Şimdi Ara

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..: (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.951
Cevap
3
Favori
512.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bişey sorucam ama nolur dalga geçmeyin

teli alalı nerdeyse 1 ay olucak ama aldığımdan beri hiç merak edipte hafıza kartını çıkartmamıştım. aldığımdada satıcı eleman takmıştı. şimdi bi çıkartıp bakiim dedim ama kapağı açmayı beceremedim. kendimi salak gibi hissediyorum ya kapağını çekipmi çıkartıcaz? bu kapak çok sert, çekerken kırılıcak diye korkuyorum açıkcası. bide teli kapatiyimmi çıkartmadan önce?

nooolur yardım
  • @mallorn
    İnce bir şeyle veya tırnağın uzunsa, boşluk olan kısma tak ve 90 derecelik bir açı yap...
    Kapatman gerekmez kartı çıkarırken.
  • sağolasın be revolver hocam

allah razı olsun valla, bi an kırcam diye ödüm koptu...
  • arkadaslar herkese iyi akşamlar yaklaşık 1 haftadır bu başlığı takip ediyorum. ve sonunda bende k790i aldım. fakat kutudan hafıza kartı çıkmadı( alışverişi internetten yapmıştım, mailimden sonra eksiklik için özür dileyerek gönderecelerini söylediler.. bekliyorum..)..
    benim öğrenmek istefdiğim şu uptade olayı.internetten update yapmak istiyorum.. internetten telefonun sitesinden programı indirdim. kurdum. usb dan tel i bağlayım programı çaloıştırdım. fakat şimdi sonny ericson yazısı çıktı yeşim bir şerit var soldan sağa yükleme yapar gibi hareket ediyor fakat birsey olmuyor.. acaba bir yerde hatamı yapıyorum. yardımcı olursanır sevinirim..

..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haytakuzen -- 17 Ekim 2006; 22:29:50 >

• denetim masası - bölge ve dil seçeneklerinden bilgisayarın dilini ingilizce (A.B.D) yap. tekrar dene. çok manyakça bi şey ama bu şekilde oluyo anca
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

bu telefonu yeni alan arkadaşlar ilk başlarda karamsarlığa kapılıyolar bide n73 ile karşılaştırma yapmaya başlayınca dahada kötü oluyo son zamanlarda fiyat düşmesi de buna büyük etken ama cihazı kullandıkça alışmaya başlayınca ister istemez alet kendini sevdiriyor bende çok ikileme girdim bi ara değiştirme niyetine bile girdim fakat alışmaya başladım fiyat konusunda aksine artık k790 ının en büyük özelliği artık fiyat performansı oldu bence fiyatı böyleyken gidipte başka tel almak hele hele n73 almak gerçekten iş diil fotoğraf olayına önem gösteren adam bence bu aletten başkasını düşünmesi bile hata şimdilerde telefonumun en çok hoşuma giden özelliği fotoğraf kalitesine alıştım artık malzeme kalitesi gerçekten görsellik olarak çok güzel bir makine

işte böyle @opr, bende N70 mi K750İ mi..... arasında kalmıştım ama K750İ kazanmıştı...

•  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

deneme yaptım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 17 Ekim 2006; 23:24:24 >
  •  ..:Sony Ericsson Cyber-Shot™ K790/K800 - K810 Paylaşım Arenası..:

• quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

bu telefonu yeni alan arkadaşlar ilk başlarda karamsarlığa kapılıyolar bide n73 ile karşılaştırma yapmaya başlayınca dahada kötü oluyo son zamanlarda fiyat düşmesi de buna büyük etken ama cihazı kullandıkça alışmaya başlayınca ister istemez alet kendini sevdiriyor bende çok ikileme girdim bi ara değiştirme niyetine bile girdim fakat alışmaya başladım fiyat konusunda aksine artık k790 ının en büyük özelliği artık fiyat performansı oldu bence fiyatı böyleyken gidipte başka tel almak hele hele n73 almak gerçekten iş diil fotoğraf olayına önem gösteren adam bence bu aletten başkasını düşünmesi bile hata şimdilerde telefonumun en çok hoşuma giden özelliği fotoğraf kalitesine alıştım artık malzeme kalitesi gerçekten görsellik olarak çok güzel bir makine

işte böyle @opr, bende N70 mi K750İ mi..... arasında kalmıştım ama K750İ kazanmıştı...

verdiğim örnek yani o yeni kullanıcıların arasında bizzat bende vardım yani canlı örnek te diyebiliriz

• Bende bugün k790i kullanmaya başladım. Çok etkilendim herşeyinden açıkçası. Manasız bir mesaj oldu biliyorum ama haber vereyim dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 18 Ekim 2006; 0:18:19 >
  • biras resim ekleyelimmm-gerçi daha çok acemiyim ama zaman geçtikçe çok daha iyi resimler çekicem.çok sevdim bu telefonu.ii ki almışım

***Tamamen 0 ışıkta çekilmiş bi resim..ama gündüz çekilmiş gibi.....

***Otomatik+Makro

***Belge modunda çekildi---

***piri reis(belge modu)

*** belge modu....

----bir de arkadaşlar bişi sorcam.ben eski k750 kulaklıının ucuna dişi jackı taktım.kablomu yaptım....ancak normalde yüksek ses veren bi kulaklıı bu jack la kullandığımda aynı sesi alamadım...hatta müzik setine bağladım telefonu jackla ama çok kaliteli bi ses alamadım...yani bu beni hiç tatmn etmedi..herhalde önce bi hpm 70 alcam snrada onu jack grişini kullanarak bi de cx300...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkangs -- 18 Ekim 2006; 1:38:21 >

• arkadaşlar buraya kısa yoldan nasıl resim eklicez bi yardımcı olun lütfen
  • ilk resimlerim

Bu resmin orjinalinde su damlacıklarına bakıldıgında arkadaki binaların ters yansıması olusuyor...cok begendim ben bu fotoyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyonur -- 18 Ekim 2006; 0:43:31 >

• arkadaşım bu resimleri nasıl yüklüyosun bi sölesende bizde yüklesek
    quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

ilk resimlerim

Bu resmin orjinalinde su damlacıklarına bakıldıgında arkadaki binaların ters yansıması olusuyor...cok begendim ben bu fotoyu...

• [simage]buraya imageshack.us sitesindenden upload ettiğin resmin kısayolunu yapıstır...[/simage]
  • 4 gündür uğraşıyorum şöyle bir resim çekemedim kafayı yicem ya... bi yerde bi problem var ama (foto N73 ile çekilmiş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 18 Ekim 2006; 0:49:21 >
  • arkadaşlar manzara çekerken manzara modunu kullanın ve makro çekerken belge modunu tavsiye ederim.
  • arkadaşlar yukarıda açıklama yapılmıştı ama görmemiş olabirisiniz bütün resimleri otomatik ayarlarda çekmeyin ortam ışık konumuna göre bir mod seçin mesela basit bir örnek akşam karanlığında resim çekerken herkez flash la çekmeye kalkar ayrlardan alacakarnlık moduna alıp ışığı biraz arttırın flash lı çekimden daha güzel çekiyor bu sadece bir örnek önemli olan nerde hangi modda çekeceğinizi iyi ayarlamak
  • quote:

arkadaşlar yukarıda açıklama yapılmıştı ama görmemiş olabirisiniz bütün resimleri otomatik ayarlarda çekmeyin ortam ışık konumuna göre bir mod seçin mesela basit bir örnek akşam karanlığında resim çekerken herkez flash la çekmeye kalkar ayrlardan alacakarnlık moduna alıp ışığı biraz arttırın flash lı çekimden daha güzel çekiyor bu sadece bir örnek önemli olan nerde hangi modda çekeceğinizi iyi ayarlamak

senin o dediğin karanlıkta olmaz arkadaşım. akşam karanlığında demişsinde karanlıkta flaş olmadan iyi fotolar çekilmez.
    sıfır ışıkta o dediğin modlarda çekebilir misin güzel bir foto sence?
  • quote:

arkadaşlar yukarıda açıklama yapılmıştı ama görmemiş olabirisiniz bütün resimleri otomatik ayarlarda çekmeyin ortam ışık konumuna göre bir mod seçin mesela basit bir örnek akşam karanlığında resim çekerken herkez flash la çekmeye kalkar ayrlardan alacakarnlık moduna alıp ışığı biraz arttırın flash lı çekimden daha güzel çekiyor bu sadece bir örnek önemli olan nerde hangi modda çekeceğinizi iyi ayarlamak

adamların tamamına yakını otomatik ayarlarda çekmiş dostum.. herkes fotoğrafcı değilki.. bi incele şu topiği istersen..

http://forum.donanimhaber.com/m_8981936/mpage_1/key_/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.