Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman yapacağın iş Nero7 yi google den bulup indireceksin,
    Nero Recode2 adlı (Nero yu kurduktan sonra Nero klasöründe görürsün) programı kullanacaksın.

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

• arkadaşlar size çok ilginç bişeyden bahsetcem....

telfonda birine msj attıktan sonra iletim raporu geliyoya..işte bende bu rapor geldğinde saat normal iletilen saatten 1 saat ileri göstryo..yani mesela bnm msjm aslında 22:38 de iletlyoo ama saat olarak 23:38 gözüküyo ne iştir anlamadım...acaba neden bölöe gözüküyodur..bi bilgsi olan var mı???
  • evet aynı sorun bendede var..nedendır bılemıyorum ama bır saat fark var raporlarda..acaba bu sebeke ıle baglantılı olabılırmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMS21

evet aynı sorun bendede var..nedendır bılemıyorum ama bır saat fark var raporlarda..acaba bu sebeke ıle baglantılı olabılırmı??

ya bencede ya şebekeyle ilgilidir die düşünyorumm...yani yazılımsal bi problem değildir herhalde..???
    bu arada bnm hat (aVea)----
  • telsim kullanıyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMS21 -- 21 Ekim 2006; 0:47:21 >

•  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

• çok ilginç bişiy yaa...aslında önmli bişi değil ama neden bööle çok merak ettim..bu arada bnm telefnun versiyonu R1EG001 belki de yazılımsladır...acaba başka bu olayı yaşayan var mı?
  • Nero'nun en son versiyonunda (7.5.7.0) K790'in ekran cozunurlugu olan 320*240'a destek verilmeye baslandi arkadaslar. Menu'den, "mobile" yerine "sony memory stick video" sectiginizde, tum videolar muhtesem bir kalite'de mp4'de cevriliyor. Video 320*240 cozunurlukte oldugu icin K790 otomatik olarak "full ekran" moduna geciyor ve muhtesem kalitede bir video keyfi sunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

quote:

Orjinalden alıntı: SMS21

evet aynı sorun bendede var..nedendır bılemıyorum ama bır saat fark var raporlarda..acaba bu sebeke ıle baglantılı olabılırmı??

ya bencede ya şebekeyle ilgilidir die düşünyorumm...yani yazılımsal bi problem değildir herhalde..???
    bu arada bnm hat (aVea)----

aynı sorun benim siemens'te de var sorun telsimle ilgili birşey yani şebekeden kaynaklanıyor.
  • arkadaşlar bu ciahzın kamerasını fener olarak kullanamıyoruz galiba aradım bulamadım k750i de kullanıyoduk bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşlar bu ciahzın kamerasını fener olarak kullanamıyoruz galiba aradım bulamadım k750i de kullanıyoduk bilen varmı?

kullanılmıyo maalesef. sadece flaş mekanizması var. ışık kaynağı olarak kullanılamıyo.
  • e nede olsa xenon flaşh yani dimi öle normal ışık değil yani
    quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşlar bu ciahzın kamerasını fener olarak kullanamıyoruz galiba aradım bulamadım k750i de kullanıyoduk bilen varmı?

kullanılmıyo maalesef. sadece flaş mekanizması var. ışık kaynağı olarak kullanılamıyo.
  • aynen öyle. fotoğraf çekiminde büyük artısı var flaşın. gece çekimlerinde müthiş güzel fotolar çekiyo. ama lamba fonksiyonu yok. çok da şart değil zaten... ekran az buçuk iş görüyo karanlıkta...
  • buda benim ufaklık

• bu ne güzellik yaw

maaşallah! allah bağışlasın...
  • Allah razı olsun
  • bu arada bende aklıma gelmişken soriyim. video çekimi sırasında ekranın en sağında ince yeşil bi çizgi oluyo. hatta arada altı kırmızılaşıyo hafif. izlerken yok ama, sadece çekim yaparken var. ben pek anlamadığım için kafama takıldı. acaba bi sorunmudur yoksa herkesinkinde varmı bu?
  • valla şimdi denedim öyle bir cizgiye denk gelmedim pürüssüz çekiyo sende neden öle merak ettim ya yazılımsal bir sorun olabilirmi acaba??
    quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

bu arada bende aklıma gelmişken soriyim. video çekimi sırasında ekranın en sağında ince yeşil bi çizgi oluyo. hatta arada altı kırmızılaşıyo hafif. izlerken yok ama, sadece çekim yaparken var. ben pek anlamadığım için kafama takıldı. acaba bi sorunmudur yoksa herkesinkinde varmı bu?
  • benim çekimde net bi problem yok ama en sağda görüntünün bittiği yerde incecik bi yeşil çizgi var işte. sadece çekimde. izlerkende gayet net ve sorunsuz. yazılımsalmı donanımsalmı hiç bilmiyorum çünkü pek anlamam bu işlerden. iş çıkartmasa bari.

anlayan biri çıkar inşallah.
  • zannetmiyorum iş çıkartacağını update ettinmi cihazı?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.