviyeli yeni model bir SONY cihaz alın annenize.

Örn; Xperia E4, Xperia E4G ideal cihazlar.
  • Telefonu normalde kardeşim kullanıyodu bozulunca ben yaparım anneme veririm dedim. Kadın da seviniyodu akıllı telefonum oldu diye sevinci 2 gün sürdü. Zaten yeni telefon alacaktık da belki bunu yaparım diye düşünmüştüm. Romla olmaz diyosunuz yani. İstanbul da bu işlerden anlayan bi telefoncu biliyo musunuz acaba? Bu işlerden derken yazılım değil donanım kastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 19 Ekim 2015; 11:31:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Telefonu normalde kardeşim kullanıyodu bozulunca ben yaparım anneme veririm dedim. Kadın da seviniyodu akıllı telefonum oldu diye sevinci 2 gün sürdü. Zaten yeni telefon alacaktık da belki bunu yaparım diye düşünmüştüm. Romla olmaz diyosunuz yani. İstanbul da bu işlerden anlayan bi telefoncu biliyo musunuz acaba? Bu işlerden derken yazılım değil donanım kastım.

Anadolu yakasında oturuyorsan Beykoz'da yerimiz var teknik işte de yazılım işinde de Beykoz'da önde geliyoruz da dediğim gibi olsa dahi yüksek fiyatlar çekilir öyle bir telefona değmez custom ROM'la da kurtulmaz.
  • Arkadaslar ,
    Benim Arc S ile nerdeyse tüm romlari denedim .
    En iyisi ve hizisi 4.4.4 cm11 cyanogenmod diyebilirim ve hala kullaniyorum memnunum.
    Sd karta link2sd plus ile tüm appslari atiyorum.

Sorun yok ve problemi olanlar bana ulasabilirler.

Saygilar.
  • Attım bakalım romu hayırlı ola Şimdilik Google playde kasıyor reset yiyorum.Birde stamina mod hata veriyor.

Kernelden performance kontrol edicem
  • bu konudaki romu yukledim artık sıkıldım bunun üstüne kolayca kurabileceğimiz sürüm var mıdır. zaten bu sürümde internetten gezinirken ekseriye kapanıyor gezgin..

bu noktadan sonra (4.4. kitkat) kolay kurulabilecek ve üst sürüm olacak bir durum varsa bakalım arkadaşlar.. tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 24 Kasım 2015; 11:47:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

bu konudaki romu yukledim artık sıkıldım bunun üstüne kolayca kurabileceğimiz sürüm var mıdır. zaten bu sürümde internetten gezinirken ekseriye kapanıyor gezgin..

bu noktadan sonra (4.4. kitkat) kolay kurulabilecek ve üst sürüm olacak bir durum varsa bakalım arkadaşlar.. tşkler.

Android 5.1 yüklemeyi aynı konu üzerinde paylaştım onu deneyimleyebilirsiniz, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

bu konudaki romu yukledim artık sıkıldım bunun üstüne kolayca kurabileceğimiz sürüm var mıdır. zaten bu sürümde internetten gezinirken ekseriye kapanıyor gezgin..

Android 5.1 yüklemeyi aynı konu üzerinde paylaştım onu deneyimleyebilirsiniz, iyi forumlar.

sağol ama olmuyor bu verdiğin ilk sistemin üstüne 5.1 yapınca no such device unmount of/ data failed, no such volume gibi hatalar alıyor 5 dkya eski 4.4ü kuracağm
  • quote:

quote:

quote:

sağol ama olmuyor bu verdiğin ilk sistemin üstüne 5.1 yapınca no such device unmount of/ data failed, no such volume gibi hatalar alıyor 5 dkya eski 4.4ü kuracağm

En başa dönerek yap, cihazın kernelli olduğu için kabul etmiyor olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

en baş nerede :D
    nere en baş wipe yapıyoruz sistemi siliyoruz orası mı yoksa pcye flashtool falan mı kuralım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

en baş nerede :D
    nere en baş wipe yapıyoruz sistemi siliyoruz orası mı yoksa pcye flashtool falan mı kuralım

En baştan yüklemeye çalış flashtool ile orjinal stock rom yükle kernel orjinale dönücek. Daha sonra CWM yükle ve ROM'u flaşla.

• admin 5.1.1 i kurmak için kernel gereklimi detaylı anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkür 4.4 ü kullandım orjinalden hızlı güzel 5.1.1 i merak ediyorum yardım edermisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmca65 -- 27 Kasım 2015; 22:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmca65

admin 5.1.1 i kurmak için kernel gereklimi detaylı anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkür 4.4 ü kullandım orjinalden hızlı güzel 5.1.1 i merak ediyorum yardım edermisin ?

Cihaz elimde değil en sevdiğim cihazdı oynar dururdum burada bi komşumun oğluna verdim ihtiyacı vardı, kurup yüklemediğim için tahminen yardımcı olabiliyorum. Kernel gerektirmiyor cihazınız modifiyeliyse en başa dönerek başlayın orjinal yazılımında. Aşağıdaki konudan yükleme adımına kadar yapın daha sonra verdiğim talimatlar üzerinden gidin eğer oluyorsa oldu deyin olmuyorsa hata verdiği yeri görseliyle birlikte paylaşırsanız yanlış olan yeri düzeltip tekrar yardımcı olayım.

• ↑↑ UP ↑↑
  • cyangenmodun sitesinde cm11 yok nerede bu rom linki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

cyangenmodun sitesinde cm11 yok nerede bu rom linki?

Cyanogenmod'un ROM'u değil ki zaten cyanogenmod tabanlı bir ROM dediklerimi yap olmazsa şu noktada olmadı de düzeltmesini yapayım cihaz elimde olmadığı ve deneyemediğim için bildiğim kadarıyla anlattım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.