Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

teşekkür ederim katze

Rica ederim.
  • ya k800i gelecek diye yazmıştım geçen gün. fakat w810i aldılar galiba.. haftaya telefon gelince görürüm artık modeli ne olacak bilmiyorum henüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockimsi

ya k800i gelecek diye yazmıştım geçen gün. fakat w810i aldılar galiba.. haftaya telefon gelince görürüm artık modeli ne olacak bilmiyorum henüz

İnşallah istediğin modeli almışlardır.
  • selam arkadaslar r8bcoo4 sürümü se uptade sitesinden yüklenebilir hale geldimi.? yükleyeniniz varmı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcen

selam arkadaslar r8bcoo4 sürümü se uptade sitesinden yüklenebilir hale geldimi.? yükleyeniniz varmı.?

bende şu anda o yüklü ama önceden yükledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcen

selam arkadaslar r8bcoo4 sürümü se uptade sitesinden yüklenebilir hale geldimi.? yükleyeniniz varmı.?

bu yazılımı seden yükleyen yokmu
  • telpaya mesaj atmıştım beyaz rengi için. cevap gelmiş. benim gibi beyazını merak eden varsa beklesin azıcık

K 790 modelinin beyaz rengi için kesin olmamakla birlikte mart ayında satışa sunulacağı bilgisini verebilirim. Mailiniz doğrultusunda satışa sunulduğ gün size bilgi verilecektir.

Sony Ericsson ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maktastur

quote:

Orjinalden alıntı:

bu yazılımı seden yükleyen yokmu

bu yazılımı imzamdaki k 790 konusundan yükleyebilirsiniz

quote:

muratcen

sen başka bilgisayarda işlemleri yapmaya çalış bu yazılımın update sitesine gelmesi biraz zor ve uzun gözüküyor bu yazılımın bile üstüne yazılım çıktı sen bu setolü açamama çalıştırma sorununu halletmen lazım

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi K790i için yeni firmware çıktı ancak SEUS'a gelmesi uzun sürebilir. SeTool programı yardımıyla yüklemenizi tavsiye ederiz.
  • r1kg001 benim versiyon belirgin sorunları varmı bunun. orjinalini bozmayada tırsıyorum. şuana kadar bi yanlışını görmedim telin bana karşı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

r1kg001 benim versiyon belirgin sorunları varmı bunun. orjinalini bozmayada tırsıyorum. şuana kadar bi yanlışını görmedim telin bana karşı

Eğer bir sorun görmediyseniz aynen kalsın.

• limonların işi bitmiş k790 ıma genede güzel poz vermişler
  • Limonlar güzel çıkmış.

• antalya liman manzarası buda.insanın manzaraya bakıp şair olası geliyor
  • Manzara çok güzelmiş. Böyle manzara zor bulunur.
  • arkadaşlar sonunda ben de k790i alıp aranıza katıldım birkaç sorum olacak. şimdi diyebilirsiniz daha önce cevaplanmıştı ama okumaya kalktım tüm mesajları bir yerden sonra okunmuyor. o yüzden mazur görün.

şimdi bu telefon için en son yazılım nedir? bendeki r1kg001. fotoğraf yazılımı 2.5. başka bakmam gereken bir yazılım versiyonu var mı?

ekran koruyucusu olarak saat yapmak istedim bir türlü bulamadım öyle bir seçenek. nasıl yapılır?

usbden şarjı kapat dedim ama dosya aktarım moduna getirdiğimde yine usbden şarj olmaya başlıyor. bu bir sorun mu?

okumadığım mesaj veya cevapsız çağrı olunca telefon uyku modundayken ekranda göstermiyor. nasıl ayarlayabilirim?

ilk çektiğim birkaç fotoğraf oldukça kötü çıktı. vga kamera gibi... ortam ışığı gayet iyiydi.

yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: turcino

arkadaşlar sonunda ben de k790i alıp aranıza katıldım birkaç sorum olacak. şimdi diyebilirsiniz daha önce cevaplanmıştı ama okumaya kalktım tüm mesajları bir yerden sonra okunmuyor. o yüzden mazur görün.

şimdi bu telefon için en son yazılım nedir? bendeki r1kg001. fotoğraf yazılımı 2.5. başka bakmam gereken bir yazılım versiyonu var mı?

ekran koruyucusu olarak saat yapmak istedim bir türlü bulamadım öyle bir seçenek. nasıl yapılır?

usbden şarjı kapat dedim ama dosya aktarım moduna getirdiğimde yine usbden şarj olmaya başlıyor. bu bir sorun mu?

okumadığım mesaj veya cevapsız çağrı olunca telefon uyku modundayken ekranda göstermiyor. nasıl ayarlayabilirim?

ilk çektiğim birkaç fotoğraf oldukça kötü çıktı. vga kamera gibi... ortam ışığı gayet iyiydi.

Öncelikle telefonunuz hayırlı ve uğurlu olsun.

-Telefon için en son firmware R8BC004. Ancak biz bu versiyonu şimdilik SeTool programı yardımıyla yükleyebiliyoruz. Kamera sürücü 2.5 ise size Ultimate 2.44 tavsiye ederim. Renkler daha doygun ve keskin fotoğraflar.

-Ekran koruyucusunu saat olarak atayabiliyoruz. Ayarlar > Ekran > Uyku modu saati > Açık

-Bunu hiç denemedim.

-Okumadığınız mesaj veya cevaplayamadığınız çağrıları malesef uyku modunda göremezsiniz.

-Kameranın iç mekan performansı çok kötü. Kumlanma haddinden çok fazla. Cam driver atabilirseniz noise seviyesi belli bir seviyede azalacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Orjinalden alıntı: turcino

arkadaşlar sonunda ben de k790i alıp aranıza katıldım birkaç sorum olacak. şimdi diyebilirsiniz daha önce cevaplanmıştı ama okumaya kalktım tüm mesajları bir yerden sonra okunmuyor. o yüzden mazur görün.

Öncelikle telefonunuz hayırlı ve uğurlu olsun.

-Telefon için en son firmware R8BC004. Ancak biz bu versiyonu şimdilik SeTool programı yardımıyla yükleyebiliyoruz. Kamera sürücü 2.5 ise size Ultimate 2.44 tavsiye ederim. Renkler daha doygun ve keskin fotoğraflar.

-Ekran koruyucusunu saat olarak atayabiliyoruz. Ayarlar > Ekran > Uyku modu saati > Açık

-Bunu hiç denemedim.

-Okumadığınız mesaj veya cevaplayamadığınız çağrıları malesef uyku modunda göremezsiniz.

-Kameranın iç mekan performansı çok kötü. Kumlanma haddinden çok fazla. Cam driver atabilirseniz noise seviyesi belli bir seviyede azalacaktır.

teşekkür ederim hem iyi dilekleriniz hem de cevabınız için

ben bir iki hafta bu versiyonla kullanayım. sonra olmadı yükseltme yapayım. tabi bu arada tüm yazanları okumaya çalışırım

ekran koruyucusunu dediğiniz gibi saat yapınca cevapsız çağrı ve mesajlar görünmeye başladı

müzik kalitesi oldukça güzel. ses yüksekliği gayet iyi. bir telefondan müzik seti kalitesi ummadığım için beklediğimden daha iyi bu anlamda.

yalnız gıcık eden özelliği uyku modundan sadece tuşlara basınca çıkması. isterdim ki joistikle oynayınca da uyansın telefon

bir de kulaklıklara takılmak için süngerler çıktı paketten ama o süngerler kulaklığa geçecek cinsten değil. takmaya kalksam yırtılabilirler. o yüzden ellemedim.

• Süngerler baya küçük açsan yırtılabilir gibi doğru ama kolay yırtılmaz. ilk önce bir yarısını daha sonra bütününü sok.
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.