Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k790i 1200 olursa bile ben iyi derim ama bu piyasaya bağlı dolar euro düşerse o zaman telin fiyatta düşük olur ama böle giderse 1200 altı zor
  • Ben yurtdışından Sharp 904 getireceğim vazgeçtim K790 da, K800 den de

İşte:
    http://www.newmobile.nl/eur/nl/photos.php?phone_id=1893949

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkm -- 21 Temmuz 2006; 12:11:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkm

Ben yurtdışından Sharp 904 getireceğim vazgeçtim K790 da, K800 den de

İşte:

telefon gerçekten çok güzel yaa ben çok beyendim bütün herşeyide doldurmuşlar içine bu tr ye gelir mi yaa acaba

• Vallahi gidince soracağım. Malüm vadafone hikayesi var Ama benim bir arkadaşım almanyadan vadofone logolu bir K750 getirdi ve kullanabiliyor burada.
  • arkadaşlar 2-2buçuk hafta önce sonyericssonu aradığımda temmuz sonu, ağusyos başı gibi k790'nın çıkacağını söylemişlerdi. sizce bunun doğruluk payı kaçtır?
  • arkadaslar üste varilen siteye baktım sharp 904 icin
    ve dünya kadar telefon markası gördüm

bizde niye sadec 2 marka var
    biri sony digeri nokia neden diger markalar yok cünkü diger markalardada cok güzel telefonlar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: alisan

arkadaslar üste varilen siteye baktım sharp 904 icin
    ve dünya kadar telefon markası gördüm

bizde niye sadec 2 marka var
    biri sony digeri nokia neden diger markalar yok cünkü diger markalardada cok güzel telefonlar var

Dostum daha neler var nerler... Dediğin gibi biz burada 2-3 marka ile yetiniyoruz Toshibanında inanılmaz bir telefonu var. Sharp 904 ile hemen hemen aynı fakat daha kullanışlı ve şık bence.

İşte Vodafone 904T
    http://www.vodafone.jp/english/products/model_3G/v904t/index.html

• dün mail atmıştım sony ericssona k790i için ne zaman çıkar diye, bugün cevabı göndermişler.ağustos sonuna kadar türkiyede olacakmış telefon. bilginize..
  • ya türkiyenin her şeyde bi sınırı war n yazıkki
  • Ağustos sonu uff be....
    Daha 1,5 ay... Bu kadar 2. sınıf mı vatandaşız biz ya...
    Hele de TR gibi bir pazara... anlayamıyorum doğrusu...

Bir de Almanya k800'ü, TR k790'ı satacak galiba; çünkü Almanya da yanlış bilmiyorsam
    k790 satışı yok... TR'de de k800 resimleri silindi.... Bakalım biz aldık yarın bir gün gelecek ama
    TR de çıkmayacak bi model aldık sanırım
  • evet türkiyede k800i satılmayacak. benim düşünceme göre k800inin türkiyede çıkmama sebebi aralarındaki farkın sadece 3g olması.çünkü 2 modelide piyasaya sürdüklerinde tercih edilecek olan k790i olacaktı.çünkü aralarında tek fark var. yalnız bizimkinler çok akıllı. k800i gelmiycek ya türkiyeye, k800inin fiyatı üzerinden satarlar k790i'yi. bence kesin böyle olacak. artık delirmek üzereyim. bu telefonu beklemekten sıkıldım artık. gerçekten bu durum çok üzücü. ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum.
  • daha çok var yaaa 1 1,5 ay kim beklicek ki böle giderse eylül ün başına bile sarkar
  • Eylül ortasına sarkacağı gün gibi aşikar.Ben çoktan hevesimi kaybettim.
    Almanyadan bile tel getirtmek içimden gelmiyor.2Hafta önce abim ,dün gece yeğenim
    geldi almanyadan.2 hafta sonra kızkardeşim gelecek ama bende en ufak bir istek,arzu yok.Zira SEnin alınacak doğru dürüst 1 teli yok ortada.Cilalanmış kopya modeller var şu an piyasada,yadaksa zamanda çıkacak olanlar arasında.
    Belki belki W850 alınabilinir bir model olacak ama canlısını görmedende W900den vazgeçip W850 almam.
    K790/800 için hala bir umudum var ama hayalkırıklığıda olabilir.Revolver ve Sedef hele bir alsın,kullansın ,yorumlasınlar sonrasına bakarız.

Bu arada Handycam için hiçbirtanıtım yapılmadı hala.Güya yılbaşı öncesi piyasaya süreceklerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Eylül ortasına sarkacağı gün gibi aşikar.Ben çoktan hevesimi kaybettim.
    Almanyadan bile tel getirtmek içimden gelmiyor.2Hafta önce abim ,dün gece yeğenim
    geldi almanyadan.2 hafta sonra kızkardeşim gelecek ama bende en ufak bir istek,arzu yok.Zira SEnin alınacak doğru dürüst 1 teli yok ortada.Cilalanmış kopya modeller var şu an piyasada,yadaksa zamanda çıkacak olanlar arasında.
    Belki belki W850 alınabilinir bir model olacak ama canlısını görmedende W900den vazgeçip W850 almam.
    K790/800 için hala bir umudum var ama hayalkırıklığıda olabilir.Revolver ve Sedef hele bir alsın,kullansın ,yorumlasınlar sonrasına bakarız.

Bu arada Handycam için hiçbirtanıtım yapılmadı hala.Güya yılbaşı öncesi piyasaya süreceklerdi.

Evet, su an SE telefonlarinin icinde alinacak dogru düzgün bir modeli yok. Hepside kopyalanmis modeller.
    W950i'ye en azindan 2 mp kamera koysalardi alinabilirligi artardi.
    Handycamin tanitiminin yapilmasini merakla bekliyoruz ama ses seda yok.

Orjinalden alıntı: alkm
    İşte:

Arkadasin verdigi sitede oldugu gibi gercekten cok güzel telefonlar var. Ama Türkiye'de oldugu gibi Almanya'da da pek tutulmuyor bu telefonlar.
    Telefon denilince akla ilk gelen markalar hep nokia, Se, samsung gibi markalar oluyor. Aslinda toshiba, sharp, Nec gibi markalarinda cok güzel kullanisli ve her zevke hitap eden modelleri var ama yaygin degiller.

Buyrun benim en cok begendigim bir model:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Toshiba W41T

Üc renk olarak piyasaya cikacak olan bu modelerin, beyaz ve siyah modelleride gözalici duruyor.

Özellikleri:
    - 2,4 inc renkli ekran 320 x 240 Pixel -
    - 3,23-Megapixel-Digitalkamera
    - 0,85 inc hafiza: 4GB
    - SMS, MMS
    - Bluetooth, USB
    - Stereo ses cikisi
    - Instant-Messenger
    - UKW-Radio
    - Konusma süresi: 210 Minuten
    - Standby süresi: 280 Stunden
    - Ebatlari: 50 x 105 x 28 mm
    - Agirlik: 157 g
    Telefonda ayrica GPS bulunmakta.

Not: Telefonun piyasaya cikis tarihi henüz kesinlesmedi.

Asagidaki linkte bu hdd mp3 player telefonun video reklami var:

http://www.youtube.com/watch?v=ObP6rmoZCXA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 25 Temmuz 2006; 14:01:03 >

• W850'de 2 MP kamera var zaten,ama 3,2 olsa güzel olurdu.
  • Ya realgs hemende acigimi yakaladin he
    W950i diyecektim, elim sürctü

W900i varken W850i zaten hic alinmaz. SE, W900i'nin üstüne daha model cikaramadi. W950i cikardi onada kamera koymadi. P serisi haric tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

W850'de 2 MP kamera var zaten,ama 3,2 olsa güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRA -- 25 Temmuz 2006; 12:49:32 >
  • beyler askerlikten dolayı fazla bu kaçak olaylarından fazla haberim yok şimdi bu telefonu yurtdışından getirttiğimizde telefonu kayıt altına alıyorlar mı
  • Evet ama nasıl ve kime getirttiğine bağlı.
    Paket postayla gelirse işlem kolay.
    Elden biri getirirse hem o kişi,hem sen biraz uğraşacaksınız.
    Kurye (DHL,TNT,UPS vs..) gelirse işte o zaman yandığının resmidir.
    İnanılmaz masraflar çıkartırlar ve gümrükten çekene kadar göbeğin çatlar.
    ,Sonra kayıt etmeye ne isteğin nede paran kalır .
  • elden gelecek bi terslik olmazsa daha önce bir kaç kere posta ile gönderdiler o zamanda gümrük çok alıyorlar en iyisi elden gelmesi bence birazda uğraşırız ne olacak k800 için değer
  • Ben 3 senedir SE kullanıyorum. K700i ile başladım, şimdi K750i kullanıyorum. Ama K790 almayı asla düşünmüyorum K750 çok güzel bir telefon ama tatminkar değil

Kafaya koydum SHARP 904 alacağım Hem rakiplerinden çok çoookkkkk üstün hemde daha ucuz

I LOVE YOU SHARP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkm -- 26 Temmuz 2006; 14:50:45 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.