Şimdi Ara

Sony Ericsson C903 Cyber-shot en sonunda tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
31.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamerası nasıl acaba c902 gibi bir şey mi?
  • Geçen gün Bimeks'te bunun siyah renklisini deneme fırsatı buldum
    baya bir inceledim...
    Sonra SE'yi neden bu kadar sevdiğimi tekrar hatırladım
    gerçekten tasarım harikası olmuş telefon..

ama böyle bir cihaza XEnon flash koymayan tasarımcılara selamlarımı da ayrıca gönderiyorum....
    Şu telefonda Xenon flash olsaydı k850i yi satma nedenim olurdu...

Ekleme:
    Hayır olmazdı. Ön kamera da yok bunda....
    Olsa olsa ikinci tel olur bu başka bir şey olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 29 Mart 2010; 6:19:21 >
  • Bu telefonu tercih etmemdeki en büyük sebep (tasarımı haricinde) rakiplerinde çok çok daha düşük SAR değeri oldu. 0,55 SAR gerçekten böyle bir cihaz için çok iyi, rakipleri K850 1,14 SAR, C902 1,34 SAR, G705 1,05 SAR gibi değerler sahipler. Tasarımı çok şık, fotoğraf kalitesi özellikle gündüz çok iyi, ses kalitesi gayet iyi dengeli detaylı bir sesi var (kulaklıkda). 7.2 Mbit 3G ve aGPS telefonun diğer artıları, en büyük eksikliği ise wi-fi olmaması buda sürekli internete bağlanmayanlar için sorun olmasa gerek.
  • arkadaşlar bu telefonun fiyatı nedendir bilinmez ama 850 tl den birden bire 489 tl ye (bimexte) neden düştü ?????
  • Telefonun fiyatı aslında 850TL değil o biraz aldatmaca, tel zaten piyasada 720-750 arası fiyattan satılıyordu, bimeks kampanya yaptı neden yaptığını bilemem sonuçta hergün yada kısa aralıklarla birçok ürüne kampanya yapıyorlar.
  • arkadaşlar anlamadığım şu, neden bu kadar düştü bu telefonun fiyatı. ikincisi acaba ucuz olan sahte falan olailirmi, ne bilim çin malı falan. ben almayı çok istiyoorum ama yorumlara bakınca biraz ürktüm. bu tlelefonu sadece camerası için almak istiyorum. şu an w810 kullanıyorum, bunun camerası 2 mp. ve çok net fotoğraf çekebiliyor. c 903 ise 5 mp. kullananlar lütfen yardımcı olabilirmi
  • Bimaks'i severim
    Zamamnında K660 550 TL ye saatılırken Bimeks 267 TL ye birden düşürünce hemen gidip almıştım :)

C903 için baya bi incelemede bulunmuştum MediaMarkta

1)Tasarımını en sevdiğim telefonlardan biri.Arka kapak tasarımı gerçek fotoğraf makinasını aratmayacak tiptten
    2)Fotoğraf kalitesi C902 gibi ama C902 den daha güçlü LED leri var.
    3)SAR değei oldukça düşük ve almak isteyenler için ideal
    4)Aynı temayı W995 ede attım(yan yanaydılar) C903 ün ekran kalitesi W995 inkinden daha canlı...
    5)Ses kalitesi (hoparlör) yeterli ve güçlü denebilir iyi bir acustic atarak
    6)Ön kameranın yaptığı işi arka kameraylada yapabilirsiniz (:

Sony Ericsson C903 Cyber-shot en sonunda tanıtıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

4)Aynı temayı W995 ede attım(yan yanaydılar) C903 ün ekran kalitesi W995 inkinden daha canlı...

6)Ön kameranın yaptığı işi arka kameraylada yapabilirsiniz (:

w995 daha pahalı ekranı daha kötü nasıl olur muhtemelen ışığı kontrastı falan kısıktır.

ön kameranın yaptığı işi 3g görüntülü görüşmede nasıl yapacaksın arka kamera ile merak ettim, cep aynası mı kullanacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar anlamadığım şu, neden bu kadar düştü bu telefonun fiyatı. ikincisi acaba ucuz olan sahte falan olailirmi, ne bilim çin malı falan. ben almayı çok istiyoorum ama yorumlara bakınca biraz ürktüm. bu tlelefonu sadece camerası için almak istiyorum. şu an w810 kullanıyorum, bunun camerası 2 mp. ve çok net fotoğraf çekebiliyor. c 903 ise 5 mp. kullananlar lütfen yardımcı olabilirmi

Telefon distribitör garantili sahte olma ihtimali yok, kamerası W810'dan çok daha iyi, ses kalitesi de W810'dan daha iyi çünkü bende W810'dan bu telefona geçtim ikisinide biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edaliy
    w995 daha pahalı ekranı daha kötü nasıl olur muhtemelen ışığı kontrastı falan kısıktır.

ön kameranın yaptığı işi 3g görüntülü görüşmede nasıl yapacaksın arka kamera ile merak ettim, cep aynası mı kullanacağız

evet öyleydi ekran renk canlılığı C903 de daha iyi.Belki ışık sensöründen kaynaklanabilir :)

Sonuçta arka kameradan kendini karşıya gösterirsin.Cep aynası iyi fikir

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar anlamadığım şu, neden bu kadar düştü bu telefonun fiyatı. ikincisi acaba ucuz olan sahte falan olailirmi, ne bilim çin malı falan. ben almayı çok istiyoorum ama yorumlara bakınca biraz ürktüm. bu tlelefonu sadece camerası için almak istiyorum. şu an w810 kullanıyorum, bunun camerası 2 mp. ve çok net fotoğraf çekebiliyor. c 903 ise 5 mp. kullananlar lütfen yardımcı olabilirmi

Telefon distribitör garantili sahte olma ihtimali yok, kamerası W810'dan çok daha iyi, ses kalitesi de W810'dan daha iyi çünkü bende W810'dan bu telefona geçtim ikisinide biliyorum.

telefonla konuşmadan mı bahsediyosunuz, yoksa handsfree sesinden mi bahsediyosunuz? bir de dün telefona baktım sanki kızak mekanizması oynuyor gibi, arada boşluk var gibi.
    son olarak şarjı kaç gün gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edaliy -- 30 Mart 2010; 12:56:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: edaliy

telefonla konuşmadan mı bahsediyosunuz, yoksa handsfree sesinden mi bahsediyosunuz? bir de dün telefona baktım sanki kızak mekanizması oynuyor gibi, arada boşluk var gibi.
    son olarak şarjı kaç gün gidiyor?

Ben kulaklıkdaki müzik kalitesinden bahsetmiştim, handsfree ve konusmada temiz sorunsuz. Kızak mekanizması sağa sola çekerseniz hafiften oynuyor evet ama bu mekanizmada sorun yaratırmı bilmiyorum. Samsung kızaklı model olsa yaratır derdim ama sony ericsson'a sağlamlık konusunda güveniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 30 Mart 2010; 15:37:45 >
  • @tepeb
    teşekkürler verdiğin bilgi için.
  • Rica ederim, bu arada bazı sitelerde telefon için çizilmez dış yüzey diyor, tabi doğruluğunu kullandıkça göreceğiz yada belli bir süredir kullanlar varsa bilgi verebilirler.
  • K850 & C902 fotoğraf başlığına eklediğim fotoğrafları buraya da ekliyorum telefonun fotoğraf kalitesi hakkında fikir vermesi açısından.

• Bir başka fotoğraf.

• Güzel telefon fakat fiyatı biraz yüksek geldi bana. k550i kullanıyorum kısmetse bundan sonra da sony ericsson almak istiyorum. Belki 1-1.5 yıl içinde fiyatı da makul seviyelere iner de siyahından bir tane alırım kendime
  • fotoğraflar gayet güzel benim hoşuma gitti
  • BANA LÜTFEN BİLGİ VERİR MİSİNİZ XENON FLAŞ EKSİKLİĞİNDEN BAHSEDİLİYOR. GECE ÇEKİMLERDE VE UZAK MESAFE ÇEKİMLERDE BU TELEFONUN PERFORMANSI NASIL??? BANA XENONUN BU TLF.DE OLMAMASININ YARATTIĞI EKSİLERİ VE DE GECE ÇEKTİĞİNİZ ÖRNEK FOTOLARI GÖSTEREBİLİR MİSİNİZ? UMARIM MESAJINIZ GELİR..
  • cektigin fotograflar cok guzel tepeb bende bimeksteki fırsattan yararlanıp aldım telefonu.. fakat cektigim fotografların kalitesi hicte seninkilere benzemiyo :D ayarlardan da pek anlamıyorum, telefonu ve camerayı verimli kullanmak icin kullandıgın ayarları yazabilirsen cok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.