Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

@melantis,
    şu anda ülkemiz ve Avrupa piyasalarında radyodan ses kayıt yapan cihaz yok.

İNCELEMENİN BİRİNDE RADYODAYKEN, SESKAYDI YAPARKEN ÇIKAN BANTLAR VARDI DA ONUN İÇİN SORDUM. DEMEK O FARKLI MODELLERDE

SAHİ YAA PEKİ O NE OLUYO O ZAMAN????
  • Ankarada nerede 794YTL acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: remi

Ankarada nerede 794YTL acaba.

NECATİBEYDE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

quote:

Orjinalden alıntı: remi

Ankarada nerede 794YTL acaba.

NECATİBEYDE...

Arkadaşlar belki yardımcı olur sizlere bugün itibariyle Ç.ambar'daki mavi bilgisayarda 390 euro+K.D.V fiyat verdiler ytl olarak 855 15 taksitle veriyorlar(Axess ve bonus )
  • Bugun rumeli feneri yolunda olan bir kaza arkadaslar. Çift yönlu yolda sola donus yaparken, arkadan gelen bir bmw kafadan girmiş! Tesadufen oradaydim ve sigorta-kasko için aracin fotograflarini cektim hemen. Arac sahibine yeniden geçmiş olsun diyorum buradan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 20 Ekim 2006; 17:40:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

@akifcetav

bende anlamış değilim. daha önce bu kadar sürmüyodu sanki. çok dolu olduğundan dicem ama sende doldurmuşsun. menüde bi yavaşlama yok ama bu kafama takıldı. bi iş çıkarmaz umarım başıma.

benimde çağrı listesi kabarıktı aynen bendede 25 saniye sürdü silmek ilginç

• arkadaşlar bu resimi sıfır ışıkta çekildi yani resimi çkerken burnumun ucunu bile göremiyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

arkadaşlar biras araştırmadan snra 3 farklı model arasnda kaldım...
    1-philips SH8500 Frekans tepkisi : 6 - 23 500 Hz
    Empedans : 16 Ohm Hassasiyet : 102 dB

2-creative EP630 Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz
    Impedance: 16ohms
    Sensivity: 106dB

3-sennheiser CX300------- Frequency response:18Hz - 21kHz *Impedance:16 Ohm
    *Sound pressure level (SPL):112 dB (1 kHz, 1 Vrms)

işte arkadaşlar özellkleri de bööle ..fyatlar da bööle :philips 40 ytl creative:50 ytl sennheiser:tam blmyorum ama 70-80 civarı galiba.... her ne kadar başta 40 ı geçmsn desm de almışken iisinni alalım...sizce hangsni almak daha mantıklı...???? muhtemelen bi çok arkadş sennheiser dicek ama diğer ürünleri eğer kullanan varsa bi yardımcı olsun acilllll!!!!teşekkürler...

arkadaşlar bu arada kusura bakmayın telefonlar bölümnde kulaklıklardan falan bhsedyorum ama sonuçta bu kulaklıı k790 için kullancağım için soruyorumm...

Hiç dusunmeden sennheiser alabilirsin, her şeyiyle kefilim. Bu arada şansına küs, 5 dk önce kutusunda-sifir Sennheiser CX300'ü 45ytl'ye sattim forumda. Msj'ini beş dk önce gormus olsaydim sana verirdim İşte ilanim;http://forum.donanimhaber.com/m_9920335/mpage_1/key_//tm.htm#9941178

çok teşekkürler ilgilenen herkese...
    walla 45 ytl fiyat imiş ama şu an alabilcek bi durumum yok zaten :) ama bayram geliyo moralleri bozmamak lazım---- ama nakit ist anadolu yakasında en ucuz nerden alabilirm.bi de guvenli bi yer olursa ii olur.snra bozulduğunda geri götürdüğümüz zaman bi garantisi olsun....

• bu çağrı silme işini az önce tekrar denedim. aranan ve cevapsız aramaları full doldurdum. 5 saniye kadar sürdü bu sefer. sanırım devamlı yapmıyo bekleme olayını ama arada böyle kasmasıda ilginç tabii.

@opr

abi bu arada bu uçağın modeli ne?

acaip merak ettim yaw pilotmuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

bu çağrı silme işini az önce tekrar denedim. aranan ve cevapsız aramaları full doldurdum. 5 saniye kadar sürdü bu sefer. sanırım devamlı yapmıyo bekleme olayını ama arada böyle kasmasıda ilginç tabii.

@opr

abi bu arada bu uçağın modeli ne?

acaip merak ettim yaw pilotmuyuz?

pilot mu ben yok canım nerdeeee

bu uçak boeing 737 / 800 tipi bir uçak

ben bir kere denedim cağrıları silmeyi ama tahminen senin söylediğin gibi bir kereye mahsus zaten çok önemli bişey diil

• Arkadaşlar %95 yarın k790i'ye kavuşuyorum
    Ankara'da Bildiğimiz ekonomik yerler varsa çok makbule geçer.
  • millet şu video işine bi çözüm bulan yokmu. mepeg leri açmıyor bu herhalde. yani bilgisayarımdaki medyaplayerin açtığı dosyaları k790i açmıyor nasıl yapacaz millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşkazalı -- 20 Ekim 2006; 23:19:06 >
  • mpx200 gibi windows mobile smartphone'lar dışında hiçbir tel mpeg oynatmaz zaten.
    K790i 3gp ve mp4 formatlarını destekler. Imtoo Mpeg Encoder, Nere (6 ve 7'de) NeroRecode2 benzeri programlarla
    film dosyalarını 3gp veya mp4 e çevirebilirsin. Tavsiyem, mp4'tür; çünkü 3gp'ye göre çok daha kaliteli video + ses codeclerine sahiptir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşım k750 i ye taktı menüde çıktı fakat oyunların veya bi klasörün içinde çıktı menüsü bu telefonada takılıcağını düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı

millet bu tele çift kart takamıyoz herhalde yv
    bi yardım

bırleştırılmıs kart ben kullanıyorum..eglence menusunun altında cıkıyor coklu sım menusu..k750 dede aynı yerdeydı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

mpx200 gibi windows mobile smartphone'lar dışında hiçbir tel mpeg oynatmaz zaten.
    K790i 3gp ve mp4 formatlarını destekler. Imtoo Mpeg Encoder, Nere (6 ve 7'de) NeroRecode2 benzeri programlarla
    film dosyalarını 3gp veya mp4 e çevirebilirsin. Tavsiyem, mp4'tür; çünkü 3gp'ye göre çok daha kaliteli video + ses codeclerine sahiptir.

Ayrıca wmv desteği olduğunu da ben ekleyeyim
  • hocam hangi program verbi program
  • quote:

hocam hangi program verbi program

wmv desteğini soruyorsan program gerektirmeden oynatıyor.Ama tabiiki dosyaların uygun boyuta ve akış hızına (bitrate) getirilmesi gerekir. Tabii şu anda bir k790 ım olmadığın dan dolayı detaylı cevap veremiyorum.
  • arkadaşın sorduğu encode programı
    imtoo encoder demiş zaten @revolver arkadaşımız
    sende arat googlede bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 20 Ekim 2006; 23:42:26 >
  • okey millet sağolun. türkçe bi program biliyorsanız iyi olur.
  • quote:

okey millet sağolun. türkçe bi program biliyorsanız iyi olur.

önemli değil görevimiz
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.