Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcellde msn bedava ama tabiyki smybianlı bi teliniz olursa oda belli bi telefonlar....
  • arkadaşlar dün k790 ve k810 arasında kalarak tel ciye gittim. iki modelide yanyana koyunca k790 açıkçası gözüme hoş gelmedi.k810 yanıyor burdayım diyor.kalite hissini yansıtıyor.bide k810 ile k790 arasında işlemci hızları aynımı yoksa farklımı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

arkadaşlar dün k790 ve k810 arasında kalarak tel ciye gittim. iki modelide yanyana koyunca k790 açıkçası gözüme hoş gelmedi.k810 yanıyor burdayım diyor.kalite hissini yansıtıyor.bide k810 ile k790 arasında işlemci hızları aynımı yoksa farklımı.

arkadaşım iki cihazda foto kalitesi olarak donanım işlemci olarak aynı

k 810 nun artısı görüntülü konuşma özelliği olması ve daha şık olması tabi paran var ise k 810 almanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Şubat 2008; 10:28:17 >
  • selamlar bugün k790 alarak sizlere katıldım galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: S!LENT SCREAM

selamlar bugün k790 alarak sizlere katıldım galiba

Hoşgeldin aramıza
  • arkadaşlar benim emektar siemens cx 65 te *#06# yapınca test menüsü çıkıyordu.teli alırken bunu uygulayarak her noktasını kısa sürede inceleyerek almıştım. k790 dada böyle bir kısa yol varmı alırken hata varmı incelesem. en iyi sürüm hangisi sürümü incelemek için hangi yolu izlemeliyim telde. bide ben antalyadayım bu teli bulmak çok zor kimsenin elinde yok.sonyericsson türkiyeye kocaman bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

arkadaşlar benim emektar siemens cx 65 te *#06# yapınca test menüsü çıkıyordu.teli alırken bunu uygulayarak her noktasını kısa sürede inceleyerek almıştım. k790 dada böyle bir kısa yol varmı alırken hata varmı incelesem. en iyi sürüm hangisi sürümü incelemek için hangi yolu izlemeliyim telde. bide ben antalyadayım bu teli bulmak çok zor kimsenin elinde yok.sonyericsson türkiyeye kocaman bir

arkadaşım servis menüsüne *sağ*solsol*sol* ile girebilirsin imzamdaki konudaki yazılıma geçemeni öneririm artıları eksilerini konuya yazdım incelemeni tavsiye ederim ve o konuda telefonuna yapacağın değişikliklerde mevcut ve bu telefonu vakit geçirmeden almanı tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

quote:

Orjinalden alıntı: S!LENT SCREAM

selamlar bugün k790 alarak sizlere katıldım galiba

Hoşgeldin aramıza

hoşbulduk
  • k790 a uygun güzel kılıflar varmı.tozlanmaya karşı nasıl koruyorsunuz bu foto canavarını.ön kapak sökülebiliyormu rahatça tozları temizlemek için lazım olur belki.
  • Arkadaşlar daha 2 hafta anca oldu k 810 alalı.Ama şarjı 1 gün anca gidiyor. o da sadece konuşursam.
    Telefon ayarları ile ilgili bir sorun olabilir mi?
  • Kesinlikle telefonunuzda ya da bataryanızda bir problem var demektir. Satıcınızla bir görüşmenizi öneriyorum.
  • arkadaşlar k790i nin orjinal melodileri lazım eğer birisi paylaşırsa çok sevinirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  • ARKADAŞLAR MERHABA

K 790İ TELEFONUMU MODEM GİBİ KULLANIP LAPTOPUMDAN İNTERNETE BAĞLANABİLİRMİYİM EÜER BAĞLANABİLİRSEM HANGİ İŞLEMLERİ YAPMAM GEREKİYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_hagi

arkadaşlar k790i nin orjinal melodileri lazım eğer birisi paylaşırsa çok sevinirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

google dan "k790i system ringtones" yazarsan bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

quote:

Orjinalden alıntı: 10_hagi

arkadaşlar k790i nin orjinal melodileri lazım eğer birisi paylaşırsa çok sevinirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

google dan "k790i system ringtones" yazarsan bulabilirsin

yok Kardeş bulamadım 1 yerde buldum oralarda ücretli. eğer sen bulduysan link vereblirmisin? veya varsa paylaşabilirmisin
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

K790i

Ereyon.com: 442 YTL / 433 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 449 YTL / 431 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 459 YTL / 445 YTL (Havale ile)

K810i

Ereyon.com: 569 YTL / 557 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 569 YTL / 546 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 579 YTL / 561 YTL (Havale ile)
  • Merhaba Arkadaşlar,

K790i kullanıyorum nokia lardaki gibi güvenlik kodu yüklenebiliyor mu? Başkasının cihazı kurcalamaması için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Merhaba Arkadaşlar,

K790i kullanıyorum nokia lardaki gibi güvenlik kodu yüklenebiliyor mu? Başkasının cihazı kurcalamaması için.

Yüklenmiyor die biliyorum keşke olsada öyle birşey yüklesek
  • Bu yüzden değiştiricem bu telefonu.Geçen kılavuzu hatmettim kaçırdığım birşey var mı diye.
  • artık bende k790 ailesinin bir üyesiyim dün telpa garantili makinama kavuştum.şuanda şarjda canavar.fotolar beklentimin üstünde hele gece zifiri karanlıkta deli çekiyor hayret etti görenler. farukk arkadaşa t.ederim sorularımı cevaplayıp k790 almama katkısı oldu.sorum oldukça yazarım gene.
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.