Bildirim
Sony Erıcson G705
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Telefondan ne beklediğine bağlı olarak tavsiye edilebilir. Ben genel olarak memnunum. Telin wifisi olması, yeterli fot. gündüz çekimi, radyo, mp3 çalar özelliği olması ve bu özelliklerin kullanılabiliyor olması açısından 705 iyi. Ancak genel olara tel. in görüşme sesinde problem olduğu söylenebilir. Ses kalabalık ortamlar için az gelebiliyor ve bazen net olmayabiliyor. Arka kapağı ve sürgüde boşluk nedeniyle ses yapıyor. Bunlar genel ronik sorunlar. Ailede nokıa n79 da var. Synbıan işletim sistemi nedeniyle program açısından daha esnek bi telefon n79. G705 ise kullnım kolaylığı ve pratikliği (menülerin kullanımı, program yükleme v.b açıdan) ile benim daha çok hoşuma gidiyor.Bütün bu özellikler olsun, sürekli program yükleyip kaldıran, oyun oynayan biri değilim diyenler için küçük boyutlarıyla görünümüyle güzel ve sağlam bi telefon bence..
Bilmem bi fikir verebildimmi?
-
ben g705i amcam almis kurcaladim hic begenmedim
eksiler:
ekrani sönük parlak degil renkler cok tuhaf mat gibi
dis hoparlör sesi hem kötü hemde az berbat
kamera iyi degil
artilar:
bence tek bi artisi var tlfn ince ve kibar
bide kocaman ekrani var ama tuhaf sönük ekran renkler falan
sonuc bence bu tlfn alinmaz BANA GÖRE BENIM TERCIHIM BU -
quote:
Orijinalden alıntı: canuygar
ben g705i amcam almis kurcaladim hic begenmedim
eksiler:
ekrani sönük parlak degil renkler cok tuhaf mat gibi
dis hoparlör sesi hem kötü hemde az berbat
kamera iyi degil
artilar:
bence tek bi artisi var tlfn ince ve kibar
bide kocaman ekrani var ama tuhaf sönük ekran renkler falan
sonuc bence bu tlfn alinmaz BANA GÖRE BENIM TERCIHIM BU
Aynı telefondan mı bahsediyoruz ? Ben 3 ay kullandım hiçte ekranı sönük falan değil nokia samsung telefonlarının ekranlarını 5 e çarpar 3 e böler son derece net ve keskin bir ekranı var telefonun belki amcan ekran ışığını kısmıştır. Hoparlörü evet biraz kısık ama kırolar gibi elde telefonu gezdirip şarkı dinlemeyecekseniz gereksiz birşey. Ki zaten telefonu hepsiburada.com dan alırsanız yanında hoparlör seti veriyor takınca ufak bir müzik seti kadar ses veriyor. Kameranın gündüz çekimleri yeteri düzeyde gece çekimlerinden süper ötesi performans beklemek zaten yanlış sonuçta bu bir cep telefonu.
Ben 3 ay kullandım sonra arızalandı servise verdim yenisi gelecek para iadesi bile yapsalar yine alacağım telefon g705 dir. Çünkü bu fiyata bu kadar özelliği barındıran ufak kibar ve kaliteli ekranı olan başka telefon piyasada yok !
-
kardes hadi ekran ayardandir diyelim fakat genede isigida acsan renkler sönük mat parlakligi demiyorum isik oranini bi w995 ile yanyana getirince anlarsin
dis hoparlör tamam kirolar gibi yüksek ses acmayi bende sevmem ama cok kötü ve düsük
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X