Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmuyor bu program nasıl yükleyecez bitürlü yapamadım bi anlat bu flaş işini iki tane indirme seçeneği var hangisi ve nasıl yapacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

millet sizin k790 larda oluyormubimiyorum ama hapörlör sesi çok niz ve son sesde cıtırtı yapıyor bazen . acaba nasıl yaparız yav bu işi bide şu hafıza kartını 2gb nereden ucuza alabiliriz.

ben de 1 hafta önce demiştim cızırtıyı ama dikkate alınmamıştı.. update ile düzelmedi .. ama her parçada yapmıyor frekans la alakalı sanırım..

Bu arada ölü pixel olayından bahsetmiş olan arkadaş..aldığın yerde servis testlerini yap ekrana dikkatli bak.. ölü pixel belli eder kendini

servis testlerinden ayrı olarak kamerayı aç ve lensi elinle kapat ekran simsiyah olsun yani .. normal renklerde çıkmayan ölü pixel siyah ekranda çıkabiliyor..

ben bunu alırken yapmadığım için farkedemedim..bende 1 tane çıktı . vatan daki eleman mümkün değil çıkmaz demişti ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 21 Ekim 2006; 23:40:41 >

• demek bu cızırtıdan sende sıkıntıdasın .öyle durumlar oluyorki bazı mp3lerde sanki hapörlör son sesde patlayacak
  • üsttekini indir bilgisayarına.
    sonra da telefonuna gönder. bluetooth ya da kablo ile herneyse.
    telefonuna kaydediğildiği yerden bul ve kur.
    ilk çalıştırdığında izinler kısmından multimedia yı HAYIR olarak seç.

bundan sonra Dosya yöneticisi-uygulamalar'dan TORCH u her seçtiğinde arkadaki kırmızı ışık yanacak.
    geri tuşuna bastığında ise sönecek.

quote:

olmuyor bu program nasıl yükleyecez bitürlü yapamadım bi anlat bu flaş işini iki tane indirme seçeneği var hangisi ve nasıl yapacaz
  • teknosada 879.00 YTL world karta 15 taksit nasıl fiyat ??
  • Genpada 12 Taksitele 830 daha iyi diiLmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sibge

arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama k790i ye m2 kart nerden bulabilirim. internet te bu kartı satan bi site varmı. kocaelide bi kaç yere sordum ellerinde yokmuş... yardımcı olursanız sevinirim

Bir hafta sonra 20 tane, kutusunda, 1Gb memory stick micro (M2) getiriyorum yurt disindan. Tr fiyatından daha uygun fiyata, çogunu ikinci el topiginde "cep telefonu ve aksesuarları" bolumunde vericem isteyenlere. Kartlar geldiginde pm atarim, henuz almadiysan bir tane'de sana veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Ekim 2006; 2:25:47 >
  • bana da haber verir misin ,,
  • dostum banada haber veirmisin bi zahmet bende alıcam
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: sibge

arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama k790i ye m2 kart nerden bulabilirim. internet te bu kartı satan bi site varmı. kocaelide bi kaç yere sordum ellerinde yokmuş... yardımcı olursanız sevinirim

Bir hafta sonra 20 tane, kutusunda, 1Gb memory stick micro (M2) getiriyorum yurt disindan. Tr satiş fiyatından çok daha uygun fiyata, forumda ikinci el topiginde "cep telefonu ve aksesuarları" bolumunde saticam. Kartlar geldiginde pm atarim, henuz almadiysan bir tane'de sana veririm

• peki alttaki light ne oluyor onda yükleyelimmi???????
    quote:

Orjinalden alıntı: qherme

üsttekini indir bilgisayarına.

bundan sonra Dosya yöneticisi-uygulamalar'dan TORCH u her seçtiğinde arkadaki kırmızı ışık yanacak.

quote:

olmuyor bu program nasıl yükleyecez bitürlü yapamadım bi anlat bu flaş işini iki tane indirme seçeneği var hangisi ve nasıl yapacaz

• @tgezer2, @fbburak, @mallorn

Listeye eklendiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Ekim 2006; 1:45:36 >
  • eyvallah....
  • quote:

@tgezer2, @fbburak

Listeye eklendiniz

bennide eklersen sevinirim. bende bi tane daha almayı düşünüyorum.
  • dostum senin cep tel ve aksesuar bölümüne ilan vermene gerek yok biz bitiriiz onların hepsini burda yorma kendini
    quote:

@tgezer2, @fbburak, @mallorn

Listeye eklendiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

dostum senin cep tel ve aksesuar bölümüne ilan vermene gerek yok biz bitiriiz onların hepsini burda yorma kendini
    quote:

@tgezer2, @fbburak, @mallorn

Listeye eklendiniz

Eywallah dostum, eksik olmayasin
    Tr'de bazi ürün gruplari birçok el degiştirdiginden, çogu zaman "şişirilmiş rakamlarla" satişa sunuluyor maalesef. Ürun fiyatlari "herkesce ulaşilabilir" bir seviyeye dustugunde ise teknoloji çoktan yeni standart ve formatlara yelken acmiş oluyor. En basitinden + %18 Kdv çogu durumda gercekten anlamsiz bir kulfet son kullaniciya. Textil'de yaptiklari gibi elektronikte'de kdv oranlarinda bir indirime gitseler çok iyi olacakti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 22 Ekim 2006; 2:58:19 >

• pininfarina kardeş ßende iStiorum 1 GB memory 256 az geLio ßanada ßi güseLLik yaparSan ii oLur
  • ArkadaşLar ßen teLefonu aLaLı 2 gün oLdu ama yeni farkettim 1 tane öLüpixel var ßöLe kuLLanmak zorundamıyım 2 yıL garantiLi genpadan.
  • ne yazıkki 3 tane ye kadar garantiye girmiyo ama tanıdık falansa bastırabilirsin belki.. genelde olmazdı bu ölü pixel ama belki de bu ucuz parti nin bi eksikliği olabilir..
  • o da ekranı sürekli aydıklık tutan bir yazılım sanırım.
    eğer kırmızı ışığın sürekli yanması (torch) işini görüyorsa onu yüklemene gerek yok.
    ama kırmızı ışık zifiri karanlıkta çok işe yarıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

peki alttaki light ne oluyor onda yükleyelimmi???????
    quote:

Orjinalden alıntı: qherme

üsttekini indir bilgisayarına.

quote:

• usb yi dosya aktarma modunda bağlayınca pil şarj oluyor ..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.