Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

790 da kişi engeli olayı ok..;);)

bi de samsung E250 deki gibi..kişi msj alma engeli var mı..:))) biraz garip oldu ama:)))

yine 790 da ki...sesle arama / ses komutları vs bahseder misiniz...

kişiye ses atamak istiyorum..her seferinde -daha sessiz ortamda deneyin- vs dior..:(:(

menu de sesle cagır var mı..kişilerde de...

tlf geldiğinde o kişinin ismini söyluyor mu..( sanırım ayarlayınca oluyor o özelliği...)

neyse..bahsederseniz sevinirim..tşkler ...
  • arkadaşlar bende uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.k810 alacaktım ama fiyat istediğim yere düşmedi.k790 da objektifi koruyan kapaktan korkuyorum.cepte taşırken kendiliğinden açılacak bozulacak gibi duruyor.kullanan arkdaşlarda bu sorunlar varmı.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

arkadaşlar bende uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.k810 alacaktım ama fiyat istediğim yere düşmedi.k790 da objektifi koruyan kapaktan korkuyorum.cepte taşırken kendiliğinden açılacak bozulacak gibi duruyor.kullanan arkdaşlarda bu sorunlar varmı.teşekkürler

bu tür sorun yaşamadım yaşayanıda görmedim
  • 350 Ytl lik bi bütçem vardı w 810 i alacaktım forumdan etkilenerek üzerine biraz daha koyup K 790 i almaya karar verdim sağolun forum sakinleri
  • kesinlikle iyi ypmışsın.. w810i den daha iyi bir telefon aldığına emin olabilirsin.!!!
  • k790 için yeni fw çıkmış galiba R8BC004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 4 Şubat 2008; 18:32:41 >
  • teşekkür ederim farukkk bu hafta sonu k790 alarak aranıza katılmak istiyorum iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

teşekkür ederim farukkk bu hafta sonu k790 alarak aranıza katılmak istiyorum iyi forumlar

rica ederim arkadaşım şimdiden aramıza hoşgeldin hayırlı olsun
  • buradaki yorumlar insanın fikrini değiştiriyor vallahi. batarya ömrü açısından hangi telefon daha iyi sizce? k790 mı w810 mu? tuş takımının kullanım kolaylığı açısından hangisi daha rahat? çok mesaj yazdığım için oldukça önemli diyebilirim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turcino

buradaki yorumlar insanın fikrini değiştiriyor vallahi. batarya ömrü açısından hangi telefon daha iyi sizce? k790 mı w810 mu? tuş takımının kullanım kolaylığı açısından hangisi daha rahat? çok mesaj yazdığım için oldukça önemli diyebilirim :)

k 790 şarzı çok iyidir ben de iki telefonda mevcut k 790 her yönden kesinlikle üstün
  • faruk kardeş bu iki telde bende mevcut demişsin sana sorum olacak cevaplarsan sevinirim bende almayı düşünüyorum ama kararsızım k790i nin hoporlor dış sesi seviyesi w810 na göre nasıl hangisi daha yüksek ses veriyor baris bir fark varmı arasında resim kalitesi k790 yüksekde yeri değil belki ama k810 sesi nasıl bilen varmı k850i nin ses sevyesi o kadar yüksek değil telefoncuda mp3 dinledimde benim kullandığım tel nokia 6233 ses mükemmelde telden sıkıldım değiştrceğim yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalerg -- 5 Şubat 2008; 14:08:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalerg

faruk kardeş bu iki telde bende mevcut demişsin sana sorum olacak cevaplarsan sevinirim bende almayı düşünüyorum ama kararsızım k790i nin hoporlor dış sesi seviyesi w810 na göre nasıl hangisi daha yüksek ses veriyor baris bir fark varmı arasında resim kalitesi k790 yüksekde yeri değil belki ama k810 sesi nasıl bilen varmı k850i nin ses sevyesi o kadar yüksek değil telefoncuda mp3 dinledimde benim kullandığım tel nokia 6233 ses mükemmelde telden sıkıldım değiştrceğim yardım edermisiniz

arkadaşım bende bu saydığın 3 cihazda mevcut w 810 k 790 k 810 ailemde var hepsi

şimdi k 790 ile w 810 arasında ses farkı yok orjinal halleri ile sadece w 810 nun içinden çıkan kulaklığı k 790 nın içinden çıkandan kaliteli olduğu için w 810 sesi iyi deniliyor k 790 w 810 kulaklığı ile mükemmel ses veriyor zaten bu ses olayı sonylerde artık önemli değil attığımız akustiklerle 6233 ü çok geride bırakırız seste imzamda detayları mevcut bu işlemler için

şimdi k 790 ile k 810 aynı cihazlar kamerada donanımda fark yok herşeyiyle aynı 3 g desteği olması k 790dan k 810 nun farkı

dış sese gelince seste k 790 k 810 dan biraz önde akustik iki cihazdada mükemmel sonuç veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Şubat 2008; 22:50:52 >

• merhaba arkadaslar benim bi sorunum var k810i telefonuma bundan 2-3 ay önce bi akustik yükledim yüksek bassli ve yüksek sesli güzel bi akustik fakat telefonumu genelde sessiz modda kullaniyorum titresimi acik bi sekilde kullaniyorum fakat bu akustigi yükledigimden beri telefonun titresimine bisey oldu birisi beni aradiginda veya mesaj geldiginde titremiyor fakat titresimi actigimda normal titriyor galiba bu yükledigim akustikten kaynaklanan bi sorun olsa gerek bana tavsiye edebileceginiz yüksek sesli kulaklik sesi yüksek iyide bassi olan bi akustik varmi acaba? titresimide acik olsun :) simdiden tesekkürler.
  • bugün kızılayda sordum k790 ı peşin 480 dediler. taksit diyince daha da artıyor fiyat. mercan 2317 ankarada mı aldın telefonu?

bir de k790nın joistik durumu nasıl? rahat mı yoksa zorluk çıkarabilir mi kullanırken? bozulur mu diye sormuyorum, standart kullanım için
  • standart kullanımda bozulacağını sanmıyorum fakat telefondan anlamayan birinin eline verirsen(çoluk çocuk gibi):) ona bişey diyemem.

Bu arada k790i alıp aramıza katılan ve katılacak arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza!
  • quote:

Orjinalden alıntı: turcino

bugün kızılayda sordum k790 ı peşin 480 dediler. taksit diyince daha da artıyor fiyat. mercan 2317 ankarada mı aldın telefonu?

bir de k790nın joistik durumu nasıl? rahat mı yoksa zorluk çıkarabilir mi kullanırken? bozulur mu diye sormuyorum, standart kullanım için

ben elazığdayım tel hala 420 ytl ama artık taksit kampanyası bitti diye biliyorum

ben 9 aydır kullanıyorum Allah a şükür bi sıkıntı yaşamadım joystik te ikincisini kardeşime aldım
  • arkadaşlar myphoneexplorer la iki telefonla bağlanamazmıyız benim k790 bağlanıyor ama kardeşimin k790 bağlanmıyor com3 hatası diye bişi çıkıyor nedendir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercan2317

arkadaşlar myphoneexplorer la iki telefonla bağlanamazmıyız benim k790 bağlanıyor ama kardeşimin k790 bağlanmıyor com3 hatası diye bişi çıkıyor nedendir acaba

bağlanır ama senin blutut programından senin tel kaydını silecek .

blutut cihazlarından kendini gösterecek bağlayacak ozaman görür bu seferde seninkini görmez iki cihazı bağlamak problem yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: mercan2317

arkadaşlar myphoneexplorer la iki telefonla bağlanamazmıyız benim k790 bağlanıyor ama kardeşimin k790 bağlanmıyor com3 hatası diye bişi çıkıyor nedendir acaba

bağlanır ama senin blutut programından senin tel kaydını silecek .

blutut cihazlarından kendini gösterecek bağlayacak ozaman görür bu seferde seninkini görmez iki cihazı bağlamak problem yani

ben kablo ile bağlanıyorum daha önce w580 takmıştım bağlanmıştı şimdi listede iki telde görünüyor yani hem benim k790 hemde arkadaşın w580 görünüyor ama kardeşimin k790 bağlayamıyorum

• peşin fiyatına taksit birtek genpada var diğerleri çok fark koyuyor.genpa garantisi nasıldır sizce.449 ytl 12taksit
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.