Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CaRiSMaTiC

quote:

Orjinalden alıntı: opr

arkadaşlar yukarıda açıklama yapılmıştı ama görmemiş olabirisiniz bütün resimleri otomatik ayarlarda çekmeyin ortam ışık konumuna göre bir mod seçin mesela basit bir örnek akşam karanlığında resim çekerken herkez flash la çekmeye kalkar ayrlardan alacakarnlık moduna alıp ışığı biraz arttırın flash lı çekimden daha güzel çekiyor bu sadece bir örnek önemli olan nerde hangi modda çekeceğinizi iyi ayarlamak

senin o dediğin karanlıkta olmaz arkadaşım. akşam karanlığında demişsinde karanlıkta flaş olmadan iyi fotolar çekilmez.
    sıfır ışıkta o dediğin modlarda çekebilir misin güzel bir foto sence?

sıfır ışıkta elbette olmaz yapabilen makinde yoktur sanırım yakın mesafe hariç uzak mesafe örneğin bir araba resmi çekecesen oluyo en azından ben çektim

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Arkadaşlar, yeni, kaliteli bir çekim keşfettim. Deneyin hepiniz göreceksiniz.
    Yalnız bu "gece" çekmiş olduğunuz "makro" fotolarla ilgili. Eğer gece insan veya bir manzara çekiyosanız kullanmayın..
    Fotoğraf modlarından "belge" modunu seçiyoruz. (Belge modunda zaten makro etkinleşiyor).Flaş da kırmızı göz engellemede durursa iyi olur. Otomatik çekim ve bunun arasında oldukça
    fazla kalite farkı oluyor. Aşağıda örnekler mevcut :

Otomatik + flaş+ makro

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

Belge + flaş

Otomatik + flaş +makro :

Belge + flaş :

buyrun burada mevcut bir örnek var

• @ tgezer2

N73 foto kalitesinde K790 ile aynı kulvarda dahi degil. Özellikle renk dogalligi, flash'i (yani olmayan flash'i) ve resimlerde yansittigi naturel tonlari K790'ı ile asla kıyaslama bence. Assagidaki fotolari sadece "otomatik- flash" modunda cektim. Yorum senin..

• Arkadaşlar, lütfen foruma fotoğraf koyarken resize edip koyalım. Direkt 3mp olarak koyarsanız, ne bakan bir şey anlar, ne de sayfa
    hızlı açılır. 800x600 boyutlarına getirip ekleyelim lütfen.

@mertkangs,
    ben fotonu resize edip ekliyorum...

N73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 18 Ekim 2006; 2:05:10 >

• Pek bebek gibi olmasa da

• teknosa hpm-70 e 89 ytl fiyat veriyo?
    kim nerden kaça aldı bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar, lütfen foruma fotoğraf koyarken resize edip koyalım. Direkt 3mp olarak koyarsanız, ne bakan bir şey anlar, ne de sayfa

@mertkangs,

resize edildiğinde resmin gerçek kalitesi anlaşılmıyor. 2mp 3 mp resimler yerlerde sürünüyo. hataları,, noise leri hatlar arası kırıklıkları renklerdeki karışıklıkarı anlayamazsınız.. n73 topiğnde hayatında ilk defa resim çeken adamın bile koyduğu resimlere bakıyorum cam gibi ..k750 topiğindeki resimler de makrolar da aynen ..burada hah işte bu diyebileceğim bir resim şahsen göremedim .. belki bana kızıyorsunuz ama inanın arkadaşlar böyle bir makinadan insan çok şeyler bekliyor..o kadar para saydık ..inanın fiyat indiriminin sebebinin resim kalitesi olduğunu düşünmeye başladım..revolver şu ana kadar en kaliteli resimler senden geldi.. o resimlerin orjinal boyutlu olanı için link verir misin...

• quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

quote:

Arkadaşlar, lütfen foruma fotoğraf koyarken resize edip koyalım. Direkt 3mp olarak koyarsanız, ne bakan bir şey anlar, ne de sayfa

@mertkangs,

resize edildiğinde resmin gerçek kalitesi anlaşılmıyor. 2mp 3 mp resimler yerlerde sürünüyo. hataları,, noise leri hatlar arası kırıklıkları renklerdeki karışıklıkarı anlayamazsınız.. n73 topiğnde hayatında ilk defa resim çeken adamın bile koyduğu resimlere bakıyorum cam gibi ..k750 topiğindeki resimler de makrolar da aynen ..burada hah işte bu diyebileceğim bir resim şahsen göremedim .. belki bana kızıyorsunuz ama inanın arkadaşlar böyle bir makinadan insan çok şeyler bekliyor..o kadar para saydık ..inanın fiyat indiriminin sebebinin resim kalitesi olduğunu düşünmeye başladım..revolver şu ana kadar en kaliteli resimler senden geldi.. o resimlerin orjinal boyutlu olanı için link verir misin...

Arkadaşım tüm tellerin çektiği fotoları foruma 800x600 yapmak durumundayız gözükmesi açısından. Elbette gerçek kalitesi anlaşılmaz
    ama hepsi eşit şartlarda. N73 fotoları cam gibi ama çektiği gece fotolarını beğeniyor musun pekala? Ben bunu merak ediyorum da. Ben N73 gördüm
    foto da çektim onunla ama k790 gibi olmadı açıkçası. N73 ün iyi foto çekmesi için gündüz, güneşli veya bol ışık olan bir ortam gerekli.

• Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Pazartesi günü vatanbilgisayardan k790i siparişi verdim. Henüz telefon elime geçmedi. Fakat farkettimki sitede hediye olarak verdikleri hafıza kartı 256mb MEMORY STICK PRO DUO yazıyor. Bu konuda bilgi almak için vatanbilgisayara e-mail attım. Gerçektende verilen kartın bu olduğunu yazmışlar. Hediye olarak verilen hafıza kartının 256mb MEMORY STICK MICRO (M2) olması gerekmiyormu? Telefonu alan arkadaşlar bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.
  • Evet şimdi baktım okudumda, orda bir yanlışlık var sanırım. Çünkü bu cihaza MS Pro Duo kartı çaksan olmaz Zannediyorum yanlış yazmışlar, yada yanlış kart veriyorlar. Ama ne olursa olsun, yanlış yazılmışsada büyük hata, hele hele o kartı bununla hediye veriyorlarsa tam bir facia...
  • http://img177.imageshack.us/my.php?image=dsc00035vx6.jpg

http://img177.imageshack.us/my.php?image=dsc00037us0.jpg

http://img220.imageshack.us/my.php?image=dsc00039as7.jpg

http://img81.imageshack.us/my.php?image=dsc00040bl3.jpg

Arkadaşlar bu fotolarda benden becerebilmişmiyim bilmiyorum daha ilk defa upload ettim
    lütfen yanlışlarımı düzeltin yorum ve eleştrilerinizi bekliyorum

• @fbburak

Gayet iyi görünüyor fotolar
  • teşekkür ederim ama bi sorum olacak resimler böyle link olarak değilde direk ekranda yukarıdakiler gibi nasıl görünür ?

quote:

Orjinalden alıntı: _PHP[Midgard]

@fbburak

Gayet iyi görünüyor fotolar
  • [simage]resmin kısa yolu[/simage] şeklinde yaparsan görünür... boyutu 800*600 şeklinde değiştir ama. yoksa sığmıyo ekrana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 18 Ekim 2006; 12:30:35 >
  • resmin kısa yolu dediğin yani resmin linkinimi koyacam ?önizleme bölümünden baktım gözükmüyo yine link olarak gözüküyor
    quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

[simage]resmin kısa yolu[/simage] şeklinde yaparsan görünür... boyutu 800*600 şeklinde değiştir ama. yoksa sığmıyo ekrana.
  • evet linkini ekliceksin.

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm bak burda ayrıntılı şekilde anlatıyo sana daha iyi yardımcı olur...
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

teşekkürler
  • arkadaşlar benim cihazda bi arıza meydana geldi veya bana öyle geliyor
    çokmu oynadık naptık bilmiyorum ama kamerası ne odaklanıyo ne otofocus yapıyor
    çekim tuşunu bastığında ilk zamanlarda odaklanırdı şimdi direk çekiyor fotoyu
    ve hiç bi şekilde makro yapamıyorum
    bu konuda bilgisi olan varsa acil yardım bekliyorum lütfeeen
  • kamera acikken 4 tusuna basarak odaklama seceneklerini degistirebilirsin. su an ekranda yan 8 gibi bisey gozukuyosa odaklama yapmaz direk resmi ceker. 4 tusuna basarak cicek gorundugunde makro cekimler(yakin cekim) hicbisey gorunmediginde ise normal cekimler yapabilirsin(odaklamali). ama sorun bunlardan kaynaklanmiyosa servise goturmeni tavsiye ederim. ayrica forumun bu basligini ilk sayfasindan itibaren zaman ayirip sonuna kadar okursan telefonun ve foto cekmek hakkinda baya bi bilgi sahibi olacaksindir. sagolsun arkadaslar emek vermisler birikimlerini paylasmislar

quote:

Orjinalden alıntı: fbburak

arkadaşlar benim cihazda bi arıza meydana geldi veya bana öyle geliyor
    çokmu oynadık naptık bilmiyorum ama kamerası ne odaklanıyo ne otofocus yapıyor
    çekim tuşunu bastığında ilk zamanlarda odaklanırdı şimdi direk çekiyor fotoyu
    ve hiç bi şekilde makro yapamıyorum
    bu konuda bilgisi olan varsa acil yardım bekliyorum lütfeeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifcetav -- 18 Ekim 2006; 14:59:06 >

• Arkadaslar merhaba 1 haftadir forumu takip ediyorum cok gerekli bilgiler ögrendim..ben k800i kullaniyorum sorum su: resim cekerken 2mp 3mp gibi secenekler var,bunlar sadece resmin boyutuylami ilgili yoksa resmin kalitesindede degisiklik oluyormu?? siz genelde hangisini kullaniyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.