Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: realcem

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@melantis,
    şu anda ülkemiz ve Avrupa piyasalarında radyodan ses kayıt yapan cihaz yok.

Radyodan ses kayıtı yapan tek cihaz nokia 3300 dır arkadaşlar kullandıgım için biliyorum

Evt .aac formatinda oldukça kaliteli kayitlar yapiyordu o cihaz ama en buyuk eksikligi hafıza kartının 256mb'tan fazla destegi yoktu ve harici bir kaynaktan ses kaydi yapmaya kalktiginda cihaz re-start atiyordu kendi-kendine.
  • Hmm. Bu modeli hiç incelememiştim. Doğrudur. Güzel o zaman
  • arkadaşlar dünden beri teldeki çağrıları silmek istediğimde(tümünü sil dediğimde) alet yaklaşık 30 saniye bekliyo. sanki daha önce yoktu gibi. buna dikkat eden varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 20 Ekim 2006; 0:52:50 >
  • 10 sn falan sürdü
  • arkadaşlar bugün mp3 lerimi arkadaşımın kulaklığıyla (philipsin bi modeliydi ama)) dinledm...yani inanamadım.nerde orjianl kulaklık nerde o philipsle dinledgm ses...gerçekten ii bi kulaklıkla ses çok gusel veriyo telefon...yani eski w800 ümden hiç bi eksii yoktu...ama bn kulak içi kulaklık almak istyorum...yani önerilernzi beklyorum....yalnız fiyat çok fazla olmasın max 40 ytl olursa ii olur bn philipsin bi modelini buldum SHE8500 hatta fyatı da 40 ytl idi.ama nası ses verir bilemicem kullanan arkdşlar veya başka bi önersi olan arkdş varsa bna bi yardımcı olsun.açıkçası 40 bilemednz 50 ye alabileceğim en iyi kulak içi kulaklık hangsi???şimdiden teşekkrüler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkangs -- 20 Ekim 2006; 1:24:55 >
  • arkadaşlar biras araştırmadan snra 3 farklı model arasnda kaldım...
    1-philips SH8500 Frekans tepkisi : 6 - 23 500 Hz
    Empedans : 16 Ohm Hassasiyet : 102 dB

2-creative EP630 Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensivity: 106dB

3-sennheiser CX300------- Frequency response:18Hz - 21kHz *Impedance:16 Ohm
    *Sound pressure level (SPL):112 dB (1 kHz, 1 Vrms)

işte arkadaşlar özellkleri de bööle ..fyatlar da bööle :philips 40 ytl creative:50 ytl sennheiser:tam blmyorum ama 70-80 civarı galiba.... her ne kadar başta 40 ı geçmsn desm de almışken iisinni alalım...sizce hangsni almak daha mantıklı...???? muhtemelen bi çok arkadş sennheiser dicek ama diğer ürünleri eğer kullanan varsa bi yardımcı olsun acilllll!!!!teşekkürler...

arkadaşlar bu arada kusura bakmayın telefonlar bölümnde kulaklıklardan falan bhsedyorum ama sonuçta bu kulaklıı k790 için kullancağım için soruyorumm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkangs -- 20 Ekim 2006; 4:00:30 >

• hiç düşünme sennheiser cx300 al. bi kaç gün önce bende sormuştum aynı şeyi burda. sağolsun işten anlayan arkadaşlar çok yardımcı oldular. ben henüz almadım ama dün sesini dinleme fırsatım oldu bi arkadaşım cx300ünün. tek kelimeyle mükemmel ses veriyo cx300. kendi phm-70 imden utandım valla. yılladır walkmanime ve mp3 çalarıma bi dolu kulaklık aldım(hepsi ya sony yada philips) ama hiç birinden böyle kaliteli bi ses duymadım. adamlar bu işin uzmanı tek kelimeyle.

sende hiç düşünme bence. o fiyata değer çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 20 Ekim 2006; 6:13:14 >
  • @mertkangs

orjinal kulakligi ben parcaladim bile. otoya baglamak icin aparat yaptim :)
    bende hic dusunmeden cx-300 diyorum. bahsettigin diger kulaklari inceleme firsatim olmadi ama cx300 un ustunde bi performans sergileyeceklerini sanmiyorum. ben cx300 kullaniyorum memnunum ve siddetle tavsiye ederim.
  • ben listeyi tamamen doldurdum. bikac yeri arayarak ve diger tellerden cagri atarak. tumunu sil dedim 6 - 7 saniye surdu. bir kac kere de denedim hep ayni 6 veya 7 saniye. senin ki niye okadar uzun surdu acaba merak ettim simdi. daha iyi bilen arkadaslarin yorumlarini bekliycez artik

quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

arkadaşlar dünden beri teldeki çağrıları silmek istediğimde(tümünü sil dediğimde) alet yaklaşık 30 saniye bekliyo. sanki daha önce yoktu gibi. buna dikkat eden varmı acaba?
  • @akifcetav

bende anlamış değilim. daha önce bu kadar sürmüyodu sanki. çok dolu olduğundan dicem ama sende doldurmuşsun. menüde bi yavaşlama yok ama bu kafama takıldı. bi iş çıkarmaz umarım başıma.
  • @beşkazalı

Şeffaf kılıf yok Türkiye'de ben ingiltereden aldım ..
  • arkadaşlar önceden k750i kullanıyodum cihaz zamanla resim çeke çeke resim çekme tuşu renk verdi aşındı
    acaba bu k790 dada olurmu bu konuda bilgisi olan varmı?
  • @fbburak

Ben k750 inin resim cekme tusunu gormedim. Ama k790 daki tus eskiyecek gibi durmuyo pek ..
  • banada öle geliyor ama genede korka korka basıyorum oksitlenmesin diye
    quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

@fbburak

Ben k750 inin resim cekme tusunu gormedim. Ama k790 daki tus eskiyecek gibi durmuyo pek ..
  • millet bu tele çift kart takamıyoz herhalde yv
    bi yardım
  • arkadaşım k750 i ye taktı menüde çıktı fakat oyunların veya bi klasörün içinde çıktı menüsü bu telefonada takılıcağını düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

millet bu tele çift kart takamıyoz herhalde yv
    bi yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

arkadaşlar dünden beri teldeki çağrıları silmek istediğimde(tümünü sil dediğimde) alet yaklaşık 30 saniye bekliyo. sanki daha önce yoktu gibi. buna dikkat eden varmı acaba?

Sende yine 30 sn bekliyormus, bende 1dk civarinda bekliyor sinir oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

arkadaşlar biras araştırmadan snra 3 farklı model arasnda kaldım...
    1-philips SH8500 Frekans tepkisi : 6 - 23 500 Hz
    Empedans : 16 Ohm Hassasiyet : 102 dB

2-creative EP630 Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensivity: 106dB

3-sennheiser CX300------- Frequency response:18Hz - 21kHz *Impedance:16 Ohm
    *Sound pressure level (SPL):112 dB (1 kHz, 1 Vrms)

işte arkadaşlar özellkleri de bööle ..fyatlar da bööle :philips 40 ytl creative:50 ytl sennheiser:tam blmyorum ama 70-80 civarı galiba.... her ne kadar başta 40 ı geçmsn desm de almışken iisinni alalım...sizce hangsni almak daha mantıklı...???? muhtemelen bi çok arkadş sennheiser dicek ama diğer ürünleri eğer kullanan varsa bi yardımcı olsun acilllll!!!!teşekkürler...

arkadaşlar bu arada kusura bakmayın telefonlar bölümnde kulaklıklardan falan bhsedyorum ama sonuçta bu kulaklıı k790 için kullancağım için soruyorumm...

Hiç dusunmeden sennheiser alabilirsin, her şeyiyle kefilim. Bu arada şansına küs, 5 dk önce kutusunda-sifir Sennheiser CX300'ü 45ytl'ye sattim forumda. Msj'ini beş dk önce gormus olsaydim sana verirdim İşte ilanim;http://forum.donanimhaber.com/m_9920335/mpage_1/key_//tm.htm#9941178

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 20 Ekim 2006; 12:28:04 >

• k790 da güzel bi video oynatıcı var mı ? video dosyalrında wmv acamıorum mesela hangi uzantıları nasıl izleriz bu telefon da sadece mp4 mü mesela sadece mp4 ise güzel bi oynatıcı ve diğer dosyaları mp4 e ceviren başarılı bi converter tavsiyesi verirseniz cok sevinicem

saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİMBA

quote:

Orjinalden alıntı: melantis

ARKADAŞLAR KİMSE CEVAP VERMEDİ TELDEN YANİ GPRSDEN UPDATE KAÇ KONTÖR YİYOR + SEUS DAKİ GİBİ GÜZEL OLUYORMU?

melantis sende k790 mı var..

BU ARALAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SON OLARAK Bİ PİYASA ARAŞTIRMASI VE DEĞERLENDİRME YAPIYORUM. 15 AYDIR K750 KULLANIYORUM.

ŞU AN ANKARADA EN UCUZ NAKİT 794 YTL!
    (K750 YE 350 VERİYOLAR CANIMI SIKIYO)
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.