Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev içinde resim çekerken kesinlikle flaş kullanmayacaksınız,yada iç mekanlarda.Flaş kullanırsanız sadece flaşın aydınlattığı alanı alıyor,diğer yerler karanlık.Flaş sadece aşırı karanlık ortamlarda 3 metreye kadar çekim yapmak için,işıklı ortamda resmi karanlık çıkartıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

Ev içinde resim çekerken kesinlikle flaş kullanmayacaksınız,yada iç mekanlarda.Flaş kullanırsanız sadece flaşın aydınlattığı alanı alıyor,diğer yerler karanlık.Flaş sadece aşırı karanlık ortamlarda 3 metreye kadar çekim yapmak için,işıklı ortamda resmi karanlık çıkartıyor.

çok haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

ne yapmak lazım
    ??

kılıf hocam
  • nasıl bi kılıf tavsiye edersin e nerden alınmalı bidiğin biyer varsa link verirsen sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

quote:

ne yapmak lazım
    ??

kılıf hocam
  • farketmez ,, mıknatıslı olmasın yeter ...benim sx1 in kılıfı vardı şu an onu kullanıyorum..önemli olan direk dış etkilere maruz kalmaması..çok çok farkediyor ..
  • quote:

ya arkadaşlar bu teli kumaş pantolnumn cebine koyuyrum ne zaman çıkarsam dışarı kamera kapağı açık oluyo durmadan açılıyo varmıdır bu sorunun bir çaresi???

Daha ilk günlerden böyle sorunların olması ilginçİnşallah bu telefonun malzeme kalitesinden çok sorun çıkmaz.
  • arkadaşlar size acelece foto çekip yolluyom bi bakın bakalım hangisi iyi 790 nın dilinden anlamaya başladım aiaf çok işe yarıyor özellikle makroda...

k790i

n73

not: sizce sonuç ne?

• Eğer N73 böyle çekiyorsa tükürürüm ben o telin lensine.Bu ne be rezaletül reklamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakisikliasterik

arkadaşlar bende bugun 790nımı aldım yalnız sizlere birkaç sorum olacak ev ortamını çekerken siz hangi ayarları kullanıyorsunuz ben auto modda çekiyorum flas patlıyor ve resim karanlık ve noiseli çıkıyor birde resimlerin genelinde noiselenmeler oluyor çaresi var mıdır nedir? kamerası beni pek tatmin etmedi gibi geldi n73 üm var onda daha net oluyor fotolar... lütfen yardım....

Kardeş aynı kafa karışıklığını ilk zamanlar bende yaşadıydım.Sonra şunu denedim sende dene evde az ışıklı ortamlarda alacakaranlık portre modu en iyi sonuçları veriyo benim şimdilik bulduğum en iyi yöntem bu eğer başka tavsiyeler olursa onlarıda deneriz..

• Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.

Bugün öğlene kadar n73 veya n80 alacaktım ama beklediğim yerden para gelmeyince bende gidip Sıfır Kvk'lı K790i aldım.

763 YTL Kvk Faturalı Sıfır + 256 MB Hafıza kartı içindeydi. (Nakit) Fİyat nasıl sizce en uygun böyle bulabildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.

Bugün öğlene kadar n73 veya n80 alacaktım ama beklediğim yerden para gelmeyince bende gidip Sıfır Kvk'lı K790i aldım.

763 YTL Kvk Faturalı Sıfır + 256 MB Hafıza kartı içindeydi. (Nakit) Fİyat nasıl sizce en uygun böyle bulabildim.

Kardeş hayırlı olsunda vatanda 11 taksit 785 ytl + yanında 60 ytl lik birde dect telsiz tel hediye.Sence daha uygun değil mi?
  • abi en birazz kazık yedim yaaaaaaaaa!!!!!!1.5 ay önce k790 aldım ama tam 1200ytl ye ama hayret bişe samsung da cıkardı p850yi hala 999ytl bu daha resmen cıkalı 2 ay bile olmadı fiyat düşüşüne bak ama neolursa olsun ilk olarak zevki tattım(tek avuntum)

• Ewwett,işte avunmak için çok yerinde bir sebep:"ilk ben kullandım bu teli" kardeş bunun zevkide başka oluyo tabi,ama eninde sonunda zaten düşecekti fiyatı biraz erken oldu sadece,bu da bizim gibi ölümlülere yaradı,iyo iyo iyo..
  • Neo_1 kredi kartı olmadığı için nakit almak durumundayım. Vatanı aradım nakit fiyat %5 indirimle 810 YTL dediler. Cardfinans varsa falan filan dedi olmadığına göre alamazdım.

Nakit olarak en uygun bunu buldum daha doğrusu yoktu zaten daha aşağısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Neo_1 kredi kartı olmadığı için nakit almak durumundayım. Vatanı aradım nakit fiyat %5 indirimle 810 YTL dediler. Cardfinans varsa falan filan dedi olmadığına göre alamazdım.

Nakit olarak en uygun bunu buldum daha doğrusu yoktu zaten daha aşağısı.

Keşke senle daha önce tanışmış olsaydık benim card finansla sana 11 taksit alırdık,bizde cash parayı yerdik anasını satıym, sanş olcak insanda

• Sağlık olsun. Zaten bugün saat 16'ya kadar bende k790 alacağımı bilmiyordum. N80 alacaktım yada n73 bi yerden para bekliyordum o gelmeyince para k790'a yetti dedim bari gidip K790 alalım. Bugün telefon almam gerekiyordu.

Öyle bi anda aldık işte. Bakalım kaç gün dayanacak.
  • Güle güle kullan kardeş,alınmış alınmıştır.Yarın fiyatlar bi zıplar ulan iiki almışım dersin.Burası türkiye akşamdan sabaha neler değişiyo akıl sır ermiyo.Ama ben k750 mi özlüyorum kim ne derse desin.Onun kadar karizmatik bi tel ben bugüne kadar görmedim,aklım hep onda kalcak.Belki bi müşterisini bulursam bunu verip yeniden k750 alırım.
  • yahu öle 763 ytl ye nerden buluyosunuz ben ankarada bulamadım öle fiyata bilen varsa ankara da bi yardımcı oluverse
  • bu fiyata alınanlar garantili mi?eğer garantisi yoksa almayın arkadaşlar benden söylemesi sonradan çok pişman olursunuz...benim telefonum garantiliydi arkadaşınki değildi çok pişman oldu toplamda benden çok daha fazla ödedi....
  • 1.beyler benim rehberde ş ve i harfiyle başlayan kişilerin kimini kafasına göre rehberin en sonuna koyuyor neden. ama ş ve i lerin çoğu z den sonra geliyor rehberde. eski telin rehberinden simin hafızasında aktardım onla ilgili mi ki?

2.k790 ın bellek kartını ne diye sormalıyız. micro sd,mmc card bunlardan biriyle m2 aynı mı?

3.mesela galerideki yatay bir resme bakarken seçim menüsü de yatay oluyor dik olsa da insan gibi okusak yok mu yolu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 27 Ekim 2006; 2:00:12 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.