Şimdi Ara

Sony Ericsson C903 Cyber-shot en sonunda tanıtıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
31.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45
    Ben sorunu nasıl çözdüm a2uploaderle camdriver orjinal 2.0 olanı tekrar yükledim şimdi sorun kalmadı...

sadece çağrılarda ses duyulmuyor onuda çözücem...yakında...

http://www.4shared.com/file/EC8n1VU5/c903_orginal_acoustic.html

ifs/settings/acoustic 'e...
  • sedat kardeş orjinal zaten yüklü benim istediğim çağrılarda ses duyulması...

Orjinal editmi yoksa
  • Modlu driver sorunlu maalesef, flash çalışmıyor ve fotoğrafları kaydetmiyor.
  • sonyericsson'a iki yıllık aradan sonra tekrar döndüm. başka marka da tanımam artık. 5310 xpressmusic telim kabus gibiydi. sony kalitesi ortada. dün c903 aldım malzemesi kaliteli ve dizaynı çok güzel olmuş. ele güzel oturuyor. fotoğraf kalitesi çok iyi, xenon olsaydı gece çekimleri için daha iyi olurdu. ses kalitesi güzel, konuşmada ses net gidip geliyor. wifi büyük ekranlı telefonlarda şart ama küçük ekranlılarda bana göre fazlalık. küçük ekranlı telefonlarda internet işkenceden başka birşey değil ama wifi olsaydı fena da olmazdı. en büyük eksikliği ikinci kameranın olmayışı, millete cep telefonunun yanında birde cep aynası taşıttıracaklar :( / ben telefondan memnun kaldım, tavsiye edilebilir bir telefon.
  • aynen kardeşim şimdilik bir sorunumuz yok

AĞALAR C903 Stabil çalışan yazılım sürümü R1GA028 Dir Bilginiz Olsun

R1GA026 Olan sürümlerin Bazıları Hatalı Kamera Flaşı patlatmıyor

Update service programıyla güncelleyebilirsiniz...
  • YA BENDEDE VAR Bİ TANE HERŞEYİ İİ HOŞDA EKRAN ÇİZİLDİ ÇOKDA DİKKATLİ KULLANMAMA RAGMEN BİDE MP3 Ü ZİL SESİ YAPAMADIM SİZCE NEDEN KULLANAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    YA BENDEDE VAR Bİ TANE HERŞEYİ İİ HOŞDA EKRAN ÇİZİLDİ ÇOKDA DİKKATLİ KULLANMAMA RAGMEN BİDE MP3 Ü ZİL SESİ YAPAMADIM SİZCE NEDEN KULLANAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TŞK

mp3 ü zil sesi yapmak için;
    Menü-> Ajanda -> Dosya yöneticisi -> Müzik-> mp3 seç ve seçenekeler kullanım şekli Zil Sesi yap

yada
    Menü->Ayarlar->Sesler ve uyarılar->Zil sesi-> mp3 ü seç :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 1 Mayıs 2010; 12:27:51 >
  • arkaaşlar ben c903 ü bugün aldım fakat kamerasından hiç memnun deilim Tebep arkadaşımızın upload ettiği gibi çekemiyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum
  • merhabalar c903 kullanıcıları sizinle bir problemi paylaşmak istiyorum cihazımı kılıfa koydugumda kılıfın mıknatıslarından cihaz kendi kendine tuşkilidini ve kamera özelligini açıyor acaba bu normalmi anormalmi bu sade mıknatıs yaklaştırarakta denedim aynı şekil oluyo sizden ricam bu konu hakkında bilgisi olanların paylaşması
  • mıknatıslı kılıflar telefonlara zarar verir kullanmayın. babam 6500s kullanıyordu mıknatıslı kılıfta. o telefonun da tuş kilidi açılıyordu. normal kılıflar en iyisi.
  • C510 - C903 hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor?
  • c510 daha eski olduğu için camdriver konusunda çok geliştirme yapıldı. c903 için pek camdriver yok şu an. olanlar da çok şey değiştirmiyor. sonuç olarak c510 daha iyi çekiyor. ama onda da bestpic modu yok diye biliyorum.
  • Doğrudur hocam yok.Neden koymazlar telefona o da tartışılır.C51o için şimdiye kadar baya bir camdriver çıktı(çok zor bir iş olmasına rağmen)
    Dilerim c9o3 içinde çıkar ama çok zor gözüküyor.Eminimki çıkarsa iyi resimlere imza atacaktıR.
  • Arkadaslar herkese merhaba öncelikle. C903 kullanıcısıyım. Operatörüm Vodafone. Size soracağım soru mesaj üzerine. Arkadaşlar mesajlarım eksik geliyor. Mesela bana mesaj yazan kişinin yazdığı mesajın uzunluğu 1 mesaj büyüklüğünü geçerse, (...) diye bir sembol koyuyor ve devamını göremiyorum. En fazla 1 mesaj uzunluğunu görüyorum devamında (...) sembolü koyuyor. Sizce neden olabilir ? Bir çözümü varmıdır ? Mesaj ayarlarını karıştırdım ancak işe yarar cinsten birşey bulamadım. Çok sinir bozucu bir durum. Lütfen yardım :(
  • Update et...
  • yazılımını mı. çok bilgi sahibi değilim. telefonu tamamen şans eseri satın aldım. biraz yardımcı olurmusunuz acaba ?
  • arkadaşlar, bunun işletim sistemi java imiş doğru mu?
    yani ne simbian ne de windows mobile değil mi?

navigasyon programı zor bulacağız yani.. kendi navigasyon programının 2 ay deneme sürümü bittikten sonra kullanılamaz mı oluyor? lütfen bukadar kullanan arkadaş var bir cevap verin...

teşekkkürler, hayırlı ramazanlar..
  • Java platform
  • almayı dusunuyorum su anda hosuma gıttı gordum ama tuslarda felan sorun var dıyorlar ses gelıyormus ama benım gozum gormez onu sonyerıcson hastası olan ne anlar:D:D:D:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    almayı dusunuyorum su anda hosuma gıttı gordum ama tuslarda felan sorun var dıyorlar ses gelıyormus ama benım gozum gormez onu sonyerıcson hastası olan ne anlar:D:D:D:d

Kamerayla işin yoksa al, varsa c905'e bak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.