Şimdi Ara

[ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
14
Favori
42.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çağlar2011

Flashtool ve Flashboot seçekleri yok flashmood ve fastboot seçeekleri çıkıyor?

Tamam onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

quote:

Tamam onlar.

peki saçma bir soru olabilir ama teefonum rotlu ve cwm kurulu baştan kurmama gerek varmı yoksa onları atlayıp mı kurayım kusura akmayın acemiyim ilk defa kuruyorum
  • quote:

quote:

quote:

Tamam onlar.

peki saçma bir soru olabilir ama teefonum rotlu ve cwm kurulu baştan kurmama gerek varmı yoksa onları atlayıp mı kurayım kusura akmayın acemiyim ilk defa kuruyorum

Hayır kurmanıza gerek yok BL kilidini açın Flashtool ile kernel flaşlayın sonra CWM den Romu ve Gappsi flaşlayın yeterli.

• driver yüklerken şu hatayı alıyorum [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 !
    yüklenmediginden fastboot moduna alamıyorum bi fikriniz varmı?

driver yüklendi flastool yardımıyla zarzor fastboota aldım ancak sürücü ekranı gelmedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar2011 -- 10 Eylül 2014; 3:36:08 >
  • Arkadaşlar evde benimde tertemiz bir arc s'im var. Ama ben bootloader kilidini açmak istemiyorum. Açmadan yükleme yapabilir miyim? Kutudan çıktığı sürümle duruyor. Aynı sürümü tekrar yükleyebilir miyim? İlk defa bir sony telefona rom yükleyeceğim. Sıfır hatalı diyebileceğimiz rom var mı? özellikleri önemli değil.
  • Üstad naA kernel telefonumun ağzına şey yaptı telefonculara götürüyom yapamıyolar yeni telefon almak zorunda kaldım pili ne yaptıysam %100 gösteriyor ama her an kapanabiliyor napmam lazım önerebilceğin bişey var mı
  • telefonum bozuldu :/ naA kernel telefonumun ağzına şey yaptı telefoncular bile düzeltemiyor kaç yıldır rom yüklüyom ilk defa bunda başıma geldi pili her zaman %100 gösteriyor ama kafasına göre kapanıyor telefon uyarı vermeden nasıl çözcem bilginiz var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir03

Üstad naA kernel telefonumun ağzına şey yaptı telefonculara götürüyom yapamıyolar yeni telefon almak zorunda kaldım pili ne yaptıysam %100 gösteriyor ama her an kapanabiliyor napmam lazım önerebilceğin bişey var mı

Farklı kernel dene böyle bir sorun hiç olmadı yükleyenlerde bende dahil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahadir03

Üstad naA kernel telefonumun ağzına şey yaptı telefonculara götürüyom yapamıyolar yeni telefon almak zorunda kaldım pili ne yaptıysam %100 gösteriyor ama her an kapanabiliyor napmam lazım önerebilceğin bişey var mı

Farklı kernel dene böyle bir sorun hiç olmadı yükleyenlerde bende dahil.

Hocam bootloader kapalıyken kurabileceğim rom biliyor musunuz? Cm10 veya cm11 nasıldır hataları var mıdır?

• çok güzel bi rom kurdum kullanıyorum bi sıkıntısı yok tavsiye ederim
  • öncelikle paylaşım için teşekkürler, çalışan ve gayet güzel bir rom, tek bir sorum olacak fotoğrafta kırmızı kutu içine aldığım tuşları nasıl kapatabilirim?
     [ Sony Ericcson Xperia Arc S ] Android 5.1.1 !
  • jonquil16 J kullanıcısına yanıt
    Ne yazikki kapatılamıyor

• arkadaşlar bu romda uygulamaların direk sd carta kurulması gibi bi seçenek varmı menünün bazı kısımları ingilizce oldugundan bulamadım
  • dostum bu rom u kurdum da herhangi bi sar değerinde değişiklik olur mu ? rom bu arada çok iyi. ama bi kaç eksik var oda olur zaten (Xperia Arc S)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pclokcer -- 2 Ekim 2014; 15:59:37 >
  • Selam millet xperia arc ım için bu rom u düşünüyorum ama otg flaş bellek tanıyor mu bu rom?

Şu an xperia ice bean rom u kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu rom kurulu. Eğer bu romun otg bellek desteği varsa onu kuracam.
  • üstat boot loader bölümünde fastboot.exe -i 0x0fce getvar version yazınca 0.3 ya da 3.0 değeri karşıma çıkmıyor ne yapmalıyım
  • kardeş emeğinize sağlık ilk bir kaç maddede zorlandım yaptım ama en sonda takıldım lütfen yardım

cihazım xperia arc s
    andorid sürümü 2.3.4
    Model LT18i
    derleme sürümü 4.0.2.A.0.62 bunu (.42 yapıyorum)

son aşamadaki kernel yüklemede telefonu nasıl fastboot moduna alıyoruz?
    flashtool programından kerneli tanıtıyorum ama ERROR:This action can only be done fastboot mode yazıyor ve öylece kalıyor dolayısıyla kerneli yükleyemiyorum?
  • teşekkürler ellerinize sağlık hallettim :) kullanması gayet güzel ve hoş
  • beyler indirdiğimiz uygulamarı sd karta nasıl alırız mesela facebook-whatsapp-akbank-gmail direkt bu tip uygulamalar telefon hafızasında kaldığı için şimdiden 130mb yer kaldı birde superuser uygulaması işcep ve akbank için izin istiyor problem olur mu?
  • Merhabalar,
    Xperia arc s cihazımda gin2kitkat (2.3.4) yüklüydü. Bootloaderı açtım, tüm işlemleri eksiksiz yaptım şu an bu mesajı cihazdan gönderiyorum.
    Şöyle bi sıkıntım var telefon yerli yersiz reset atıyor acaba neden yapıyor ne yapmam gerekir.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.