Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokmu bildiğiniz tema falan sitesi veya touch uygulaması gibi başka uygulama
  • www.myk790.lasyk.net

Sitede yüzlerce tema ve duvar kağıdı bulunuyor.

www.getjar.com adresinde de telefon için java uygulamaları bulmak mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 24 Ekim 2006; 21:45:26 >
  • sağolasın arkadaşım. daha bol içerikli bi site varmı
  • otomatik

belge

çay

aynı resmin laptop ekranından çekilmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 24 Ekim 2006; 0:48:33 >

• k790 kullanan arkadaşlar tlf nun kulaklık sesinden memnunmusunuz acaba genelde sesli ortamlarda olduğum için ses seviyesi tatmin ediciyse eğer, bu tlf nu alacağım.kulaklıkta mp3 kalitesi 6233 kadar varmıdır
  • sesi gayet tatmin edici ama kulağa oturması biraz sıkıntılı...
  • arkadaşlar bu hafıza kart yuvasının kapağını nasıl açıyoruz.. şimdi elimde kalacak yahu..
  • k750 de joyistik sorununu çok okudum ama inş bu telde yoktur öle bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: şubat

k790 kullanan arkadaşlar tlf nun kulaklık sesinden memnunmusunuz acaba genelde sesli ortamlarda olduğum için ses seviyesi tatmin ediciyse eğer, bu tlf nu alacağım.kulaklıkta mp3 kalitesi 6233 kadar varmıdır

Dalgami geciyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: şubat

k790 kullanan arkadaşlar tlf nun kulaklık sesinden memnunmusunuz acaba genelde sesli ortamlarda olduğum için ses seviyesi tatmin ediciyse eğer, bu tlf nu alacağım.kulaklıkta mp3 kalitesi 6233 kadar varmıdır

Dalgami geciyorsun

+1000
    6233 mü? oda ne ki?
  • bikactane sorun da ben yazayim. telefonu alali 2 ay oldu ve joystick sizlere omur. sag taraf zor basiyor artik. ve kamera kapagi da baya bir gevsedi. ama yinede seviyorum telefonumu ve SE nin bundan sonra cikaracagi cyber-shot ve 3mp ustu telefona kadar degistirmeyi dusunmuyorum.

bunlarin disinda gecen bi arkadas yazmis mesajlarin iletim raporu farkli saatte geliyo diye. hatta sorun telsimden diyenler bile cikmisti saat ayarlarindaki bolge secimini dogru yaparlarsa tam saatini gosterecektir.

benim baska bi sorunumda yine mesajlarla ilgili. telefondaki mesaj sayisi 400-500 lere geldiginde yolladigim mesajin ileti raporu geliyo fakat gonderilen mesajlara girdigimde mesaj hala beklemedeymis gibi gorunuyo. iletildi isareti gozukmuyo. SE ye mail attim mesaj hafizasi sinirli oldugundan cogaldikca silmeniz lazim diye sacma bi cevap verdi. bende 1000 mesaj hakkim varken niye 400 de silmeye baslayim veya 999. mesaja kadar saglikli calismasi lazim dedim ama sonra iplemediler bidaha ayni sorunu yasayan arkadas varmi acaba???

• valla 400 mesajı bulmadan silerim ben sanırım hiç gelmedi başıma .. se yetkilileri genelde sallama cevaplar veriyolar..
  • @akifcetav okadar para verip alızcaz ve joyistik sorunu olacak sony ericson çözemedi şu joyistik sorununu
  • arkadaslar sorum olacaktı mesaj sesine mp3 koydugumda 15 sn çalıyor ve susuyor bunu hangi mp3 ü koyarsam yapıyor sizdede acaba ölemi eski tel 6670 ti onda öle degildi ful çalıyordu ama k790i de 15 sn falan çalıyor sizce nedendir
  • evet kardeşim bendede öyle zaten doğrusuda bu deyilmidir.
  • walla sendede öleyse sorun yok dogrusunu bilemiyorum çünkü bnm eski telde öleydi cokta önemli bişey degil zaten ilgilendigin için saol :)
  • beyler şimdi bu telde bilgisayarımdaki film yada klipleri izleyebilmem için onları mp4 e çevirip atmak zorundamıyım? wmv destekliyor mu?
  • millet şarjım az gidiyor sanki ne yapabilirim
  • ne kadar gidiyoki? benimki 3.5 günü görüyo. sende ne kadar?
  • yuh bi biz sağlam almışız telefonu :)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.