Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: akifcetav

w810 kadar ses cikartiyor k790i. ama guncelleme yapinca azda olsa artiyor ses seviyesi. kalite olarak ta tatmin edici bir kalite sunuyor. tavsiye ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar size bir sorum var . K790 hoparlörlerinden gelen ses kalitesi W810i gibi düşük mü ve birde bu sesin kalitesi nasıl ? Acil cevap verirseniz sevinirim...

Ah birde sesi P910 gibi olaydı
  • onu hiç denemedim bilemiycem. ama bence yeteri kadar ses çıkarıyo. herşeyinden memnunum telefonumun.
  • Pazartesi amerikadayim .. HPM-82'ime kavusucam :)
  • Bu arada kiz arkadasim bir haftaligina Dubai'ye gidiyor arkadaslar, bir sey isteyen var mi?
  • yeni cekimler sicak sicak
     ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

burasi neresi demeden söyleyim Almanya/Münich
  • selam arkadaşlar yarın k790i me kavuşuyorum. yarına kadar nasıl beklicem . of yaaa. yav millet iyi mi kötümü yaptık acaba yav neyse hayırlısı
  • ARKADAŞLAR KİMSE CEVAP VERMEDİ TELDEN YANİ GPRSDEN UPDATE KAÇ KONTÖR YİYOR + SEUS DAKİ GİBİ GÜZEL OLUYORMU?
  • @melantis

Ben update i SEUS ile yaptim ki bence en sagliklisi bu. Ceptende ortamala 200-250 kontor gider sanirim update için ...

@beskazali

Hayirli olsun, güle güle kullan ... Telefonu eline alinca heyecandan karnina agrilar gircek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgàrd -- 19 Ekim 2006; 17:43:08 >
  • peki ben buna şeffaf kılıf nereden alabilirim
  • @ _PHP[Midgard]

TŞK. AMA BEN HİÇ SEUSTAN UPDATE YAPMADIM.15 AYLIK K750 KULLANICISI OLARAK. EN İYİSİ ASYA TELECOMA YÜKLETMEK.

@ beşkazalı

ANKARADA K790 ADINA HİÇBİR KILIF ÇEŞİDİ YOK!

+++ RADYODAN SES KAYDI VARMI ARKADAŞLAR?

TEK UMUDUM YAZILIMLA MP4 VİDEO KAYIT İMKANI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 19 Ekim 2006; 17:59:16 >
  • @melantis,
    şu anda ülkemiz ve Avrupa piyasalarında radyodan ses kayıt yapan cihaz yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

peki ben buna şeffaf kılıf nereden alabilirim

o şeffaf dediğin sert olan kılıflarmı eğer öle ise başka bir modelde kullanan arkadaşım vardı telefonun büyük gösteriyor ve farkında olmadan parlak yüzeyini çiziyo en iyisi deri kılıf al bence daha kullanışlı görsellik olarak ta şeffaftan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 19 Ekim 2006; 19:08:06 >
  • Valla ben hala şoktayım 1000 küsur ytl lik teli 790 ytl ye yanında birde 60 ytl lik telsiz telle birde 8 taksitle alınca bu sarsıntı kaçınılmaz oluyor herhalde.Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim bu paraya bundan iyisi şamda kayısı.Cillop gibi telefon 2 gündür kurcalıyorum ayıptır söylemesi wc de bile inceliyorumkorkuyom k700 ün başına gelen bunun da başına gelicek.Seslerde k750 ye göre gümbür gümbürFotoları anlatmaya zaten gerenk yok

• ARKADAŞLAR HERKESİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN.....
  • ArkadaşLar bende bugün aldım k790 ımı ama sorunum var 1.Cd deki Quick time yüklemio 2.Usb bağlantısı yaptımda tel. şarz oluo usbden şarzı nasıl kapatabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

ARKADAŞLAR KİMSE CEVAP VERMEDİ TELDEN YANİ GPRSDEN UPDATE KAÇ KONTÖR YİYOR + SEUS DAKİ GİBİ GÜZEL OLUYORMU?

melantis sende k790 mı var..
  • telefon yarın elime geçecek kullananlar ne tavsiye ediyor acaba. ilk şarj falan
  • Telefonda bulunan şarjı bitirdikten sonra telefonu şarj cihazına bağlayabilirsin. ''Tam dolu'' yazısını gördükten sonra telefonu şarjdan çıkarabilirsin. Yeni nesil pillerde 9-16 saat arası şarj gerekmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExTReMee

ArkadaşLar bende bugün aldım k790 ımı ama sorunum var 1.Cd deki Quick time yüklemio 2.Usb bağlantısı yaptımda tel. şarz oluo usbden şarzı nasıl kapatabilirim ?

gecmis sayfalarda bunun hakkinda bilgi verilmisti..tekrar yazmakta fayda var: sag*solsol*sol* yaptiktan sonra servis ayarlarindan usb sarjini iptal edebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@melantis,
    şu anda ülkemiz ve Avrupa piyasalarında radyodan ses kayıt yapan cihaz yok.

Radyodan ses kayıtı yapan tek cihaz nokia 3300 dır arkadaşlar kullandıgım için biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.