zahmetli işmiş telefona atabilsek daha kolay olacaktı herşey. bide ben fazla mesaj yazmam bugün yazmam gerekti mesajı yazarken kaç karakter kullandığım kaçıncı mesaja geçtiğim gözükmüyor ayarımı var bu olayın
quote:
Orjinalden alıntı: EXPOXL
zahmetli işmiş telefona atabilsek daha kolay olacaktı herşey. bide ben fazla mesaj yazmam bugün yazmam gerekti mesajı yazarken kaç karakter kullandığım kaçıncı mesaja geçtiğim gözükmüyor ayarımı var bu olayın
yoo.. okadar da zahmetli deil beyaww..:D
II : msj da o tür bi ayar ben de bulamadım..
ama şu var... son 20 karaktere girince , 20 den geri sayıyor karakterleri ... ki sms2 / sms3 uyarıyor...
bence yeterli bu msj uyarısı..?? ;)
volie82 teşekkür ederim bilgiler için ayrıca sende trakyalılık varmı beyaw demişsin ya ben 6 sene edirnede okudum şivesine yatkınım baya oraların
quote:
volie82 teşekkür ederim bilgiler için ayrıca sende trakyalılık varmı beyaw demişsin ya ben 6 sene edirnede okudum şivesine yatkınım baya oraların
hmm..yoo yoo :D alakası yok trakyalı lıkla..;)
hehee :D yoo ..
aman beyaw...salla gitsin beyawwu :P:P hehee...
rica ederim..;)
benim taş gibi k790 a ne oldu durduk yere. tam kısayol tuşuna basılan yerde önkapak çıtırtı yapmaya başladı. taş gibiydi birden oldu bu olay sizdede varmı canımı sıktı biraz
quote:
benim taş gibi k790 a ne oldu durduk yere. tam kısayol tuşuna basılan yerde önkapak çıtırtı yapmaya başladı. taş gibiydi birden oldu bu olay sizdede varmı canımı sıktı biraz
Malesef bir çok Sony Ericsson modellerinde de bu durum söz konusu.
benım cıhaz 2 el bır kac defa biz içini açtık temızlmek ıcın ama bi gacırtı yok hala bayada yıprandı yanı
alışmalıyım yanineyse çektiği güzel fotolarla kendini affettiriyor makina. h. sonu voleybol maçındaydım makinanın performansını görenler şok oldu. özellikle best pic olayı varya millet bitti. sony de biraz reklam eksiği var galiba çıkalı tel kaç yıl oldu bilmiyor çoğu. ama görünce hoşlarına gidiyor.
telefonun ön kapak sökülebiliyormu kolayca
Ön kapağı çıkarmak için biraz uğraştım.
acaba diyorum ön kapağı söküp yeniden taksammı düzellirmi dahamı kötü olur. aynı çıtırdama s500 lerin kısayol tuşunun olduğu yerde oluşuyormuş.hep bu kısayol tuşunun işi ne gerek vardı koymayın kardeşim yorulsun millet
Ben telefonun ön kapağını açtıktan sonra daha kötü oldu ancak bir müddet sonra kendiliğinden düzelecektir.
inşallah düzelir yoksa telefoncunun sözleri kulağımdan gitmiycek. k810 al demişti zorladım bütçeyi 50 lira eksik kalınca k790 almıştım
Arkadaşlar 96 yılından beri Erıcsson kullanıyorum en son 3 yıldırda T630 kullandım telefonu yenileme zamanı gelince K790 da karar kıldım ve dün akşam telefonumu aldım akşam telefonu çalıştırdıktan sonra Türkcellden bir mesaj geldi birazdan telefonunuzun desteklediği Wap-Mms ayarları gelecektir soru ekranına 1234 yazın diye yazıyor bir süre sonra ikinci mesaj geldi onu kurmasını istediğim zamanda data ayarlarını yapın diye bir uyarı geleyor.Akşamdan beri topikte araştırma yapıyorum bu konuyla ilgili bir soru bulamadım belki burada yazılanlara göre benim sorum çok basit gelecek fakat yardımlarınızı rica ediyorum.Acemilikte yanlış bi şey yapmak istemiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşkkür ederim.
selam...kapak acmaktan fln bahsedilmiş...
şööle bi durum var arkadaslar...
790 i kullanıorum... ancak...
konusurken kullandıgımız hoparlor de sorun var...ki tahminimce kirlendi / toz kactı vs...
bu sebeple her seferinde handsfree kullanıyorum..:(:(
şimdi..... 790 kapaklarını acan - kapayan var mı:D:D
zor mu cok...basit bişi mi:):)
elimde kalır mı:P:P hehee..:):)
gercekten yaa...en azından şu hoparloru biraz temizlesem fln..:(:(
tşkler...???
Arka kapağı açmak çok basit. Yıldız tornavida yeterli.
hmm..tşkler..saol...
bu cam lens kapagı fln.. sonra sorun cıkmasın:):)
hehe...
peki ön kapak...??? tus takımı / joystick fln..:(:(
Arka bölümde hiç bir sorun oluşmaz da, ön kısım biraz uğraştırıyor. Özellikle kapağı çıkarma olayı. Ayrıca ekran üzerine toz birikiyor.
merhaba arkadaşlar bende de k790 var ve ben 1 gb ile 2 gb hafıza kartı alma konusunda kararsız kaldım 2 gb alsam yawaşlama söz konusu olur mu yoksa 1 gb ideal mi şimdiden tşkler
Ben 4 GB M2 ile birlikte kullanıyorum. Kesinlikle yavaşlama olmuyor.