Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.952
Cevap
3
Favori
512.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gerçekten çok iyi fotoğraf çeken bir telefon. Şu anda piyasadaki 3 megapiksel kameraya sahip en iyi sayılı cep telefonlarından biri diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

artık bende k790 ailesinin bir üyesiyim dün telpa garantili makinama kavuştum.şuanda şarjda canavar.fotolar beklentimin üstünde hele gece zifiri karanlıkta deli çekiyor hayret etti görenler. farukk arkadaşa t.ederim sorularımı cevaplayıp k790 almama katkısı oldu.sorum oldukça yazarım gene.

RİCA EDERİM HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM

TELEFONU ÖĞRENDİKTEN SONRA KONUMA BEKLEİM DEĞİŞİKLİKLER İÇİN DAHA ERKEN AMA İNCELEMENİ TAVSİYE EDERİM
  • çektiğim fotoları bu siteye nasıl ekleyip sizlerle paylaşabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

çektiğim fotoları bu siteye nasıl ekleyip sizlerle paylaşabilirim.

resim nasıl eklenir????

1-bilgisayarda çekilen foto 800*600 boyutuna getirilir
    2-imageshack.us adresine gönderilir ve en alttaki linki kopyalanır
    3-mesaj yazığımız pencerede yukarda "image" düğmesi var ona basılır
    "[simage][/simage]" diye bi yazı ekledi
    4-bu açılan 2 köşeli parantezin ortasına kopyalanan linki yapıştırılır
    [simage]buraya yani [/simage]

<eğer bi programla resmi bilgisayarda 800*600 boyutuna getiremiyorsak 2. yol da;
    resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte " resize images" kutusunu işaretlemek ve yanındak pencerede de "800*600" boyutunu seçmek ve daha sonra "host it" düğmesine basmak, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı

• [simage]jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf < 1.53 megabytes.
    [/simage]
  • bu deneme başarısız oldu imageshack adresine gönderemedim sanırım ama olucak inşallah
  • Arkadaşlar ben de uzun süredir K790İ Kullanıcısıyım. Sizlere bi sorum olacak . Acaba telefonun radyosunu dinlerken radyodan kayıt yapabilir miyiz (ortam sesi olmadan) ? Lütfen hemen olurmu yaa öyle şey demeyin. Bi bilen varsa paylaşırsa memnun olurum. Mesela radyo dinlerken atıyorum "yıldız1680kare" basarsam kayıt yapar, "yıldız1681kare" basarsam durdurur gibi bişey varmı? Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aulu

Arkadaşlar ben de uzun süredir K790İ Kullanıcısıyım. Sizlere bi sorum olacak . Acaba telefonun radyosunu dinlerken radyodan kayıt yapabilir miyiz (ortam sesi olmadan) ? Lütfen hemen olurmu yaa öyle şey demeyin. Bi bilen varsa paylaşırsa memnun olurum. Mesela radyo dinlerken atıyorum "yıldız1680kare" basarsam kayıt yapar, "yıldız1681kare" basarsam durdurur gibi bişey varmı? Saygılar...

Malesef böyle bir özellik bulunmuyor.
  • ARKADAŞLAR
    SORUNUMLA İLGİLİ YARDIM EDECEK KİMSE YOK MU ACABA HEPİNİZE SAYGILAR
    quote:

Orjinalden alıntı: gterdem

ARKADAŞLAR MERHABA

K 790İ TELEFONUMU MODEM GİBİ KULLANIP LAPTOPUMDAN İNTERNETE BAĞLANABİLİRMİYİM EÜER BAĞLANABİLİRSEM HANGİ İŞLEMLERİ YAPMAM GEREKİYOR
  • quote:

ARKADAŞLAR
    quote:

ARKADAŞLAR MERHABA

K 790İ TELEFONUMU MODEM GİBİ KULLANIP LAPTOPUMDAN İNTERNETE BAĞLANABİLİRMİYİM EÜER BAĞLANABİLİRSEM HANGİ İŞLEMLERİ YAPMAM GEREKİYOR

Bluetooth bağlantısı ile gerçekleştirilebiliyor.

Düzenleme: Yanlış bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 26 Şubat 2008; 22:41:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

ARKADAŞLAR
    quote:

ARKADAŞLAR MERHABA

Ne yazık ki mümkün değil.

katze yanlış hatırlıyorolmayasın. Ben telefonumu modem gibi tanıtıp internete girmiştim gprs den. Ama deli kontör yemişti avea Yani telefonun yazılımlarını yüklersek oluyor , modem olarak kullanabilme özellikleri arasında var bu telefonun.

• 1 hafta sonra k800i geliyor almanyadan, tel kaydını ve simlock kilidini yaptırıp aranıza katılıcam ben de. 1 hafta kaldı gün sayıyorum
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
    sonunda başardım ve tecrübesiz k790 cıdan ilk foto foruma alıştım arttık güzel resimleri yollarım
  • ilk denemelerin için iyi bir foto
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockimsi

1 hafta sonra k800i geliyor almanyadan, tel kaydını ve simlock kilidini yaptırıp aranıza katılıcam ben de. 1 hafta kaldı gün sayıyorum

Telefonunuz şimdiden hayırlı olsun.
  • k790nın beyaz rengi satılıyor mu piyasada? telpanın sitesinde beyazı var, hoşuma gitti rengi. ankarada bildiğiniz yer varsa uğrayım oraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turcino

k790nın beyaz rengi satılıyor mu piyasada? telpanın sitesinde beyazı var, hoşuma gitti rengi. ankarada bildiğiniz yer varsa uğrayım oraya.

Ben ankarada hiç görmedim.ama büyük alışveriş yerlerinde olabilir teknosa veya vatan bilgisayar gibi yerlerde olabilir.
  • foto çekerken mesela düğün salonunda flaş açıkmı çekim yapmalıyım yoksa mekanın ışığıylamı. iç mekan çekimleri zahmetli oluyor. bide telin arka kapağını sökemedim ya. bundan önceki teldede olmuştu kapağı açıcam derken ilk günden arka kapak yalama oldu.onun korkusuna zorlayamıyorum.
  • İlklerde telefonun batarya kapağı biraz zor çıkıyor ama ileriki günlerde çok rahat açılabiliyor. Fazla ışıklı iç mekanlarda kesinlikle flaşsız çekim yapmalısınız. Ortam aydınlık olduğu için flaş ters etki yaprak fotoğraf hem karanlık hem de çok kumlu çıkacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.