Şimdi Ara

SONY ERİCSON P990İ ALARM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony ericson p990i telefonunu yeni aldım herşeyinden çok memnunum ama alarmı günde en az 20 defa çalmakta sanki eski alrları gün içinde algilayıp alarm kurulduğunda defaat kere çalmakta buda çok rahatsız edici durumlar oluşturuyor bu sorunu alarm sorununu nasıl çözebilirim...

yani bir kez alarm kuruldumu çaldığında iptal edilme şartı olacak şekilde ayar nasıl yapılıyor?

teşşekkürler...

• Sanırım Recarrent seçeneği açık ve sen de her seferinde alarmı kapatmıyorsun,erteletiyorsun bu yuzden de doğal olarak sürekli çalar .eğr sorun buysa ...
  • Sayın Cry of Cyrus

pekii recarrent nereden kapatılır ? ben her seferinde alarmı her seferinde 40 defa kapatmatan bıktım usandım hatta tekrar kurma bile istemiyorum ki 41 . defa kapatmak zorunda kalmayayım....
  • alarm sorunum için cep telimi update ederek çözdüm .
  • Gerek yoktu güncellemeye.Sen belkide çağrı takibi yaptın yada arkadaşların dediği gibi hep erteledin telefonda doğal olarak vazgeçmedi çalmaktan.
  • Alarm çalarken ekrana gelen pencerede en solda Ertele ortada ise Tamam yazıyor. Bende bazen uykulu uykulu erteleye basıyorum. Bir süre sonra yine bağırıyor. Tamam'ı tıklayınca sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Sony Walkman (Music) Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.