Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ellerine sağlık hocam. gecenin bu saatinde bu bilgileri paylaştığın için çok teşekkür ederim. hatırlarsan kulaklık konusunda daha önce senden akıl almıştım. ve o zamanda cx300ü tavsiye etmiştin. ama önceki mesajımda dediğim gibi internetten alışverişe güvenemediğim için ve hazırda bulduğum için acele edip hpm-70 aldım. sesi kötü değil, hatta bana yetiyo. sonuçta bu konuda sizin kadar bilgim yok. ama tabiki sennheiserların kalitesine yaklaşamaz. dediğim gibi böylece bağlantı kablom ve yedek bi kulaklığım olmuş olacak. ve bu kadar tavsiyeden sonra mutlaka alıcam bi sennheiser.

yeri gelmişke sormadan edemicem. sence cx300 yerine bi o kadar daha para verip IE4 almaya değermi? çünkü araştırdığım bi kaç yerde ve senin dediğine göre ikisi birbirine yakın kulaklıklar.(tabi mutlaka bi farkları vardır) ve benim aklım IE4 e kaymıyo değil. bu konuda bi bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: gio

pininfarina verdiğin bilgiler için saol,
    birazdan hpm-70 ve cx 300ü sipariş ediyorum.
    ağzımın suyu aktı yazdıklarını okurken
    ben tam bi kaliteli ses hastasıyım,evde çok sıkı bi hi-fi var zaten ama hiçbişey kaliteli bi stereo kulaklığın verdiği hazzı veremiyo,müzikle adeta bütünleşiyo gibi oluyo insan.
    neyse artık kıydık paraya,inşallah hepsiburada çok bekletmez beni,gerçi metan ın taksimdeki yerini de biliyorum ama,vakit bulupta gidemem oraya..

Şimdiden gule-gule kullan..
    Yalniz kulakligini alir almaz "Burn-İn" yapmani kesinlikle salik veririm..

Nedir dersen; üstun nitelikli ve kaliteli kulakliklar ancak "bir sure çaliştirildiktan sonra istenilen ses de zirveye ulaşarak, gercek perfonmanslarini gösterirler. Bu olaya "Burn İn" denir ve gerceklesmesi icin gereken sure kulakliktan kulakliga gore farkliliklar gosterir. Hangi kulakligi alirsan al, öncelikle 18- 20 saat kadar, high volumde ve patlamayacak yuksek bass'ta "mutlaka kendi halinde" calistir. En iyisi, aksamdan playerina kulakligi bagla ve ertesi gün oglene kadar yumusak bir yastik altinda kendi halinde birak öylece calissin. Sonrasinda, en yuksek perfonmansina ulaşmiş kulakligin ile ne yapacagin artik senin bilecegin iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 17 Ekim 2006; 4:38:29 >

• arkadaşlar biras önce telefonumu update ettim...R1CG001 den R1EG001 e yükselttim...gerçi yükseltene kadar da ne ecel terleri döktüm bi bilsenizzz..update işlemi yarıda kaldıı.sonra telefon açılmadıı...nese ya allahtan tekrar denedim ve düzeldii..

öncelikle kamera sürümü 2,4 ten 2,5 e yükseldi...kameranın kalitesi arttı..sanki çektgm resmler daha bi kaliteli.walla o resmlere bakarken oluşan mozaiklenmede bi değişklik yok.gene görüntünün netlşmsi için bklyoruz....
    hoparlör ses kalitesnde bi değişme var mı ona yarın bakıcam şmdi bu saatte telefonu öttüremicem...kulaklıktaki seste de pek bi değişklik yok bana aynı gbi gibi geldi...snra tlfn açılrken fligt mod yazıyodu uçuş modu olarak değişti...bi de ekran kalitesi de arttı daha bi parlak oldu...onun da sürümü yükselmiş..fotograf çktkten hemen ekrana geliyo şmdi yani eskiye oranla bayabi hızlanmışş.. dil seçenekleri artmış...

• leptopun eski bir modelse usb2.0 olmamasindan kaynaklanabilir diye tahmin ediyorum. ama bu cok kucuk bi ihtimal. tum driverlarin yuklu degilse tamamlamani yukluysede netten guncel driverlari indirip kurmani tavsiye ederim. hicbiri olmazsa temiz bir windows kurup guncel olarak indirdigin driverlari kullanirsan %99 olacaktir. oda olmadi al yeni bi leptop

quote:

Orjinalden alıntı: samland

Evet sorun bilgisayarda cunku baska bi bilgisayarda bilgisayarımda fln görebiliorum

laptop da bu sorun var neyi nasıl tekrar kurmalıyım ? bu tip bilgi istiyorum aslında..
  • son yazilim R1EG001 ama ugrasmazsin merak etme guncelleme baslamaz telefonun guncel ise.

guzel oyun tema vs. bulacagin bazi siteler(umarim bunlari yazmak yasak degildir )
    www.mobile9.com
    www.mobango.com
    www.mobilehut.blogspot.com
    www.mobile-mir.com/en

ayrica forumda arkadaslar baya link veriyolar cok guzel oyunlar cikiyo iclerinden. ben memnunum. konusu acilmisken buldugu guzellikleri ve tecrubelerini bizimle paylasan arkadaslarada burdan ayrica tesekkur ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Merhabalar arkaslar bugun itibaritle bende aranıza katılmıs bulunuyorum...K790 aldım ve gayet memnunum...Kamera mükemmel...Kasa kalitesi mükemmel...Sesler mükemmel 5 yıldız...

• quote:

Orjinalden alıntı: mallorn

@pininfarina

ellerine sağlık hocam. gecenin bu saatinde bu bilgileri paylaştığın için çok teşekkür ederim. hatırlarsan kulaklık konusunda daha önce senden akıl almıştım. ve o zamanda cx300ü tavsiye etmiştin. ama önceki mesajımda dediğim gibi internetten alışverişe güvenemediğim için ve hazırda bulduğum için acele edip hpm-70 aldım. sesi kötü değil, hatta bana yetiyo. sonuçta bu konuda sizin kadar bilgim yok. ama tabiki sennheiserların kalitesine yaklaşamaz. dediğim gibi böylece bağlantı kablom ve yedek bi kulaklığım olmuş olacak. ve bu kadar tavsiyeden sonra mutlaka alıcam bi sennheiser.

yeri gelmişke sormadan edemicem. sence cx300 yerine bi o kadar daha para verip IE4 almaya değermi? çünkü araştırdığım bi kaç yerde ve senin dediğine göre ikisi birbirine yakın kulaklıklar.(tabi mutlaka bi farkları vardır) ve benim aklım IE4 e kaymıyo değil. bu konuda bi bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim.

İE4 ile Cx300 birbirine goruntu haricinde pek benzemeyen kulaklliklar. IE4, 100$ altında alinabilecek en iyi urunlerden biridir ve cx300'ün gelişmiş modelidir. En belirgin farki ise güçlendirilmiş bass systemi olup hatta Sertab Erener'in studyo kayitlarinda bizzat tercih ettigi bir model (Gozumle gordum!)

İE4'de bass'i ne kadar acarsan ac, ses de herhangi bir bozulma veya dip gurultusu asla olusmuyor. Frekans aralığı şaşırtıcı derecede geniş. Hatta öyle ki, kulakligin sesini ilk defa dinleyenlerden "yıllardır dinlerim bu şarkıyı, içinde ruzgar sesini yeni duyuyorum" gibi yorumlara sahit olabilirsin. Kulaklik oldukca güçlü bass'larin yanisira, orantili bir tiz uyumuna'da sahip. Ayrica, cx300'de olmayan "micro-drive" diye bir guvenlik system'i mevcut ki, çok yüksek seslerde kulaklığın patlamasının söz konusu olmadigi anlamina geliyor. Son olarak İE4, altın kaplama bir jack ile geliyor fakat oyle jan-jan'li bir paket bekleme. Ürun basit bir naylon poset icinde geliyor!!

Kisaca "deger mi" dersen, bence deger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 17 Ekim 2006; 11:07:19 >

• @pininfarina

yardımın için tekrar teşekkürler hocam...

artık bulursam IE4 bulamazsam cx300...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 17 Ekim 2006; 11:15:10 >
  • Off yaa bu saat oldu hala gelmedi bu tel,kıllanmaa başladım valla..Çabuk gel annem bekletme..
  • simdi icime kurt dusurdunuz. merak ettim bu IE4 u. hemen arastirmaya basladim. umarim bulurum buralarda. kulaklikci dukkanina donduk. k790 in orjinal kulakligi w800 un orjinal kulakligi, cx300. bluetooth ds970 simdide IE4 umuz olacak yakinda koleksiyonumu sergi yaparim artik.
  • Arkadaslar lütfen yardım edin dün k750 mi satıp k790 aldım fakat resimlerim berbat cıkıyor.Acaba kamerada mı bir sorun var yada hangi ayarları kullanmalıyım..Asagıdaki resim bence cok kötü cıkmıs..Ayarlar:bulutlu ve manzara modunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 17 Ekim 2006; 13:46:07 >
  • quote:

Arkadaslar lütfen yardım edin dün k750 mi satıp k790 aldım fakat resimlerim berbat cıkıyor.Acaba kamerada mı bir sorun var yada hangi ayarları kullanmalıyım..Asagıdaki resim bence cok kötü cıkmıs..Ayarlar:bulutlu ve manzara modunda...

Foruma biraz goz atarsan, K790'in 3.2Mp'de en iyi fotograf ceken cihaz oldugunu gorursun. Endişe edecek birsey yok muhtemelen yanliş işik ve ayarlar yapiyorsun..
  • peki bu fotografta hangi ayarları kullanmalıyım..
  • quote:

peki bu fotografta hangi ayarları kullanmalıyım..

Foto modu; otomatik
    Resim boyutu: 3Mp
    Otomatik netleme: auto
    Beyaz dengesi: bulutlu
    Ölçum modu: normal
    Resim kalitesi: iyi

Bu ayarlari yap ve cek..
  • Telefonumu çoooooooook seviyorum be .. :)
  • @ Guneyonur

Telefonda otomatik mod ile belli ayarları kullanarak yapılan çekimler arasında ciddi oranda kalite farkları bulunuyor.

@ SIMBA

Eklediğin fotoğraf oldukça başarılı...
  • ben teli update ettim hiç bir fark olmadı bide guncellliyince bilgiler siliniyormu acaba bnde silinmedide
  • arkadaşlar teli webdenal.com dan alıyorum. varmı alışveriş yapanlar daha önce oradan. güvenilirmidir sizce yardım
  • ARkadaşlar Ankara'da k790i'yi nerden alabilirim? en ekonomik?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.