Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonların sar değerleri verilmiş ne anlama geliyor bu sar denen şey
  • Elektromanyetik enerjinin vücut tarafından emilme hızıdır.
  • k810 özellik olarak aynı ama daha kullanışlı ve arıza , problem olasılığı daha düşük. benim ilk gözdem k810 du ama para yetmedi k790 da kaldım.
  • volie resimler süper
  • ya arkadaşlar ben k790i'yi servise gönderdim...dün elime geçti...ama telefonun yanındaki ses açma düğmesi bozmuşlar içine gömülüo...bende 1 ay daha beklemek istemiom 5 aydır kullanamıom zaten...telefonda sesi açmak için başka ayar yeri yok mu?yada o tuşu kullanmadan sesi nasıl açabilirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: ghostweb

volie resimler süper

:D teşekkürler...sağol ghostweb..;)

gorulmeye değer..;)
  • arkadaşlar bi sorum olacak..??

tlf daki videolarımızı nasıl sıraya koyabiliriz:):)

bir playlist gibi:):)

yaptım ama olmadı.. : şööle ki :

videolar klasorunu içini ad a gore sırala yaptım ...(videolar a1 a2 a3 b1 b2 b3... şeklinde...) ok ama

ne normal şewkilde ne de video oynatıcısında o bahsettiğim sırayla.. ilerlemiyor....

ne yapmalıyım...fikri olan...önerisi olan..?? :):) tşkler..;)
  • ekim ayından beri k790 kullanıyorum, fotoğraf açısından bu telefonun üzerine yok, ama bazen keşke dijital fotoğraf makinası mı alsaydım diyorum, iç mekan çekimleri kötü, video çok daha kötü, bi fotoğraf çekmek için bi dünya ayar yapmak gerekiyor, aramalarda hoparlör sesi az hatta yok denecek kadar az nasıl yükseltilebilir meçhul, java tabanlı program zor bulunuyor, nokiam varken bi çok program yüklü idi, videodj ve photodj çok gereksiz programlar, bişeyler yapıyormuş gibi gözüküyorlar anca, resim bile ekleyemiyoruz rehber kayıtlarına ki kim arıyor görebilelim, internet tuşu çok ortalıkta korkuyorum haberim olmadan nete gircek diye, telefonun kamera çıkıntısı dijital fotoğraf makinelerini andırsa da kullanışı kötü etkiliyor, java oyunlar gördüğüm kadarı ile pek güzel değil, telefon oyun için kullanışlı değil, insan korkuyor joystik elinde kalcak diye, otamtik tuş kilidi yok ki 50 milyonluk telefonlarda var bu özellik, en ucuz nokiaların desteklediği müzik ve video formatlarını desteklemiyor ne yazık ki, radyosu ve müzik çaları çok güzel ancak orjinal kulaklık kulağı çok yoruyor, her profile zil sesi ve msj sesi ayarlanamaması çok yazık, sesli aramayı bir türlü çözemedim yok sanırım, batarya kapağını açmak bi eziyet, ajanda kısmı kapsamlı ve güzel, dosya yöneticisi kısmı bi harika, ekranı gayet güzel ancak biraz daha büyük tutulabilirmiş..... vesaire vesarie

alırken bu siteden etkilenerek almıştım....

k790ı bazen seviyorum bazen nefret ediyorum.... alırken iyi araştırın pişman olmayın!!!!

sony ericsson' a burdan teşekkürler , koymadıkları her özellik için de kocaman

• quote:

Orjinalden alıntı: kaganss

ekim ayından beri k790 kullanıyorum, fotoğraf açısından bu telefonun üzerine yok, ama bazen keşke dijital fotoğraf makinası mı alsaydım diyorum, iç mekan çekimleri kötü, video çok daha kötü, bi fotoğraf çekmek için bi dünya ayar yapmak gerekiyor, aramalarda hoparlör sesi az hatta yok denecek kadar az nasıl yükseltilebilir meçhul, java tabanlı program zor bulunuyor, nokiam varken bi çok program yüklü idi, videodj ve photodj çok gereksiz programlar, bişeyler yapıyormuş gibi gözüküyorlar anca, resim bile ekleyemiyoruz rehber kayıtlarına ki kim arıyor görebilelim, internet tuşu çok ortalıkta korkuyorum haberim olmadan nete gircek diye, telefonun kamera çıkıntısı dijital fotoğraf makinelerini andırsa da kullanışı kötü etkiliyor, java oyunlar gördüğüm kadarı ile pek güzel değil, telefon oyun için kullanışlı değil, insan korkuyor joystik elinde kalcak diye, otamtik tuş kilidi yok ki 50 milyonluk telefonlarda var bu özellik, en ucuz nokiaların desteklediği müzik ve video formatlarını desteklemiyor ne yazık ki, radyosu ve müzik çaları çok güzel ancak orjinal kulaklık kulağı çok yoruyor, her profile zil sesi ve msj sesi ayarlanamaması çok yazık, sesli aramayı bir türlü çözemedim yok sanırım, batarya kapağını açmak bi eziyet, ajanda kısmı kapsamlı ve güzel, dosya yöneticisi kısmı bi harika, ekranı gayet güzel ancak biraz daha büyük tutulabilirmiş..... vesaire vesarie

k790ı bazen seviyorum bazen nefret ediyorum.... alırken iyi araştırın pişman olmayın!!!!

1 senedir kullanıyorum bu telefonu. Biraz telefonu araştırıp içine ne var ne yok her yereini kurcalasan. Kitapçığını okusan çoğu şeyin nasıl yapılacağıı öğrenirsin.

otomatik tuuş kilidi var, menüleri araştır.

akustik ile ses arttırılabiliyor

java oyunların kalitesi düşük oslada yeterli. Zaten bu bir telefon game boy değil

kamera kapağı oldukça şık. Kamera kapağını sevmediysen k810 alabilirdin.

İç mekan fotosu çekmek için biraz ayar yapman lazım

video kalitesinde sonuna kadar haklısın. Bendende bi

joystick ile çok oyun oynadım hiç bi srun çıkmadı korkmana gerek yok.

batarya kapağı çok rahat çıkıyor. Ama sim kart çıkartmak çok zor.

Telefon rehberinde resim koyma var. Bizzat denedim şimdi. Resim çekebiliyorsun, mevcut bir resimdenden seçebiliyorsun. Hepsi ayarlarda.

Profillerda zil sesi değişmiyor.

Telefona çamur atmadan önce telefon kitapcığını bir zahmet okuyuverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 13 Nisan 2008; 18:26:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaganss

ekim ayından beri k790 kullanıyorum, fotoğraf açısından bu telefonun üzerine yok, ama bazen keşke dijital fotoğraf makinası mı alsaydım diyorum, iç mekan çekimleri kötü, video çok daha kötü, bi fotoğraf çekmek için bi dünya ayar yapmak gerekiyor, aramalarda hoparlör sesi az hatta yok denecek kadar az nasıl yükseltilebilir meçhul, java tabanlı program zor bulunuyor, nokiam varken bi çok program yüklü idi, videodj ve photodj çok gereksiz programlar, bişeyler yapıyormuş gibi gözüküyorlar anca, resim bile ekleyemiyoruz rehber kayıtlarına ki kim arıyor görebilelim, internet tuşu çok ortalıkta korkuyorum haberim olmadan nete gircek diye, telefonun kamera çıkıntısı dijital fotoğraf makinelerini andırsa da kullanışı kötü etkiliyor, java oyunlar gördüğüm kadarı ile pek güzel değil, telefon oyun için kullanışlı değil, insan korkuyor joystik elinde kalcak diye, otamtik tuş kilidi yok ki 50 milyonluk telefonlarda var bu özellik, en ucuz nokiaların desteklediği müzik ve video formatlarını desteklemiyor ne yazık ki, radyosu ve müzik çaları çok güzel ancak orjinal kulaklık kulağı çok yoruyor, her profile zil sesi ve msj sesi ayarlanamaması çok yazık, sesli aramayı bir türlü çözemedim yok sanırım, batarya kapağını açmak bi eziyet, ajanda kısmı kapsamlı ve güzel, dosya yöneticisi kısmı bi harika, ekranı gayet güzel ancak biraz daha büyük tutulabilirmiş..... vesaire vesarie

abi aynen ya biraz kurcalasaydın...kitapçığı okumana gerek bile yok insan telefonu kurcaladıkça öğrenio...ayrıca dediğin tüm ama tüm özelliklerde telde mevcut...ayrıca photodj'de kullananın işine yarıo bazen mesela ben ubuntu kullanıyorum windows yok,resim düzenleme aracı yok photodj den düzenleyip koyuyorum,hatta PullFace'yle bi güzelde photoshop yapılıo...java uygulamaları da yeterrli yane...tek eksii symbian olmaması ve şifreli tuş kilidi olmaması ama sanırım o da java program yükleninca halledilebilio...

• he onları demeyi unuttum, photo DJ nası işe yaramıyor. Bir auto level düzelmte yap bakalım. Fotoda okadar fark oluyorki. Resmen bir mini photoshp ya.
  • PhotoDJ bence çok kullanışlı bir yazılım. Özellikle beyaz patlamalarında auto level yaptıktan sonra müthiş.
  • telefona çamur atmak niyetinde değilim asla, ama marka fanatikliği de yapmaya gerek yok, objektif bakabiliyorum.
  • Evet, objektif olmak her zaman için iyidir. Tabii ki, K790i'nin bir takım eksileri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 13 Nisan 2008; 21:06:59 >
  • açıkçası kullanma kılavuzuna hiç göz atmamıştım bi bakayım, o kadar nokia kullandım hiç açmamıştım bile kitapçığı, kurcalayarak buluyordum, sony ericssonun menüsü farkılı olunca bulamadım galiba, ilk defa sony ericsson kullanıyorum, forumda okuduklarım ile özenerek aldım, diğer marka telefonlardan iyi olduğunu biliyorum ancak daha da iyi olabilirdi, akustik düşünmüyorum, orjinali bozmayı düşünmüyorum, her alan akustik mi yüklemek zorunda, orjinaline niye koymamışlar, değiştirip k810 almayı hiç düşünmüyorum. iyi akşamlar
  • arka batarya kapağı benimde sökülmüyor son alınan tellerdemi böyle . hatta açayım diye okadar bastırdım telin başka yerleri çıtırdamaya başladı ama kapak açılmadı
  • neyse boşverin, insanın telefonunda böyle bi kamera olması bile bi harika, fotoğrafta üzerine yok
  • arkadaşlar ben de yaklaşık 2 hafta önce uzun aramalardan sora bi k810i sahibi oldum
    telefonumdan gayet memnunum herşeyiyle tam bir telefon,
    yalnız
    iki hafta oldu telefonun sarjı en fazla iki gün gitti yani çok fazla kurcaladığım günlerde bu bi güne düştü..
    bu sabah şarjdan aldım akşama kadar hiç kurcalamadım konuşma yapmadım 20 25 mesaj attım sadece foto çekmedim batarya %71 de..
    okuduğum kadarıyla zamanla sarj süresi uzar diye yazyodu o yüzden iki hafta bekledim ama bi sakatlık olmasın..
    normal mi acaba kaç gün gidiyo telefonun sarjı ortalama kullanırsak yani,
    günde 5 6 foto, 5 dakka konuşma, 25 30 mesajla diye bi tahmin istesem sizden çok mu şey istemiş olurum?

• normal bi durum değil senin şarj süren. bende k790 var valla ne zaman şarja soktuğumu unutuyorum 5 gün falan gidiyor. senin k810 un batarya hafiften daha iyi olmalı k790 dan bence bataryanda sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kwrak

arkadaşlar ben de yaklaşık 2 hafta önce uzun aramalardan sora bi k810i sahibi oldum
    telefonumdan gayet memnunum herşeyiyle tam bir telefon,
    yalnız
    iki hafta oldu telefonun sarjı en fazla iki gün gitti yani çok fazla kurcaladığım günlerde bu bi güne düştü..
    bu sabah şarjdan aldım akşama kadar hiç kurcalamadım konuşma yapmadım 20 25 mesaj attım sadece foto çekmedim batarya %71 de..
    okuduğum kadarıyla zamanla sarj süresi uzar diye yazyodu o yüzden iki hafta bekledim ama bi sakatlık olmasın..
    normal mi acaba kaç gün gidiyo telefonun sarjı ortalama kullanırsak yani,
    günde 5 6 foto, 5 dakka konuşma, 25 30 mesajla diye bi tahmin istesem sizden çok mu şey istemiş olurum?

banada bataryanda sorun va gibi geldi 2 gün çok az! ilk şarjını 12 saat yapmadıysan ondan olabilir bide şarja takarken telefonu kapalı konumda tak yani hızlı şarj etme biraz faydası olur

• 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.