Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghostweb

yazılımcı ezberledik fotoyu paranoyak oldum nere baksam senin fotoyu görüyorum

bidaha ekliyecem
  • k810i kullaniyorum sarjinda hic bir problem yok normal kullandıgım taktirde 5-6 gün gidiyor onun disinda multimedia ile kullanirsam 3 gün felan gidiyor.. bazi arkadaslar 1 gün felan yazmış neden öyle oldu anlamiyorum
  • K790i/K800i/K810i bu telefonların sensör boyutları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • abartmak değil ya ne bileyim eski telefonum nokia 3120ydi ve gün boyu mesaj yazdığımı bilirim telefonla yine de 4-5 gün giderdi yani..
    tabi kıyaslama açısından buyuk fark k810i de foto müzik video vs vs var ama mesele geçen elektrikler kesikti teleefonun sarjı bitti kapandı sonra elektrikler gelince kapalı halde sarja taktım 3-4 saat durdu sarjda sora saat 6 dan 10a kadar msj yazdım yaklasık 200 fln telefonun sarjı bitti %10 kaldı..
    normal biseyse canımı sıkmayım bekleyim ama batarya sorunluysa götüreyim diye..
    bir de mesela bataryanın durumuna bakıyorum %55 gösteriyo bir dakika sonra bakınca %63 oluyo sonra bakıyorum %59 olmuş..
    kafama takıldı ya sorunlu mu normal mi..
  • bu joyistiğin etrafındaki tozları almak için elektrik süpürgesi kullansam nasıl olur acaba. gücünü tam açmadan sonra bide joyistiğide yerinden söker
  • Sökemez de, joystick kutusunun içi önemli aslında. Bu işlemi ancak serviste yaptırabilirsin.
  • koskoca antalyada bi kılıf bulamadım alete. sony nin sitesinden isteyemezmiyizki sipariş bu toz işi ilerde sorun çıkarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

bu joyistiğin etrafındaki tozları almak için elektrik süpürgesi kullansam nasıl olur acaba. gücünü tam açmadan sonra bide joyistiğide yerinden söker

tozları kürdan parçası ile kaliteli bir gözluk bezi yada fiber optik bez ile temizlemeni tavsiye ederim ama içerideki

tozları silemezsin tabi kılıf olarak ben mika şeffaf kap kullanıyorum tabi buda joystiğin kirlenmesini engellemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 26 Nisan 2008; 21:48:43 >
  • Güncel fiyat listesi (26.04.2008)

K790i

Ereyon.com: 459 YTL / 445 YTL (Havale ile)
    Genpatech.com: 459 YTL / 440 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 477 YTL / 454 YTL (Havale ile)
  • müzik menüsündeki stereo genişletme ne işe yarıyor ben anlamadım. açık konuma getirince ses daha kısık oluyor yada değişmiyor bişey. ben stereoyu iyi bir şey biliyordum ama kapalı konumda daha iyi gibi geldi bana ses
  • quote:

kwrak

abartmak değil ya ne bileyim eski telefonum nokia 3120ydi ve gün boyu mesaj yazdığımı bilirim telefonla yine de 4-5 gün giderdi yani..
    tabi kıyaslama açısından buyuk fark k810i de foto müzik video vs vs var ama mesele geçen elektrikler kesikti teleefonun sarjı bitti kapandı sonra elektrikler gelince kapalı halde sarja taktım 3-4 saat durdu sarjda sora saat 6 dan 10a kadar msj yazdım yaklasık 200 fln telefonun sarjı bitti %10 kaldı..
    bir de mesela bataryanın durumuna bakıyorum %55 gösteriyo bir dakika sonra bakınca %63 oluyo sonra bakıyorum %59 olmuş..

anlaşılan sen çok msj yazıyosun sana tavsiyem ekran aydınlatmasını çok düşük tut o mesajları yazarken aydınlatmadan gidiyodur senin şarjın! şarjın 1-2 dakika içinde fark farklı görünmesi normal o anki şarj harcama hızıyla alakalı bişey yani ok.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

kwrak

abartmak değil ya ne bileyim eski telefonum nokia 3120ydi ve gün boyu mesaj yazdığımı bilirim telefonla yine de 4-5 gün giderdi yani..

anlaşılan sen çok msj yazıyosun sana tavsiyem ekran aydınlatmasını çok düşük tut o mesajları yazarken aydınlatmadan gidiyodur senin şarjın! şarjın 1-2 dakika içinde fark farklı görünmesi normal o anki şarj harcama hızıyla alakalı bişey yani ok.

evet oldukça fazla mesaj yazıyorum
    tavsiyene hemen uyuyorum arkadaşım çok sağol umarım 3 güne çıkar sarj sürem

• geçmiş olsun banaaaaaa... :'''''''''''(

şu ki : sarj a bagladım....kapatmıştım....

sarj oldu..... cıkardım ..... acmak istedim ...olan oldu....

acılmadı..:(:(

acıldı.... ama şööle..:(:(

ses var goruntu yok..:(:(

aynen öyle.... normal acılıyo..ve calısıyo tlf....arama yapılabili,yo..aranabiliyo..vs vs...

ekran yok..:(:(

acık yeşil renk ekran ... siyah cizgiler...vs vs...gibi..:(:(

servise vericem..:(:( bakalım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

K790i/K800i/K810i bu telefonların sensör boyutları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

w810i/w700i/w800i/k750i den daha büyük kardeş...

@ YazılımcıOnline gece fotoğrafın muhteşem kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: volie82

geçmiş olsun banaaaaaa... :'''''''''''(

şu ki : sarj a bagladım....kapatmıştım....

sarj oldu..... cıkardım ..... acmak istedim ...olan oldu....

acılmadı..:(:(

acıldı.... ama şööle..:(:(

ses var goruntu yok..:(:(

aynen öyle.... normal acılıyo..ve calısıyo tlf....arama yapılabili,yo..aranabiliyo..vs vs...

ekran yok..:(:(

acık yeşil renk ekran ... siyah cizgiler...vs vs...gibi..:(:(

servise vericem..:(:( bakalım.....

Telefonu servise vermeden önce bir güncelle istersen.

• W800İ

K750İ

K790İ

K850

Nokia N95

• merhaba arkadaşlar bu akşam ititbariyle bende k790 kullanıcısıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_mt

merhaba arkadaşlar bu akşam ititbariyle bende k790 kullanıcısıyım

aramıza hoşgeldin hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_mt

merhaba arkadaşlar bu akşam ititbariyle bende k790 kullanıcısıyım

Telefonunuz hayırlı olsun.
  • merhaba arkadaşlar bende yurt dışından bir tane k800i hediye geldi.
    gayet şık bir telefon,şimdi yazılımları inceliyorum,yakın zamanda sorular sormaya başlarım mutlaka
  • 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.