Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Batarya kapağının üzerine bastırarak aşağı doğru çekin. İleriki zamanlarda yumuşayacaktır.

Çok denedim kıpırdamıyor bile.

yeni aldığın için korkuyosundur

aşagı doğru asıl çıkar korkma

Bütün gücümle asılıyorum açılmıyor yaa

• ilk kez denediğimde bende acamamistim araya kagittan biraz daha kalin sert bisey sokup actiydim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

k790i için powerpoint programı var mı?

Kimsenin bildiği bi program yok mu?
  • quote:

quote:

power point yok arkadaşım wörd görüntüleyici var
  • ben k790i alalı 13 ay oldu. hiç program yüklemedim ve güncelleme falanda yapmadım sadece 1-2 ay önce 1 gb lik hafıza kartı aldım o kadar. ama bugün bişey farkettim. görüşme yaptıktan sonra kontor miktarını bildiren bilgi mesajının sesi ve bluetooth la bişey alırken çıkan ses biliyosunuzki aynı. ama benimkinin sesi değişmiş çok acayip bi ses çıkıyo ve nasıl oldu bilmiyorum ama telefondaki demo tour videosuda silinmiş. ayrıca telefon kapanırken sonyericsson logosu çıkmıyor direk siyah ekran geliyor ve kapanıyor . bu sorunları yaşayanlarınız varmı ? ne yapmam gerek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekrem18

ben k790i alalı 13 ay oldu. hiç program yüklemedim ve güncelleme falanda yapmadım sadece 1-2 ay önce 1 gb lik hafıza kartı aldım o kadar. ama bugün bişey farkettim. görüşme yaptıktan sonra kontor miktarını bildiren bilgi mesajının sesi ve bluetooth la bişey alırken çıkan ses biliyosunuzki aynı. ama benimkinin sesi değişmiş çok acayip bi ses çıkıyo ve nasıl oldu bilmiyorum ama telefondaki demo tour videosuda silinmiş. ayrıca telefon kapanırken sonyericsson logosu çıkmıyor direk siyah ekran geliyor ve kapanıyor . bu sorunları yaşayanlarınız varmı ? ne yapmam gerek?

yazılım güncelleme yapmanı öneririm imzamdaki konudanda yazılım ile sorun yaşayan arkadaşların yapacağı işlemler mevcut onları yapman gerekiyor

iyice okuman konuyu anlaman gerekiyor

anlayamazsan konuyu bu işlere girmeni önermiyorum servise götürmen bu durumda daha iyi olur

• çok teşekkür ederim... iyice bi okurum anlamassam zaten kurcalamam bu konuda çok hassasımdır bilen birine gösteririm
  • deri kibar bi kılıf alsam bu makinaya fiyatı nekadardır. elinde böyle bi kılıf olan varsa fotosunu koyabilirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

quote:

power point yok arkadaşım wörd görüntüleyici var

Saol, Word'u kullanıyorum zaten. Neyse belki ileride buluruz programı...

• quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

deri kibar bi kılıf alsam bu makinaya fiyatı nekadardır. elinde böyle bi kılıf olan varsa fotosunu koyabilirmi.

deriyi bilmem de ben nubuk kullanıyorum...süper..;);)

yanımda olmadıgından foto ekleyemiyorum...

hep hoş iyi bişi arıyodum...bunu buldum...dedim ya..harika :D
  • arkadaslar... gelen cagrılarda...(bilhassa cevapsız da :D:D )

kişinin hangi saatlerde / kac cagrı yaptıgını ayrıntılayacak ....bişi...var mı..??

( eskiden nokia 3510 kullanıodum...o bahsettiğim ayrıntı vardı...ne yani 790 da yok muu..??.:(:(:( )
  • arkadaşlar k810i almaya karar verdim.bugün bir telefoncuda inceleme şansım oldu baya hoşuma gitti.çok şık duruyor.ilk kez sony ericsson telefon alıyorum.pişman olmam dimi?
  • telefondan beklentin nedir eğer iyi foto ve müzikse kesinlikle pişman olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

arkadaşlar k810i almaya karar verdim.bugün bir telefoncuda inceleme şansım oldu baya hoşuma gitti.çok şık duruyor.ilk kez sony ericsson telefon alıyorum.pişman olmam dimi?

Fotoğraf kalitesi, kulaklık ses çıkış kalitesi, pil ömrü, RDS destekli radyo uygulaması ile başarılı bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 15 Mart 2008; 20:15:01 >
  • gittigidiyor telin beyaz ı beyler k 800i
  • k810i den beklentilerim foto ve müzik.radyosuda bunların içinde tabi..
  • selam....torch gibi bi program arıyorum..

ama icinde s.o.s. modu da olsun:)) o kırmızı ışıkta...

bilgisi olan...?? tşkler.....
  • K800İ ile K790İ arasındaki farklılıklar nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolf

K800İ ile K790İ arasındaki farklılıklar nedir.

k 800 de 3g olmasıönde kamerası başka farkı yok

quote:

volie82 Tarih 16 Mart 2008; 14:47:27
    selam....torch gibi bi program arıyorum..

ama icinde s.o.s. modu da olsun:)) o kırmızı ışıkta...

bilgisi olan...?? tşkler.....

arama butununu kullan forumda var 1 yada 2 sayfa geridee olması lazımdı ben ekledim

• arkadaşlar total video converterı bilgisayara indirdim. bu programı telefonadamı indiricem böyle bi şansım varmı.yoksa bilgisayara çektiğim videoları atıp dönüştürdükten sonra tekrar telefonamı atıcam dönüşmüş video yu
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.