Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim için en pozitif done minimum k750 kadar iyi fotoğraf çekmesidir. fazlasını istemiyorum.

bu arada edge bayağı iyi ..sayfalar hızlı açılıyo
  • K750 türkiyeye ilk geldiinde almıştım doğubanktan spot.Daha kvk mvk ortada yokken.O telin versiyonu r1j..diye başlıyodu.Tam 13 ay kullandım ilk defa bir teli.Fakat çok cazip bir teklifle karşılaşınca dayanamayıp sattım.Gittim gene k750 aldım.Bu sefer r1a..diye başlıyodu versiyon.Ama ben hayal kırıklığına uğradım ilk telle karşılaştırınca.Bir kere fotolar ve vido çok kötü çıkyordu.Ve ilk telde 6 gün giden şarj 3 güne düşmüştü bunda.Bu sefer zararına eldn çıkarıp gidip gene k750 aldım.Bunun da versiyonu r1c..die başlıyodu.Ama benim ilk telin yanından bile geçmiyodu resimler.Moralim okadar bozulmuştu ki k750 den soğudum.Bu adamlar teli geliştirecekleri yerde batırmışlar.Bu ne biçim bir anlayış ben anlamadım.Fiyatı birden düşünce k790 a yazıldım.Bence bu tel harika.S700 ün o muhteşem piksel çözünürlüğünü bu tele koymuşlar.Çektiğim fotolar samimiyetimle söylüyorum nefis.Arkadaşımın n73 ü var 1185 ytl ye aldı.O da güzel bir tel ama arada nerdeyse 400 ytl fark var ve fotolarımızı pc ye atıp karşılaştırıyoruz belirgin bir fark yok.Tek sıkıntım birazcık büyük olması.Eh ne yapalım o kadar kusur kadı kızında da olur..Fiyat performans aralığı ve mantık k790 diyor,gerisi faso fiso..

• arkadaşım cepde msn i nasıl kullanıyon nerden yükledin bilgilendirirsen sevinirim..
    quote:

Orjinalden alıntı: SMS21

quote:

Orjinalden alıntı: haytakuzen

arkadaslar messenger için gereken mig33 programını telefona yükledim. fakat ayarlarını bilmiyorum. bu programın ayarları nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz.? kurulum için kaç kontör gider.. şimdiden teşekkürler..

mig33 ü bilmiyorum..ama ben k790 da ceptemsn kullanıyorum..bence engelleme seceneklerı olsun durum seceneklerı olsun cok kullanıslı program..daha once k750 de de kullanıyordum..
  • telefondakı tarayıcıdan wap.ceptemsn.com a girip java secenegını secıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

K750 türkiyeye ilk geldiinde almıştım doğubanktan spot.Daha kvk mvk ortada yokken.O telin versiyonu r1j..diye başlıyodu.Tam 13 ay kullandım ilk defa bir teli.Fakat çok cazip bir teklifle karşılaşınca dayanamayıp sattım.Gittim gene k750 aldım.Bu sefer r1a..diye başlıyodu versiyon.Ama ben hayal kırıklığına uğradım ilk telle karşılaştırınca.Bir kere fotolar ve vido çok kötü çıkyordu.Ve ilk telde 6 gün giden şarj 3 güne düşmüştü bunda.Bu sefer zararına eldn çıkarıp gidip gene k750 aldım.Bunun da versiyonu r1c..die başlıyodu.Ama benim ilk telin yanından bile geçmiyodu resimler.Moralim okadar bozulmuştu ki k750 den soğudum.Bu adamlar teli geliştirecekleri yerde batırmışlar.Bu ne biçim bir anlayış ben anlamadım.Fiyatı birden düşünce k790 a yazıldım.Bence bu tel harika.S700 ün o muhteşem piksel çözünürlüğünü bu tele koymuşlar.Çektiğim fotolar samimiyetimle söylüyorum nefis.Arkadaşımın n73 ü var 1185 ytl ye aldı.O da güzel bir tel ama arada nerdeyse 400 ytl fark var ve fotolarımızı pc ye atıp karşılaştırıyoruz belirgin bir fark yok.Tek sıkıntım birazcık büyük olması.Eh ne yapalım o kadar kusur kadı kızında da olur..Fiyat performans aralığı ve mantık k790 diyor,gerisi faso fiso..

K750-W800 familyasının gelmiş-gecmiş en iyi f.w R1AA008. Herseyi ile dört/dört'lik bir f.w'di

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

K750-W800 familyasının gelmiş-gecmiş en iyi f.w R1AA008. Herseyi ile dört/dört'lik bir f.w'di

Ya hocam onuda kullandım.İnan ki r1j..nin avantajlarını yakalayamadım.En basitinden şarj olayı.2 sefer batarya değiştirdim pil sorunludur belki diye.Iııhh olmadı olmadı.İlk 750 min yeri asla diğer 750 lilerle dolmadı.Ama k790 bu hasreti dindirdi.Çok memnunum..

• quote:

S700 ün o muhteşem piksel çözünürlüğünü bu tele koymuşlar.Çektiğim fotolar samimiyetimle söylüyorum nefis..

şu nefis fotoları bi görelim arkadaşlar .buraya mı koyalım yoksa başka topic mi açılsın ..

bu arada

http://www.newmobile.nl/eur/en/photos.php?phone_id=18878ba

bu sayfanın en altında bi dolu foto var k790 la çekilmiş.Kimse boşuna uğraşmasın mal kendini belli ediyo. İlk defa bir telefonu detaylı incelemeden aldım SE nin kalitesi tartışılmaz diye ,,sadece bu topiğin ilk sayfasındaki resimlere ve yorumlara baktım ve hata ettim.Linkteki resimleri önceden görseydim kesinlikle almazdım...

• quote:

Orjinalden alıntı: hustler88

quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

730 ytl oldu telefon yuh be

kardeş nerde bu fiyata acaba? bir de taksit olayı var mı? varsa ne kadar?

izmir çankayada bu fiyata veriyolar ayrıca su an internette 750 ytl civarı ve taksit imkanları var..

• quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

quote:

S700 ün o muhteşem piksel çözünürlüğünü bu tele koymuşlar.Çektiğim fotolar samimiyetimle söylüyorum nefis..

şu nefis fotoları bi görelim arkadaşlar .buraya mı koyalım yoksa başka topic mi açılsın ..

bu arada

bu sayfanın en altında bi dolu foto var k790 la çekilmiş.Kimse boşuna uğraşmasın mal kendini belli ediyo. İlk defa bir telefonu detaylı incelemeden aldım SE nin kalitesi tartışılmaz diye ,,sadece bu topiğin ilk sayfasındaki resimlere ve yorumlara baktım ve hata ettim.Linkteki resimleri önceden görseydim kesinlikle almazdım...

Kusura bakmasın da, o fotografları hangi öz..lü cektiyse kotu cekmek adina elinden geleni yapmiş amcam K790'i hiç bilmeyen biri baksa o fotolara, gider aninda hiç dusunmeden N73 alir Fotolari ceken amcaya mail atalim da, gelsin bizim topic hatta forumda K790 ile nasil fotograf cekilirmiş gorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 19 Ekim 2006; 0:42:59 >

• şu nefis fotoları bi görelim arkadaşlar .buraya mı koyalım yoksa başka topic mi açılsın ..

bu arada

Çektiğim resimler işyerimdeki pc de.Yarın bir iki tane becerebilirsem koyarım buraya.Daha önce hiç yapmadım ama yukarda anlatılmıştı nasıl yapılacağı bende denerim.Birde tabi herkesin beklentisi farklı farklıdır.Bana göre muhteşem olan size göre vasat olabilir.Bunu gayet normal karşılarım..

• dostum kullanımı ücretlimi peki?
    quote:

telefondakı tarayıcıdan wap.ceptemsn.com a girip java secenegını secıyorsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

quote:

bu arada

Biz hiçbir şey için uğraşmıyoruz arkadaşım. Çektiğimiz fotoyu değiştirmiyoruz da... Kendin görebiliyosun.
    Bu yetenek işi biraz, ışık ve ayar olaylarını bilmek gerek. Ben 4. yılıma gireceğim kameralı tel kullanma konusunda.
    Tel kameralarını çok iyi de tanıyor olabilirim. N70 inden tut, k750 / w800 / w810, N90, 6630 vs.. vs. hepsini kullandım.
    Bunun alışkanlığı veya tecrübesi de olabilir bilemiyorum. Kaliteden memnun değilsen yapacağın tek şey var: satmak.
    N73 fotolarını seviyorsun madem, ben sana takas edebileceğin birini sunayım. Tamamen güvenilir. 10 günlük cihazı var. Düşünürsen PM yolla.

• ya ben k790 kötü çekiyo diyenlere hayret ediyorum..allah aşkına daha nasıl çeksinn????
    geçenlerde gittim fotografçıya bi resim bastıralım bakalım kalitesi nasıl dedim....yani açıkça sölüyorum.fotografçı da resmin kalitesine bayıldı ben de...sonra adam bana anlamadığım bi çok fotorafçılık teriminden falan bahsetti....bişilerle karşılaştırdı.ve alete tek kelimeyle SÜPER dedi....

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Allah aşkına daha nasıl çeksin!!!!

bunlarda orjinal boyutları::::::

http://img172.imageshack.us/img172/9273/dsc00226yj9.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/189/dsc00244ll9.jpg

http://img455.imageshack.us/img455/8890/dsc00258op6.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

ya ben k790 kötü çekiyo diyenlere hayret ediyorum..allah aşkına daha nasıl çeksinn????
    geçenlerde gittim fotografçıya bi resim bastıralım bakalım kalitesi nasıl dedim....yani açıkça sölüyorum.fotografçı da resmin kalitesine bayıldı ben de...sonra adam bana anlamadığım bi çok fotorafçılık teriminden falan bahsetti....bişilerle karşılaştırdı.ve alete tek kelimeyle SÜPER dedi....

Allah aşkına daha nasıl çeksin!!!!

bunlarda orjinal boyutları::::::

http://img172.imageshack.us/img172/9273/dsc00226yj9.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/189/dsc00244ll9.jpg

http://img455.imageshack.us/img455/8890/dsc00258op6.jpg

dostum bişey sorcam şu videoda 176x144 dezavantajı olayı nedir?? yani kaydettiğimiz videoyu tam ekran değil de sadece ortada çerçeve içinde bu ebatta mı izlebiliyoruz??? ya da pc demi bu çözünürlükte çıkıyo?? yani k790 ın video çekiminden memnun kalır mıyım ? N72 ninkinden daha mı kötü? mp4 destekliyodu dimi k790?

• @xatixungur

" dostum bişey sorcam şu videoda 176x144 dezavantajı olayı nedir?? yani kaydettiğimiz videoyu tam ekran değil de sadece ortada çerçeve içinde bu ebatta mı izlebiliyoruz??? ya da pc demi bu çözünürlükte çıkıyo?? yani k790 ın video çekiminden memnun kalır mıyım ? N72 ninkinden daha mı kötü? mp4 destekliyodu dimi k790?"

ya telefonda istediğin gbi izleyebilirsin.ister tam ekran ister küçük.....

pc de izlerken boyutunn çok büyük olmasını beklemicen.çok kaliteli video çekemiyo...hala 3gp yapıyo sony ericsson...yani bence yeterli..şu an n93 haricindeki diğer telefonların video çekimlerini de ben pek begenmiyorum ama sonuçta mp4 hr zmn 3gp den daha ii......bu arada N72 innkinden kötü olmasi lazim onlar mp4 kaydediyo..bzim ki 3gp

mp4 oynatabiliyosunn.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkangs -- 19 Ekim 2006; 2:12:03 >

• Bi-iki tema da benden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 19 Ekim 2006; 9:58:30 >

• bu cepte msn olayini k790da kullanan varmi acaba ? ben telefondan girdim telefon modeliniz desteklenmiyo dedi indiremedim. kullanan varsa bana dosyayi pc den indirebilecegim bi yere koyarsa memnun oldurum.

quote:

telefondakı tarayıcıdan wap.ceptemsn.com a girip java secenegını secıyorsun..
  • Arkadaslar bi sorum daha olacak.
    turkce olmadigi icin telefonda tam olarak turkcesini yazamayacam ama telefonunu ingilizceye cevirip bakan arkadaslar bana yardimci olabileceklerdir.

kamera acikken ayarlar kismina girdigimizde `Metering Mode` var. ve `Normal` `Spot` diye iki secenek var. spotu secince hatta ortaad bi + isareti gozukuyo. bu sadece o artinin gorunup gorunmemesi olayimidir yoksa baska biseylerede etkisi varmi. simdiden tesekkurler
  • Arkadaşlar size bir sorum var . K790 hoparlörlerinden gelen ses kalitesi W810i gibi düşük mü ve birde bu sesin kalitesi nasıl ? Acil cevap verirseniz sevinirim...
  • w810 kadar ses cikartiyor k790i. ama guncelleme yapinca azda olsa artiyor ses seviyesi. kalite olarak ta tatmin edici bir kalite sunuyor. tavsiye ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar size bir sorum var . K790 hoparlörlerinden gelen ses kalitesi W810i gibi düşük mü ve birde bu sesin kalitesi nasıl ? Acil cevap verirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.