Ben telefonu aldıgımda telefonun kutusu acıktı. Showromdaki telefonu almıcaktım ama baska acılmamıs kutu ve koskoca denizlide baska yerde bulamadığım için almak zorunda kaldım. Değiştirilme şansı varda ondan sordum. İnşallah öyle bir kötülük yapmamışlardır. Bu arada ben mesela gelen kutusundayken ne kadar mesaj oldugunu nerden anlıcam.Herhangi bi yerinde numaralandırma yok.
Kapağıda açamıyomki :D nasıl bakcam bataryaya yaa :D
1000 adet mesaj hafızası var sayısına bakamıyorsun
batarya aşağıya doğru çek korkma yeni aldığından korkuyosundur
batarya orjinaldir bir telefoncuya götürerek ta anlayabilirsin
batarya performansı için biraz beklemen gerekecek
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: hardcrss
Ben telefonu aldıgımda telefonun kutusu acıktı. Showromdaki telefonu almıcaktım ama baska acılmamıs kutu ve koskoca denizlide baska yerde bulamadığım için almak zorunda kaldım. Değiştirilme şansı varda ondan sordum. İnşallah öyle bir kötülük yapmamışlardır. Bu arada ben mesela gelen kutusundayken ne kadar mesaj oldugunu nerden anlıcam.Herhangi bi yerinde numaralandırma yok.
Kapağıda açamıyomki :D nasıl bakcam bataryaya yaa :D
1000 adet mesaj hafızası var sayısına bakamıyorsun
batarya aşağıya doğru çek korkma yeni aldığından korkuyosundur
batarya orjinaldir bir telefoncuya götürerek ta anlayabilirsin
batarya performansı için biraz beklemen gerekecek
sagol ya rahatladım valla
ya bu acemilik nezaman bitecek. şimdide bana çektiğim video ları dönüştürecek program lazım nerden bulabilirim tecrübeli arkadaşları baya yordum ama
Walla 6 Gün Önce Kuzene Aldık , Gözüm Kaldı :D
O Xenon Flash Olsun Kırmızı Nokta Olsun Pehhh :D
arkadaşlar k810i ile k790i arasında yaklaşık 100 ytl oynuo?k810 bu farkı vermeye değer mi?yoksa k790 mı alayım?
K790i ile K810i arasındaki farklar:
- K810i: 3G; K790i: EDGE - Tasarım - Uygulamalar
k810i Gerçi burada rastlamadım ama en güzel özelliği bleutooth ile bilgisayarı kontrol edebiliyorsunuz. Yani telefonu mouse gibi kullanıyorsunuz. Ayrıca mediaplayer'da tüm fonksiyonları kullanabiliryosunuz (durdur, çal, ileri geri oynat, önceki parça-sonraki parça gibi)
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
k810i Gerçi burada rastlamadım ama en güzel özelliği bleutooth ile bilgisayarı kontrol edebiliyorsunuz. Yani telefonu mouse gibi kullanıyorsunuz. Ayrıca mediaplayer'da tüm fonksiyonları kullanabiliryosunuz (durdur, çal, ileri geri oynat, önceki parça-sonraki parça gibi)
K 790 DADA AYNI ÖZELLİKLER MEVCUT UZAKTAN KUMANDA YANİ
Ben batarya kapağını açamıyorum yaa.Ne yaptıysam sonuc alamadım. Yardımcı olabilirmisiniz. Hattımı değiştiremiyorum.
Batarya kapağının üzerine bastırarak aşağı doğru çekin. İleriki zamanlarda yumuşayacaktır.
hafıza kartım toplamda 455 mb olarak görünüyor. sony 512 mb kart var ama boyutu neden öyle?
Bu durum çok normaldir. Örneğin 64mb kapasiteli hafıza kartı 61mb; 256mb kapasiteli hafıza kartı ise 245mb civarında boş alan sunmaktadır.
teşekkür ederim sanırım o 1024 kat artma olayından. kendim hesapladığımda yaklaşık 476 mb olmasını bekliyordum.
quote:
Orjinalden alıntı: turcino
teşekkür ederim sanırım o 1024 kat artma olayından. kendim hesapladığımda yaklaşık 476 mb olmasını bekliyordum.
Evet onun bir hesabı vardı ama unutmuşum.
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
k790i için powerpoint programı var mı?
::
he walla yaaa..ne gusel olur :):)
var mı..:D:D??
beyler ben bi sitede indirimde gördum gecen k790i yi fiyatıda 400 ytl di ve bir çok karta peşin fiyatına 12 ay taksitliydi ama indirim bitmiş olabilir koysepete diye bi siteydi
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
Batarya kapağının üzerine bastırarak aşağı doğru çekin. İleriki zamanlarda yumuşayacaktır.
Çok denedim kıpırdamıyor bile.
quote:
Orjinalden alıntı: hardcrss
quote:
Orjinalden alıntı: Katze