Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tgezer2

fabrika ayarlarını tel i tamamen silerek mi yaptın ? rehber vs silindi mi yani ..

bir de hafıza kartını çıkarıp dene fabrika ayarlarını ..pili çıkar tak ..takma kartı .. yüklediğin herşeyi sil ..aklıma başka bir şey gelmiyor..

hafza kartını çıkardım..fabrika ayarlarına geri çevirdim...pili tekrar çıkarıp taktım....telefon artık açılmıyooo.ühhhüühhühü
  • Ben 2 gün önce N73 ü satıp K790 aldım,açıkçası telefon N73 den daha kaliteli ve güzel ama ben foto çekiminde N73 kalitesini göremedim.Özellikle iç mekan çekimlerinde N73 çok daha net ve aydınlık fotolar çekiyordu.K790 fotolarında hafif bir bulanıklık var nedense.
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • İLK FARK BENDEN

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

Ben 2 gün önce N73 ü satıp K790 aldım,açıkçası telefon N73 den daha kaliteli ve güzel ama ben foto çekiminde N73 kalitesini göremedim.Özellikle iç mekan çekimlerinde N73 çok daha net ve aydınlık fotolar çekiyordu.K790 fotolarında hafif bir bulanıklık var nedense.

evet haklısın ,,yazılımla düzeleceğini umut ediyoruz dostum,,buraya n73 le çektiğin fotolardan koyabilir misin ..(orjinal boyutlarıyla)
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

o aşağı yukarı oklar bende yok ya nasıl geliyor o oklarr ???
  • Versiyon farkı sanırım,bende de yok çünkü,eski versiyon bendeki de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

Versiyon farkı sanırım,bende de yok çünkü,eski versiyon bendeki de..

bende son yazılım yüklü ???
  • quote:

quote:

Versiyon farkı sanırım,bende de yok çünkü,eski versiyon bendeki de..

bende son yazılım yüklü ???

Burda şöyle bi tepki verebilirim:hööngg!! Ya da photoshopla yapmışlardır hehehee..
  • http://rapid------share.com/files/632945/Top_10_Goles_.rar

1.gol ..ibrahimoviç in golü harika..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 25 Ekim 2006; 20:09:44 >
  • 6 saattir bir mesaj atan olmamış ..düşündürücü
  • ya bu telefonun gorunusunu felan cok sevıyorum tasarım bır harıka ama suu yasılım sorunlarndan bıktım ya sımdıde arama yapıcagım saman basıyorum ara dıye once hat dusmuyor ıkıncı kere aramaya basınca ole araıyor anmadım gıtıı ya en sonn surumu de yukledım bakalım yarın gıdıp yasılım yukletcem sony erıcsonda ınsallah duselır ya bole ufak sorunalr yusunden ıyce soumaya basladım telefondn k750 lım duruyor anlasılan ona gerı donucem haa...

busorun baskasındada oldumu ya yoksa benmı arısalıyım.. :)
  • quote:

6 saattir bir mesaj atan olmamış ..düşündürücü

Guzel calisma olmus, emegine-ellerine saglik
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikxserseri

ya bu telefonun gorunusunu felan cok sevıyorum tasarım bır harıka ama suu yasılım sorunlarndan bıktım ya sımdıde arama yapıcagım saman basıyorum ara dıye once hat dusmuyor ıkıncı kere aramaya basınca ole araıyor anmadım gıtıı ya en sonn surumu de yukledım bakalım yarın gıdıp yasılım yukletcem sony erıcsonda ınsallah duselır ya bole ufak sorunalr yusunden ıyce soumaya basladım telefondn k750 lım duruyor anlasılan ona gerı donucem haa...

busorun baskasındada oldumu ya yoksa benmı arısalıyım.. :)

daha dur kaç gün oldu alalı soğuma hemen.. servise ver hemen halletsinler..

bir mp4 daha

http://rapidshare.com/files/686463/Ronaldinho_Best_Videos.rar

• bende sifirlanmiyor isimler. ayarlarda sifirlama var ama kendiliginden sifirlanmiyor. bende mesela 1500 lerde su anda,
    quote:

Ya arkadaşlar bi sorunumuz var:k700 kullananlar hatırlıyacaklar çektiğimiz resimlere verilen numaralar resimleri pc ye atıp sildikten sonra yeniden çekmeye başladığımızda gene 1 den başlıyodu.Bu salakca sistem k750 de ortadan kalkmıştı.Ne kadar resim çekersen çek her resme farklı bir no veriyodu.Hem böylece bir telle toplam kaç resim çektiğini biliyodun.Mesela ben ilk k750 mle 8bin küsur resim çekmiştim.Ama şimdi k790 la başa dönmüşüz resimler her seferinde gene 1 den başlıyo,ben buna sinir oluyom çünkü çektiğim resimleri kategorize etmişim açtığım klasörlere dağıtırken hep dosya numaralarıyla oynamak zorunda kalıyorum.Bu çok gıcık bişey yok mu bunun çaresiiiiiiiiiiiii....

• bi arkadas yazilimdan olabilir bende yok dedi ama bende de son yazilim yuklu. hatta bu olay biraz daha ilerledi en son dun farkettim. mesaji atiyorum cevabi geliyor ama bizim mesajin iletim raporu cook sonra geliyor. bu olay 400 lere de ulasmadan oldu. yakinimda servis olsa bide orda yazilim yukletecem ama en yakini 200km ve 1 hafta el koyar telefona bu ruslar

quote:

Orjinalden alıntı: akifcetav
    benim baska bi sorunumda yine mesajlarla ilgili. telefondaki mesaj sayisi 400-500 lere geldiginde yolladigim mesajin ileti raporu geliyo fakat gonderilen mesajlara girdigimde mesaj hala beklemedeymis gibi gorunuyo. iletildi isareti gozukmuyo. SE ye mail attim mesaj hafizasi sinirli oldugundan cogaldikca silmeniz lazim diye sacma bi cevap verdi. bende 1000 mesaj hakkim varken niye 400 de silmeye baslayim veya 999. mesaja kadar saglikli calismasi lazim dedim ama sonra iplemediler bidaha ayni sorunu yasayan arkadas varmi acaba???

• Arkadaslar iletim raporu sorunu tamamen servis saglayicidan kaynaklanan bir durum. Bende yok boyle bir sorun, suan 700 küsür msjım var kayıtlı ve iletim raporları anında geliyor bana .. (Avea kullanıyorum)
  • peki arkadasim iletilen mesajin iletisi geliyo ama gonderilen mesajlara girdigimde iletildi isareti cikmiyo. bu da sence servis saglayicidan midir? su an tekrar bi update yapiyorum. burdaki servis oyle yap dedi. bakalim ne olacak

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

Arkadaslar iletim raporu sorunu tamamen servis saglayicidan kaynaklanan bir durum. Bende yok boyle bir sorun, suan 700 küsür msjım var kayıtlı ve iletim raporları anında geliyor bana .. (Avea kullanıyorum)
  • ya K790 nınen yeni sürümünü nedir?
    ben telefonun kendi güncelleyicisinden yapsam olur mu 4.4mb lık bişey indirmek istiyor evet mi desem?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.