Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

k800i de sim kart aktif degil uyarısı alıyorum cihaz ablamın yurtdısından geldi kendi telefonunu burda kullanmak istiyor ama o hatayı alıyoruz 1 ay kdr kalacak 1 ay kullanmamız lazım o teli
    acaba kayıt falan mı yaptırmak lazım?

AYNEN ÖYLE ARKADAŞIM KAYIT ETTİMEN LAZIM KAPANMIŞ CİHAZIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

k800i de sim kart aktif degil uyarısı alıyorum cihaz ablamın yurtdısından geldi kendi telefonunu burda kullanmak istiyor ama o hatayı alıyoruz 1 ay kdr kalacak 1 ay kullanmamız lazım o teli

neyse bnm cihazımı kullanır artık peki yurt dısına çıktıgında bir sorun olmaz degilmi gene eskisi gibi rahat kullanır
    sadece tr de kullanamaz
  • Evet arkadaşım yurt dışında normal kullanılabilir
  • öncelikle sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. bugün de çıkıp fiyatları sorayım dedim. en ucuz veren 435e peşin veriyor. ortalama 480 civarı. taksit diyince 500e kadar çıkıyor. hatta bir tanesi 590 lira dedi peşin fiyatına tuttuğuna kakalamaya çalışıyor galiba. hele başka bir tanesi k790 ara model sen gel k510 al ondan daha iyidir, ana model falan zırvaladı. elindeki ürünlerin ne olduğunu, fiyatların piyasa değerini bilmeyenler var. 590 lira diyen izmir caddesinde, k510u daha iyi diye kakalamaya çalışan strazburg caddesinde. oralara giderseniz aklınızda olsun

ankarada kredi kartına daha uygun fiyata satan başka bildiğiniz yer var mı? 420/12ye alanı gördükten sonra bu fiyatlar çok geliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

neyse bnm cihazımı kullanır artık peki yurt dısına çıktıgında bir sorun olmaz degilmi gene eskisi gibi rahat kullanır
    sadece tr de kullanamaz

Cihazı bildiğim kadarı ile Amerika kıtasında kullanamazsınız. Telefonda "GSM 850" şebekesi desteği yoktur.

• @farukkk
    @Katze
    tesekkürler
  • quote:

@farukkk
    @Katze
    tesekkürler

RİCA EDERİM ARKADAŞIM
  • @ DeliKurt_69

Rica ederim.
  • arkadaşlar forumda reklamını görüp tekno sepet sayfasında baktım k790 411 ytl taksitte yapıyorlar.teknosepet nasıldır bilen arkadaş varmı.güvenilirmi
  • arkadaslar bu sony ericsson k790 cok dikkatimi cekti bu özelliklere gorte fiyatı cok ama cok uygun acaba kulananlar memnunmu kemera ve sesden
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.xos

arkadaslar bu sony ericsson k790 cok dikkatimi cekti bu özelliklere gorte fiyatı cok ama cok uygun acaba kulananlar memnunmu kemera ve sesden

kesinlikle şiddetle tavsiye ederim
  • sayın farukkk yaw bu telefon cok guzel özellikler barındırıyor kesin alacagım bi pedere acayım bu konuyu neyse tema yukleniyormu telefona
  • yaw bu telefonu almayı cok ama cok istiyorum kimse bu kadar almak istemezdi

hafıza kartı olarak ne takılıyor buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.xos

yaw bu telefonu almayı cok ama cok istiyorum kimse bu kadar almak istemezdi

hafıza kartı olarak ne takılıyor buna

TEMA YÜKLENİYOR HER ŞEY YÜKLENİYOR

HAFIZA KARTI M2 KULLANIYOR

• valla yemin ederim almayı cok ama cok istiyorum alacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.xos -- 15 Şubat 2008; 20:35:21 >
  • arkadaşlar k790 ve k810 çoğu yerde stokta yok diyorlar . çok sattığındanmı yoksa telpa mı az getirtiyor
  • gold.com.tr fiyatı 458 ytl ben alcam super telefon bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.xos -- 15 Şubat 2008; 22:11:15 >
  • a.xos genpada daha uygun 449 ytl ama her şubesinde yok stok
  • Arkadaşlar avea ile 2-3 dakika internete gireyim dedim 25 kontör civarı bir şey düştü.Hiç bir şey indirmedim neden bu kadar pahalı ? Bir de msn programı yükleyeceğimde onlarda bu kadar çok kontör yiyorsa hiç girmemek lazım ? Fazla kontör indirmiyorsa güvenilir bi msn programı paylaşır mısınız ?
  • turkcell msn ve internet icin kanpanyası vardı
  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.