Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

de 800x600 nasıl oluyo fotolar onu anlayamadım ..
  • E kücültüyorsun programla oluyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

E kücültüyorsun programla oluyor ..

olmaz dostum ..resmin orjinal halini koyalım lütfen veya link verelim.. gerçek kalitesini anlayamayız o zaman resimlerin..
  • @tgezer

orjinal boyutlarini bu sayfalara koyarsak baglantisi dusuk olan arkadaslara haksizlik yapmis oluruz, boyutlar buyuk olabiliyor cunku ..
  • resim çekerken deklanşör yerine joystik e basarsanız odaklama ve çekme işini ardarda kendi yapıyor alet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

arkadaşlar bugün telefon kendi kendine kafayı yedi....oyunlara ve uygulamalara gremyorum...işlem başarısız diyo...veya bir oyunu yuklemye çlştıgımda gene yuklnmyo gene işlem başarısız diyo....telefonu fabrka ayarlarına geri döndürdüm...memory card ı biçimlendirdim...telefon hafızasna biçimlendir dedim.hatta telefonun yazılımını gene yukledm fakat sorun hala çözülmedi???????sizce neden yapıyo+++nasıl düzeltebilirmm??

ya arkadaşlar bu sorunu servise götürmeden halledemez myimm??????
    illa servise mi gtcezz????
  • fabrika ayarlarını tel i tamamen silerek mi yaptın ? rehber vs silindi mi yani ..

bir de hafıza kartını çıkarıp dene fabrika ayarlarını ..pili çıkar tak ..takma kartı .. yüklediğin herşeyi sil ..aklıma başka bir şey gelmiyor..
  • http://rapid+share.de/files/9779628/WinAVI_3GP_MP4_Sony_iPod_Video_Converter_v2.0.rar

alternatif bu program la videolarınızı mp4 e rahatlıkla çevirin ben denedim sadece advanced sekmesinden akranı 320x240 a ayarladım diğer ayarları hiç ellemedim nero dan daha kaliteli bi görüntü elde ettim... isteyen diğer ayarlarla da oynayabilir..

not: k700i topiğinden alıntıdır

http://forum.donanimhaber.com/m_3400037/mpage_88/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 25 Ekim 2006; 5:00:12 >

• birkac resimde ben cektım begenecekmısnız bakalım....
    gece cekımıdır bunlar... flassız...
     ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

buda k790 dan oncekı k750 ile cekılmıs fotolar...
    gunduz...

http://www.imagehell.com/out.php/i89330_DSC01780.JPG
    http://www.imagehell.com/out.php/i89329_DSC01779.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKadir34 -- 25 Ekim 2006; 4:01:38 >

• Ya arkadaşlar bi sorunumuz var:k700 kullananlar hatırlıyacaklar çektiğimiz resimlere verilen numaralar resimleri pc ye atıp sildikten sonra yeniden çekmeye başladığımızda gene 1 den başlıyodu.Bu salakca sistem k750 de ortadan kalkmıştı.Ne kadar resim çekersen çek her resme farklı bir no veriyodu.Hem böylece bir telle toplam kaç resim çektiğini biliyodun.Mesela ben ilk k750 mle 8bin küsur resim çekmiştim.Ama şimdi k790 la başa dönmüşüz resimler her seferinde gene 1 den başlıyo,ben buna sinir oluyom çünkü çektiğim resimleri kategorize etmişim açtığım klasörlere dağıtırken hep dosya numaralarıyla oynamak zorunda kalıyorum.Bu çok gıcık bişey yok mu bunun çaresiiiiiiiiiiiii....

• Bu k790 da telefon özelliği kapalıyken kamerasını kullanabiliyor muyuz yoksa bu flight mode walkman telefonlardaki gibi mi?
  • Nerde bu millet yauww,yoksa hala bayramlaşma bitmedi mi?
  • uçuş modunda kamera çalışıyor...

sadece arama fonksiyonu kapanıyor. geri kalan herşey aktif...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 25 Ekim 2006; 12:09:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

uçuş modunda kamera çalışıyor...

teşekkürler
  • quote:

radyo da menülerden çalışmıyor ama servis testlerinden çalıştırabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

quote:

radyo da menülerden çalışmıyor ama servis testlerinden çalıştırabilirsiniz...

pardon dostum haklısın dalgınlıktan dikkat etmedim. düzelttiğin için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

Nerde bu millet yauww,yoksa hala bayramlaşma bitmedi mi?

millet bayram paralarıyla k790 alacak topic şenlenecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

Nerde bu millet yauww,yoksa hala bayramlaşma bitmedi mi?

millet bayram paralarıyla k790 alacak topic şenlenecek

hatta şimdi telefoncudalar dimi onun için geç kaldılar

• bu arada benim usb kablosunu telefon modunda bağlayınca pc suite görmüyor.. my phone explorer , mobil edit vs gibi programlar görüyor ama nedendir anlamadım..
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.