Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca Sharp 904 de 480x600 px VGA ekran var QVGA ekranlara göre 4 kat daha yüksek çözünürlükte.
  • ya tam w810 alcaktım şimdi kafama bu takıldı bunu beklesem mi diye düşünüyorum??? napcam ben şimdi
  • Arkadaşlar konumuz k790/k800...
    Bölmesek ?
  • pardon ben sadece fikir almak istemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Arkadaşlar konumuz k790/k800...
    Bölmesek ?

Haklısın...

Ama topic tıkandı kaldı. Şimdi top yurtdışından k800 getiren arkadaşlarda.

Yorumları bekliyoruz.
  • O günden bu yana ne bir yorum ne de telefonu kullananlardan fotoğraf gelmemiş ama konuyu okudum ve çok hoşuma gitti, üst konu olarak güzel faydalı bir konu olmuş, konuyu hazırlayan Revolver40 hocanın ve Anti-X hocanın ve yorum ekleyen arkadaşların ellerine sağlık güzel olmuş.
    K790 ı almayı düşünüyordum sanırım k800 e doğru evrilmeye başladı düşüncelerim
    Bu iki model ne zaman gelecek ülkemize bir fikri olan var mı arkadaşlar?
  • K790 ile 800 aynı telefon. K800de 3G var. Yani UMTS .ve TRde 3G sistemi olmadığı için gelmeyecek.Onun yerine 3Gsiz K790 gelecek.K790da ise EDGE var K800den farklı olarak.
    Diğer tümözellikler aynı.
    TRde K800 satılmayacak ,Avrupadada K790 satılmıyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

K790 ile 800 aynı telefon. K800de 3G var. Yani UMTS .ve TRde 3G sistemi olmadığı için gelmeyecek.Onun yerine 3Gsiz K790 gelecek.K790da ise EDGE var K800den farklı olarak.
    Diğer tümözellikler aynı.
    TRde K800 satılmayacak ,Avrupadada K790 satılmıyor zaten.

Avrupa'da satılmıyor mu k790 İlginç!
    Bu model fotoğraf konusunda iddialı ama videoda o kadar iyi değil sanırım 3gp çekiyor bu da bi dezavantaj.
  • bu pazartesi aldim bir kac gundur kullaniyorumoldukca hosuma gitti. resi kalitesi gercekten anlatildigi kadar var ozellikle flasi karanlik ve los ortamlarda cok ise yariyor best pictures ve panaroma cekim ozellikleri cok iyi . ses kalitesi ise arkadasimdaki w810 ile karsilastirinca fark anlasilmayacak kadar iyi. kisacasi tavsiye edilecek bir telefon yapmis tel hakkinda sorulari olan varsa cevaplamaya hazirim.
  • bir kac ornek resim gonderiyorum http://www.flickr.com/photos/56188449@N00/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurulke -- 10 Ağustos 2006; 17:52:07 >
  • direkt nasil koyulur bulamadim bende link verdim bunlar oylesine cekilmis ozensiz resimler.baska resim istenirse gonderebilirim
  • @ozgurulke hocam resim koycan zaman resmi bi upload sitesine gönder mesela imageshack 640 a 480 resize ettikten sonra upload et daha sonra orada direct link var onu [simage]......[/simage] yaptıktan sonra arasına kopyala

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Bu arada bunlar harika resimler çektiğin resimler gerçekten muhteşem

• K800 ve K790 için tek ve ana topic budur. Paylaşım için açılan diğer konular silinecektir..!
  • GENPA K790i satışına başlamış, önsipariş değil artık.

0 212 359 0 359

www.genpatech.com
  • sony nin resim kalitesi ni herzaman hayranım nokia bence sony nin kameralarını kullansın bence yoksa onun kalitesini hiç bir zaman yakalayamıcak
  • doru bende öyle düşünüyordum ama n73 biraz daha iyi görünüyor sanırım..SE yi zorlyacak gibi...
    quote:

Orjinalden alıntı: fsert54

sony nin resim kalitesi ni herzaman hayranım nokia bence sony nin kameralarını kullansın bence yoksa onun kalitesini hiç bir zaman yakalayamıcak
  • http://www.shobbo.com/index.asp?pid=24885&title=Sony_Ericsson_K790i_Cep_Telefonu

Gencler biraz reklam gibi olacak ama fiyat baya uygun. Ve ben bu departmana bakıyorum . Yardımcı olmaya çalışırım.
  • yalnız sigorta için ek ücret vermemiz gerekiyor ama benim bildiğim kvk ve genpada sigorta içinde
    quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

http://www.shobbo.com/index.asp?pid=24885&title=Sony_Ericsson_K790i_Cep_Telefonu

Gencler biraz reklam gibi olacak ama fiyat baya uygun. Ve ben bu departmana bakıyorum . Yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

doru bende öyle düşünüyordum ama n73 biraz daha iyi görünüyor sanırım..SE yi zorlyacak gibi...
    quote:

Orjinalden alıntı: fsert54

sony nin resim kalitesi ni herzaman hayranım nokia bence sony nin kameralarını kullansın bence yoksa onun kalitesini hiç bir zaman yakalayamıcak

bencede n73 baya iyi gözüküyor k790 nı zorlayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

yalnız sigorta için ek ücret vermemiz gerekiyor ama benim bildiğim kvk ve genpada sigorta içinde
    quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

http://www.shobbo.com/index.asp?pid=24885&title=Sony_Ericsson_K790i_Cep_Telefonu

Yanlış olmasın o sigorta her telefonda çıkan bir özellik, eğer cihaz kendinden sigortalı geliyorsa para verip bir daha sigorta yapmanıza gerek yok. Ve zaten biz kvk ve genpa cihazlar satıyoruz SE'de. Onların kampanyası olduğu sürece bizde de geçerli....
    Bu arada cihaz kvk sigortalı, ama genpa yapmıyor. Bizde müşteriyi düşünerek ilk önce kvk ya bakıyoruz yoksa genpadan tedarik ediyoruz. Merak etmeyin bende bir cep telefonu hastası olarak sizleri anlıyorum. Elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.