Şimdi Ara

sony ericsson cedar j108 & nokia x2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

pek tip yok ama nokiadan iyidir

hocam senin zevkini biliyorum bu tarz bar tipi telefonlar senin hosuna gitmiyo
  • Telin tipi iyi olsun diyorsan vivaz alacaksın bu güne kadar gördüğüm en karizma cihaz c510 unda tipi iyi
  • @cudam
    Videolar için teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel telefon.Limitim var aslında telefon almak için.Cedar anlamadığım şekilde kendisine çekiyo beni.

Kafamın karıştığı nokta şu;
    Nokia x2 yi eledim.X10 mini ve Cedar arasında kaldım.( Aralarında çok fark var biliyorum )
    X10 mini nin tasarımıda çok hoşuma gidiyor.1) Küçük olması sorun oluşturur mu? 2) 600tl fiyatı ona fazla gibi geliyor bana.
    Cedar tasarımıyla fiyatıyla çok güzel.Canım sıkılıp X10 mini almadığıma pişman olursam diye düşünüyorum.
  • oyun programla aran iyiyse x10 miniden sikilmazsin android isletim sistemli ve cok kibar bir telefon , tasrimida cok guzel avrupanin en iyi telefon ödülünü almis bir model ,kamerasida gayet iyi cekimler yapmani saglar ama tek eksisi fiyatinin yüksek olmasi ,
    cedar da iyi bir tercih olur telefondan cok fazla bir beklentin yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

pek tip yok ama nokiadan iyidir

hocam senin zevkini biliyorum bu tarz bar tipi telefonlar senin hosuna gitmiyo

evet hocam ya ha bar tipiyse söyle sekilli olucak apple gibi
  • X10 mini için yabancı forumlarda şarjının bir gün bile zor dayandığı şarj kaygısı yüzünden çoğu özelliği kullanılmadığını yazmışlar.Gerçekten şarj olayı bu kadar kötü mü X10 mini için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktommi
    X10 mini için yabancı forumlarda şarjının bir gün bile zor dayandığı şarj kaygısı yüzünden çoğu özelliği kullanılmadığını yazmışlar.Gerçekten şarj olayı bu kadar kötü mü X10 mini için.

bu soruyu sony ericsson x10mini ana konusndaki arkadaslara sor onlar bu konuda seni aydinlatirlar arkadasim
  • quote:

quote:

X10 mini için yabancı forumlarda şarjının bir gün bile zor dayandığı şarj kaygısı yüzünden çoğu özelliği kullanılmadığını yazmışlar.Gerçekten şarj olayı bu kadar kötü mü X10 mini için.

bu soruyu sony ericsson x10mini ana konusndaki arkadaslara sor onlar bu konuda seni aydinlatirlar arkadasim

evet kullandıklarindan söylerler sana rahat rahat
  • quote:

maxi cep teki elemanlar surekili herkese 5800 oneriyo orayada bir el atmak lazim

önceden bende oraya takılırdım nokia varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

maxi cep teki elemanlar surekili herkese 5800 oneriyo orayada bir el atmak lazim

cep telefonu genel bölümünde takiliyorum sende gel destek ol bana :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

cep telefonu genel bölümünde takiliyorum sende gel destek ol bana :)

vaktim olursa gelirim

• DH iyidir iyi
  • tabi oncelik DH :)
  • quote:

tabi oncelik DH :)

aynen :))
  • Hakem heyeti kararım lehime çıktı inşallah kurtuldum Samsung Ch@t den.X 10 mini almaya karar verdim hayırlısı bakalım.Tasarımı çok etkiledi resmen.
  • hayirlisi olsun :)
  • sony ericsson X10 mini aldım sonunda .Cedar j108 ve nokia x2 ile çıktığım yola x 10 mini ile noktayı koydum
    Herkese teşekkür ederim.
  • quote:

sony ericsson X10 mini aldım sonunda .Cedar j108 ve nokia x2 ile çıktığım yola x 10 mini ile noktayı koydum
    Herkese teşekkür ederim.

hadi hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • mutlu son. :))
  • @cudam ve @yunuss.10 ikiniz beni gerçekten Sony Ericsson fanı yaptınız ..

İlk defa kullanıyorum Sony Ericsson.Gerçekten diğer markalardan farklı.
    Özellikle ikinize teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.