Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:
  • 730 ytl oldu telefon yuh be
  • K790i -- Desteklenen Audio ve Video Formatları

Bu bilgiler whitepaper'dan, bizim yalancı sonyericsson mühendisleri yazmış.

Telefon bedava olmuş arkadaşlar bu arada ...
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

bu nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

arkadaşlar lütfen resim koyun buraya görelim makinemizin marifetlerini .. şu an ciddi ciddi iade edip başka model almayı düşünüyorum ...

iade edip ne almayı düşünüyon resim için bundan iyisini zaten bulamazsın ama başka bir seçeneğin varsa bilmem
  • amma kirlenmis yaw cok pis oynarimda

• opr

cihazı güncelledim yarım saatte güncellendi sanki pcye format atıyorum herneyse macro srunum şimdilik düzeldi gibi
    ama arasıra gene takılıyo acaba benmi biyerde hata yapıyorum anlamadım bir müddet kullanıyım telefonu anlarız hehalde
    şimdilik ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

amma kirlenmis yaw cok pis oynarimda

normal fotolarını da koyar mısın dostum ..makrolar güzel...
  • Telefonda Real Video 8.0 ve WMV desteği olması gerçekten iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 19 Ekim 2006; 22:12:08 >
  • quote:

telefon t-mobile ın s.e ye özel ürettirdiği D750 modeli her şeyiyle K750 nin aynısı sadece kasası w800 kasası..

resimleri farklı kaydedip exif bilgilerine bakabilirsiniz.. feryadımı anlayın diye koydum arkadaşlar şaka yapmıyorum .şuraya koyacak kalitede bir tek resim bile çekemedim daha ya..

Tek değilsin..Aynı sorunu bende yaşıyorum..14 ay k750 kullandım..bır cok fotom var..çok güzel çok kaliteli fotolar..tlf kasası yıprandığı için telimi sattım ve k790 a geçtim..ama açık olayım foto kalitesi beni hiçmi hiç memnun etmedi şimdilik..arkadaşlar o ankı duruma gore ayar yapın demısler fakat slr makınalarada cok alışkın bırı olarak o ayarları gayet ıyı bılıyorum..canon eos300 makınam var..fakat bu k790 resım kalıtesı benı bır turlu mutlu etmedı..bır guzel resım yakalayamadım..

benım gozlemledıgım k790ın resımlerı cok soft yanı hafıf bulanık cektıgı..(k750 ye göre)k750 de ıse resımler cok daha keskın (sharpness)

• @m4hs3r

buraya koydugumuz ornek fotograflarda flaşı kapatıp cekım yaparsak telın kalıtesının daha ıyı anlasılacagını dusunuyorum ben..cunku fotografcılıkta flaş cok zorunlu olmadıkca kullanılmaz..helekı cok yakın cekımlerde..flaşla hıc bır zaman gercek renklerı yakalayamayız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMS21

Tek değilsin..Aynı sorunu bende yaşıyorum..14 ay k750 kullandım..bır cok fotom var..çok güzel çok kaliteli fotolar..tlf kasası yıprandığı için telimi sattım ve k790 a geçtim..ama açık olayım foto kalitesi beni hiçmi hiç memnun etmedi şimdilik..arkadaşlar o ankı duruma gore ayar yapın demısler fakat slr makınalarada cok alışkın bırı olarak o ayarları gayet ıyı bılıyorum..canon eos300 makınam var..fakat bu k790 resım kalıtesı benı bır turlu mutlu etmedı..bır guzel resım yakalayamadım..

benım gozlemledıgım k790ın resımlerı cok soft yanı hafıf bulanık cektıgı..(k750 ye göre)k750 de ıse resımler cok daha keskın (sharpness)

ya hem bulanık hemde çizgiler arası kırıklıklar çok ..yazılar net okunmuyor .renkler birbirine giriyor yaşı 35 in üzerinde olan varsa bilir eskiden video kasetlerde izlediğimiz filmler vardı üzerine 100 kere kayıt yapmaktan film bi garip olurdu . ne bileyim işte ya aklıma bu örnek geldi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 18 Ekim 2006; 22:30:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SMS21

@m4hs3r

buraya koydugumuz ornek fotograflarda flaşı kapatıp cekım yaparsak telın kalıtesının daha ıyı anlasılacagını dusunuyorum ben..cunku fotografcılıkta flaş cok zorunlu olmadıkca kullanılmaz..helekı cok yakın cekımlerde..flaşla hıc bır zaman gercek renklerı yakalayamayız..

önce flassiz cektim ama ortam isigi nedeniyle resimler hosuma gitmedi.bunlar belge modu flas acik fotolar..önerin icin sagol
  • evet haklısın..+bılırım o vıdeo kasetleri..

şimdi bizmi yanlış yapıyoruz yoksa telmi iyi cekemıo???bence ayrı bır topık acalım ve k790ı olan herkes oraya cektıklerı fotoları yuklesın..
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Okuldaki bilgisayar laboratuvarı ve kütüphaneden örnekler...
    İyi foto çekemiyorum diyenlere hayret ediyorum. Çekiyorum, eve geliyorum ve bu şekilde.
    Kötü foto çekemedim ben de daha inanın arkadaşlar. Bir defa bile.

• arkadaslar messenger için gereken mig33 programını telefona yükledim. fakat ayarlarını bilmiyorum. bu programın ayarları nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz.? kurulum için kaç kontör gider.. şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedefb

730 ytl oldu telefon yuh be

kardeş nerde bu fiyata acaba? bir de taksit olayı var mı? varsa ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haytakuzen

arkadaslar messenger için gereken mig33 programını telefona yükledim. fakat ayarlarını bilmiyorum. bu programın ayarları nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz.? kurulum için kaç kontör gider.. şimdiden teşekkürler..

mig33 ü bilmiyorum..ama ben k790 da ceptemsn kullanıyorum..bence engelleme seceneklerı olsun durum seceneklerı olsun cok kullanıslı program..daha once k750 de de kullanıyordum..
  • bi değişiklik olsun tema çok hoşuma gitti

http://-----.de/files/37254340/BlueBells70464.rar.html
  • quote:

bi değişiklik olsun tema çok hoşuma gitti

http://-----.de/files/37254340/BlueBells70464.rar.html

Süper thema,usta sağol.Arada bir böyle pozitif doneler gelirse ii olur.Bu arada cimboma geçmiş olsun,en çok Ardanın emeği ziyan oldu(ilk yarıdaki) ona üzüldüm.Yönetim istifa...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.