Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 4 GB M2 ile birlikte kullanıyorum. Kesinlikle yavaşlama olmuyor.
  • tşkler katze o zmn 2 gb bnm için çok daha ii olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Arka bölümde hiç bir sorun oluşmaz da, ön kısım biraz uğraştırıyor. Özellikle kapağı çıkarma olayı. Ayrıca ekran üzerine toz birikiyor.

off ya off..:(:(

neyse....:(:( tşkler Katze
  • K810 sahıbıyım artık
    bu serıye ve bu topıclere yabancı degılım aslından

668 le basladı ılk macera sonra T10,T28,K700,K750 derken sımdı K810i oldu.(araya gıren nokıalar var tabı)
    sevıyorum ericssonu

basınızı elımden geldıgınce sısırcem bu topıcte

telefonumdan memnunum sımdılı.versıyonu eskı ama sımdılık degısmeyı dusunmuyorum.K750 elımde kalmıstı bı kere yazılım guncellerken.o yuzden bulasmıyorum artık.

kameradan memnumun ama ılerleyen zamanda ultımate yapabılırım

• Telefonunuz hayırlı olsun. Ultimate serisi çok iyi işler beceriyor.
  • telefonunuz hayırlı olsun iyi seçim olmuş.en yakın zamanda fotolarını bekleriz. alet foto çektikçe açılıyor sanki bolbol kullanıyorum.
  • Arkadaşlar M2 kartın sınırı nedir 8GB'liği var mı? W810i'ler 8GB'lik pro duo'yu kullanıyorlar ve herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar benim telde yavaş yavaş joystik aşağı basmamaya başladı nasıl bir önlem alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar M2 kartın sınırı nedir 8GB'liği var mı? W810i'ler 8GB'lik pro duo'yu kullanıyorlar ve herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar. Bilgilendirirseniz sevinirim.

"PM" cevaplandı.

@ mercan2317

Teknik servise götürüp temizletmek en iyisi.
  • benim bi sorum olacaktı bn bugün itibariyle 3.kulaklığımı bozdum k790 a bluetooth kulaklık alsam müzik dinleyebilirmiyim desteklermi ayrıca fiyatları hakkında hiç bi fikrim yok 2 tane hpm-70 bide 62 bozdm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtmesut

benim bi sorum olacaktı bn bugün itibariyle 3.kulaklığımı bozdum k790 a bluetooth kulaklık alsam müzik dinleyebilirmiyim desteklermi ayrıca fiyatları hakkında hiç bi fikrim yok 2 tane hpm-70 bide 62 bozdm

bluetooth kulaklıkların çoğu çok az ses veriyo..yani müzik dinlemek için alma derim
  • otobüste adamın birinde gördüm yanlış hatırlamıosam 6230 i ile dinliordu bangır bangır ses geliordu fena özenmiştim yokmu onun gibi bişiler ahhh ahh kablosuz özgürlük istiorz
  • Kulak içi kulaklık düşünüyorsanız Sony Ericsson HBH-DS980 modeli var.
  • Joystick için yada hoparlör için kapak açanlar telefon garantili ise doğrudan servise göndermenizi öneririm bir günde hallediyorlar zaten. Asya telekominikasyon için geçerli kvk'nın teslim için sırası zaten bir günde zor gelir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 29 Mart 2008; 22:45:05 >
  • Arkadaşlar w200 e akustik yüklemek için kullandığımız programı K790i içinde kullanabiliriyim acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 29 Mart 2008; 23:35:20 >
  • karanlıkta flaşlı bir makro

• quote:

Orjinalden alıntı: blueeman

slm arkadaşlar bende k790i var ve bilindiği üzre dehşet bi telefon fakat sıkıtı çekilen durum simbiyan değilde java tabanlı olması program bulmakta güçlük çekiliyo

ve ben merak etttim bi kaç yerede bakındım ama bulamadım bu telefona gps yüklene biliyomu yaptılarmı böle bi prog yada

imzamdaki konuda programları mevcut gps yok ama gprs ile adres bumaya yarayan program mevcut

quote:

wacker@ Tarih 29 Mart 2008; 23:33:21
    Arkadaşlar w200 e akustik yüklemek için kullandığımız programı K790i içinde kullanabiliriyim acaba.

imzamdaki konuda detaylar mevcut

• quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

karanlıkta flaşlı bir makro

İşte yaa tam bir görev aracı karanlık, aydınlık hiç sorun değil başka makinalarda bırak karanlığı apaydınlık bir ortamda dahi böylesine net ve duru görüntü alamazsınız bu fotolar beni K810i almaya karar verdirdi.
    Kafama takılan tek nokta şu joyistik arada sırada kullananlar takılıyor falan diyor. O pürüzü de silersem kesin hedefimdeki teldir. Yakın bir arkadaşımın dediği gerçekten doğruymuş. '' Nokia'nın adı var SE'nin tadı var.''

• arkadaşlar kvk lı cihazımın lcd ekranı kırılmış ama dış kapakta birşey yok.Başına gelen var mı?Ana ekran bu fakat telefonda başka problem yok ama görüntü beyaz fakat cyber-shot yazan yerin hemen üsütünden başlıyor orda hani bir siyahlık felan var.Bana ne kadara patlar?,sizce yaptırıyım mı?,kvk dan daha ucuza
  • KVK servisine vermek en doğru seçim. Diğer türlü telefonun içini açtırıp garanti dışı kalabilir.
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.