Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EXPOXL

farukkk kardeş ilgin için t.ederim ama bulamadım rapid-share sitesinde.tıklayınca açılan sayfada nereye girmeliyim.

Aradaki "-" işareti kaldırmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

farukkk kardeş ilgin için t.ederim ama bulamadım rapid-share sitesinde.tıklayınca açılan sayfada nereye girmeliyim.

RİCA EDERİM KATZE CEVABINI VERMİŞÇİZGİYİ KALDIRINCA FREE BUTANUNA BAS SAYMA İŞLEMİ BİTİNCE

ÇIKAN KARAKTERLERİ YAZ İNDİR DOSYAYI
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

DeliKurt_69

evet ben ankaradayım telefonu servise verirsen bu yüzden bayağı bekleyebilirsin ve benim konuda verdiğim yazılım değil bir alt yazılımı atarlar

servise vereceksende sana tavsiyem necatibeyde bulunan genpaya vermeni öneririm gayet hızlı ve çok düzenli çalışan bir genpa bayisi

eyw saol abi
    servise veremedim zaten çok kalabalıktı
    senin dükkan falan varmı ziyagökalp te
    senin yazılımı bi deneyeyim insallah olur
  • @farukk
    faruk abi Allah senden Razı olsun Servise götürmeden halletim ya sayende çok teşekkür ederim abi
    iyi akşamlar
    bu arada senin dükkan ziyagökalp te mi?
    yada dükkanın varmı
    telefon üzerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

quote:

quote:

DeliKurt_69

evet ben ankaradayım telefonu servise verirsen bu yüzden bayağı bekleyebilirsin ve benim konuda verdiğim yazılım değil bir alt yazılımı atarlar

servise vereceksende sana tavsiyem necatibeyde bulunan genpaya vermeni öneririm gayet hızlı ve çok düzenli çalışan bir genpa bayisi

eyw saol abi

rica edrim ,

ben telefoncu değilim

optikçiyim kızılayda

pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Mart 2008; 21:36:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeliKurt_69

quote:

quote:

DeliKurt_69

eyw saol abi

rica edrim ,

ben telefoncu değilim

optikçiyim kızılayda

pm attım

hmm
    kusura bakma karıştırdım ozaman abi
    tekrar teşekkür ederim sorunu çözdüm
    Allah razı olsun
    msn e ekledim
    görüşürüz insallah

• ne zamandır birşey paylaşılmıyordu bu hafta avrupa yakasında burhan müzikali vardı çok güzeldi bence k790i için mp4 formatına çevirdim

http://rapid-share.com/files/98486606/avrupa_yakas__305__muezikal.wmv.rar.html

tavsiye ederim çok güzellll
  • arkadaşlar merhaba..
    yaklaşık 3 senedir 6630 kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum..nokia almak istemiyorumm..fiyat olarak 500-550 aralığında dolaşıyorum..k810i çok hoşuma gitti..her yönüyle iyi bir telefon gibi duruyo..kullanan arkadaşlardan telefon hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum..bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
  • Teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse;

+ 3.2 megapiksel otofokus destekli kamera
    + Xenon flaş desteği, af ışığı
    + 64 mb telefon belleği, 4gb'a kadar genişletilebilen M2 kartlar
    + QVGA çözünürlükte 256k renk desteği sunan ekran, 2.0"
    + Bluetooth stereo profili (A2DP)
    + Ses kalitesi yeterli seviyede
    + RDS destekli radyo uygulaması

- EDGE desteği yok
    - Hoperlör ses çıkış gücü az
    - Düşük kaliteli video performansı
  • k790i bence
  • Merhaba

Aranıza yeni katıldım. Cumartesi günü k790i aldım. İlk izlenimlerime göre sanırım bir zaman sonra arka lens kapagı kendını salacak.Oynuyo biraz.Telefon cok guzel fakat her an bozulacak hıssı uyandırıyor bende.Yeni aldığımdanmıdır nedir yoksa güven mi vermiyo anlamadım

Yukarda bi arkadaşımız sormus uyku modu falan diye. uyku modu saatini açmasanız bile telefon uykudayken yandakı ses tuslarına basarsanız ekranda saat gözüküyor. Ben rastgele keşfettim

Bende en son yazılım yüklüymüş. Güncelleme servisinden baktım en son yazılım yüklü dedi.
    Ceptemsn kullanıyorum. Dün bir saat 10 dk acık kaldı yazıstım ama hiç kontor gitmedi. Ara sıra mig33 de kullanıyorum. KD player yükledim ama sesi az cıkıyo sildim.
    Vide hiç çekmedim Şarjdayken kulaklıkta takılması çok hosuma gitti.Sesi gayet yeterli.Blutooth diger telefonlara göre hızlı veri gönderiyor.Ekran çok canlı temalar duvar kagıtları cok canlı duruyor. Yalnız bendenmidir anlamadım bana sadece 9 saat dayanıyor telefon Mp3 dinliyorum foto cekiyorum.Devamlı kurcalıyorum sanırım ondan. Gerçi daha batarya yeni oldugu için tam performans göstermiyordur.Birde şeyi tam anlayamadım mesela müzik çalardan şarkı dinliyoruz tuşlar kilitlendi. Yandaki play/pause tusuna basınca bazen sarkıyı durduruyo bazende tus kilidini acın diyo.Neresinde farklılık var anlamıs deilim.Şunuda söyliyim. Gören bir daha dönüp bakıyo. Çok karizma yani Kızların telefonlada olsa ilgisini çekiyorsunuz. Oda yeter Şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 11 Mart 2008; 15:47:41 >

• quote:

hardcrss

YENİ ALDIĞINDANDIR

GAYET SAĞLAM DAYANIKLI BİR TELEFONDUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

Merhaba

Aranıza yeni katıldım. Cumartesi günü k790i aldım. İlk izlenimlerime göre sanırım bir zaman sonra arka lens kapagı kendını salacak.Oynuyo biraz.Telefon cok guzel fakat her an bozulacak hıssı uyandırıyor bende.Yeni aldığımdanmıdır nedir yoksa güven mi vermiyo anlamadım

Yukarda bi arkadaşımız sormus uyku modu falan diye. uyku modu saatini açmasanız bile telefon uykudayken yandakı ses tuslarına basarsanız ekranda saat gözüküyor. Ben rastgele keşfettim

Bende en son yazılım yüklüymüş. Güncelleme servisinden baktım en son yazılım yüklü dedi.
    Ceptemsn kullanıyorum. Dün bir saat 10 dk acık kaldı yazıstım ama hiç kontor gitmedi. Ara sıra mig33 de kullanıyorum. KD player yükledim ama sesi az cıkıyo sildim.
    Vide hiç çekmedim Şarjdayken kulaklıkta takılması çok hosuma gitti.Sesi gayet yeterli.Blutooth diger telefonlara göre hızlı veri gönderiyor.Ekran çok canlı temalar duvar kagıtları cok canlı duruyor. Yalnız bendenmidir anlamadım bana sadece 9 saat dayanıyor telefon Mp3 dinliyorum foto cekiyorum.Devamlı kurcalıyorum sanırım ondan. Gerçi daha batarya yeni oldugu için tam performans göstermiyordur.Birde şeyi tam anlayamadım mesela müzik çalardan şarkı dinliyoruz tuşlar kilitlendi. Yandaki play/pause tusuna basınca bazen sarkıyı durduruyo bazende tus kilidini acın diyo.Neresinde farklılık var anlamıs deilim.Şunuda söyliyim. Gören bir daha dönüp bakıyo. Çok karizma yani Kızların telefonlada olsa ilgisini çekiyorsunuz. Oda yeter Şimdilik bu kadar.

Telefonunuz hayırlı olsun. 9 saat gitmesi anormal bir durum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bugün sabah 07:45 de şarjdan aldım. Yarım saatin üzerinde mp3 dinledim. Blutooth ile şarkı alıp gönderdim.Mesajlastım vs.

%70 e inmiş şarj. Gün geçtikce düzeliyormu nedir

Sizinki ne kadar gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 11 Mart 2008; 16:33:06 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bugün sabah 07:45 de şarjdan aldım. Yarım saatin üzerinde mp3 dinledim. Blutooth ile şarkı alıp gönderdim.Mesajlastım vs.

%70 e inmiş şarj. Gün geçtikce düzeliyormu nedir

Sizinki ne kadar gidiyor?

Pil, gerçek performansını ilerleyen zamanlarda gösterecektir.

Benim telefon ortalama 3 gün gidiyor.

• ben geçen perşembe aldım. ilk şarjını bitirip cuma akşam 7de şarjdan çıkardım ve o şarj şimdi bitmek üzere. %4te

telefonu çok fazla kurcalamadım. 4 gün içerisinde 20 civarı foto çektim, 30 dakikaya yakın konuşma 200den fazla sms, 30-40 dakika müzik dinleme, hep bluetoohla dosya transferleri ve 24 saat açık haliyle 4 gün gitti. beklediğimden iyi çıktı performansı. gittikçe daha iyi olacağını düşününce gayet iyi.
  • quote:

Bakalım üç hafta içinde inşallah düzelir.

quote:

ben geçen perşembe aldım. ilk şarjını bitirip cuma akşam 7de şarjdan çıkardım ve o şarj şimdi bitmek üzere. %4te

telefonu çok fazla kurcalamadım. 4 gün içerisinde 20 civarı foto çektim, 30 dakikaya yakın konuşma 200den fazla sms, 30-40 dakika müzik dinleme, hep bluetoohla dosya transferleri ve 24 saat açık haliyle 4 gün gitti. beklediğimden iyi çıktı performansı. gittikçe daha iyi olacağını düşününce gayet iyi.

Bak şimdi bütün moralimi dagıttın

Bataryanın orjinal olup olmadıgını anlamak gibi bir sansımız varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 11 Mart 2008; 18:12:34 >

• quote:

quote:

Bakalım üç hafta içinde inşallah düzelir.

quote:

ben geçen perşembe aldım. ilk şarjını bitirip cuma akşam 7de şarjdan çıkardım ve o şarj şimdi bitmek üzere. %4te

Bak şimdi bütün moralimi dagıttın

Bataryanın orjinal olup olmadıgını anlamak gibi bir sansımız varmı?

Kutudan çıkan batarya her zaman orjinaldir. Fabrikadan geliyor çünkü.

• orjinalliği nasıl anlaşılır fikrim yok ama benim batarya bu:
     ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • Ben telefonu aldıgımda telefonun kutusu acıktı. Showromdaki telefonu almıcaktım ama baska acılmamıs kutu ve koskoca denizlide baska yerde bulamadığım için almak zorunda kaldım. Değiştirilme şansı varda ondan sordum. İnşallah öyle bir kötülük yapmamışlardır.
    Bu arada ben mesela gelen kutusundayken ne kadar mesaj oldugunu nerden anlıcam.Herhangi bi yerinde numaralandırma yok.

Kapağıda açamıyomki :D nasıl bakcam bataryaya yaa :D
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.