Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • update yapmadım. fırsatım olmadı daha. teldeki kendi güncelleme servisi menüsünden yapıcam bugün bi ara. inşallah geçer öyle.
  • geçer diye düşünüyorum bende de macro çekimde problem vardı güncelleme yaptım tüm problemler şimdilik ortadan kalktı inşallah daha bişey olmaz
  • n-gage yapıyor hocam. her ne kadar eski bir model de olsa benzersiz özellikleri olan bi telefon...
    quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@melantis,
    şu anda ülkemiz ve Avrupa piyasalarında radyodan ses kayıt yapan cihaz yok.

• arkadaşlar migg33 ü yükledim gerçektende msn olayı süper herkese tavsiye ederim isterseniz yahomsn e bile girebiliyosunuz çokdaq hızlı tek kelimeyle şahane
  • quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

bu arada bende aklıma gelmişken soriyim. video çekimi sırasında ekranın en sağında ince yeşil bi çizgi oluyo. hatta arada altı kırmızılaşıyo hafif. izlerken yok ama, sadece çekim yaparken var. ben pek anlamadığım için kafama takıldı. acaba bi sorunmudur yoksa herkesinkinde varmı bu?

O çizgi R1CG001'de vardi ama updtae'den sonra ortadan kalkti o sorun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 21 Ekim 2006; 14:26:28 >
  • benimki R1CG001. en son sürüm hangisi? bide telden kendi güncelleme servisi menüsünden güncellemeyle bilgisayardan yapmak arasında bi fark yok dimi?
  • quote:

benimki R1CG001. en son sürüm hangisi? bide telden kendi güncelleme servisi menüsünden güncellemeyle bilgisayardan yapmak arasında bi fark yok dimi?

R1EG001 sonsürüm. Bilgisayar dan yapmak daha riskli. Bence en iyisi şarzı %95-95 lere getirip menüden yapmak
  • quote:

benimki R1CG001. en son sürüm hangisi? bide telden kendi güncelleme servisi menüsünden güncellemeyle bilgisayardan yapmak arasında bi fark yok dimi?

Yanliş yazmişim f.w'yi, dogrusu r1cg001 ok. Sabah mahmurdeligi Aslinda en temizi da-vinci ile update yapmak cunku flash-rom'u da silip supuruyor ne varsa ve sifirdan tertemiz bir işletim systemi kuruyor yani bir nevi format atiyor cihaza. Kendi menusunden veya siteden update'de ise flash-rom'a dokunulmuyor ve sadece update dosyalri eski falsh'in ustune yukleniyor. Yani tam manası ile yapilan iş yeni bir yazılım yuklemek degil, "var olan işletim systemini YENİ UPDATE DOSYALARİ İLE GUNCELLEME" yapiliyor.

Tıpkı windows xp'yi, windows me'nin ustune kurmak gibi birsey. Bana gore en sagliklisi, format atip "sifirdan" bir işletim systemi kurmaktir cihaza. Kezaa K750'de hiçbir zaman netten degil, hep da-vinci ile update yapardim. Temiz, sorunsuz, fabrika çıkısı gibi ama inceden biraz tuzlu (10euro)

• beyler bu telin hapörlörü hoşuma gitmedi bazen cızıttı çıkıyor hele bazen hapörlör patlayacak gibi oluyor nasıl yapacaz bu durumu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

beyler bu telin hapörlörü hoşuma gitmedi bazen cızıttı çıkıyor hele bazen hapörlör patlayacak gibi oluyor nasıl yapacaz bu durumu.

Eğer bahsettiğin sadece sende varsa bende servise götür.Ama genel bir problem varsa yeni bir firmware ile çözülebilir. Ama çok yüksek seste her telefonda cızırtı olur ve bu normaldir.
  • Bende K790 nımı aldım sonunda 690 ytl ye 1 hafta kullanılımıs genpa garantılı. Bilmiyorum ıyımı yaptım.
  • bence kötü yapmışsın 60-70 ytl daha verseydin fatura senin adına kesilseydi artı jelatininden ilk sen çıkarsaydın teli
    neyse genede hayırlı olsun güle güle kulan kazasız belasız
  • Arkadaşlar yarın k790i'ye kavuşuyorum 840 ytl/15 taksitle Sony Bayii'sinden alacağım.Alırken dikkat etmem gereken neler var acaba?

Mesela,ölü pixel vs...
  • arkadaşlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama k790i ye m2 kart nerden bulabilirim. internet te bu kartı satan bi site varmı. kocaelide bi kaç yere sordum ellerinde yokmuş... yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaslar k790 ile ilgili merak ettigim bir soru var.
    makro cekme ozelligine sahip olan bu cihazin, Makro (cm) degerini bilen varmi.
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • millet sizin k790 larda oluyormubimiyorum ama hapörlör sesi çok niz ve son sesde cıtırtı yapıyor bazen . acaba nasıl yaparız yav bu işi bide şu hafıza kartını 2gb nereden ucuza alabiliriz.
  • benimkinde dediğin problemden yok hopörlörde arıza olabilir bence servise gidip bilir kişi tarafından bakılmasında yarar var artı hafıza kartının be 1 gb liğini bile bulamadım sen 2 gb likten bahsediyon

quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

millet sizin k790 larda oluyormubimiyorum ama hapörlör sesi çok niz ve son sesde cıtırtı yapıyor bazen . acaba nasıl yaparız yav bu işi bide şu hafıza kartını 2gb nereden ucuza alabiliriz.
  • @beşkazalı

son seste her melodi ve müzikte olmasada arada cızırtı yapıyo. aynı şeyi bi kaç kişiden daha duydum. ama patlayacak gibi değil hafif bi cızırtı bendeki. ama tizlik yok gayet iyi ses veriyo. güncellemeyle geçermi bilmem ama. piyasada 2 gb lık kartı yok m2nin daha. sadece 1gb lık ve 512mb lik var.

@ sibge

bu adreste var m2 nin 1gb lığı ve 512liği. sanırım nette başka yerdede yok. emin değilim ama.

http://www.genpatech.com/_marka_sayfasi&main_categoryid=69&sub_categoryid=613&grupid=61305&brandid=008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 21 Ekim 2006; 23:20:44 >

• cihazın menülerinde fener olarak kullanma seçeneği olmamasına rağmen basit bir java yazılımı ile, istendiğinde xenon flaşın yanındaki kırmızı ışık sürekli yanar hale getirilip fener olarak kullanılabiliyor.
    bununla ilgili zamanında açtığım başlık kilitlenmişti, yanlış yerde olduğundan herhalde. acemilik..
    http://torchk800.matlista.se/
    işinizi görür.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşlar bu ciahzın kamerasını fener olarak kullanamıyoruz galiba aradım bulamadım k750i de kullanıyoduk bilen varmı?

kullanılmıyo maalesef. sadece flaş mekanizması var. ışık kaynağı olarak kullanılamıyo.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.